2026 Haziran Anneleri buluşalım

Herkese merhabalar,
2. kez bu duyguyu hissetmek çok güzel, şükürler olsun, Rabbim isteyen herkesin kucağını evladıyla doldursun ^^

31 Ağustos sat idi
30 eylül'de çift çizgiyi gördüm
1 ekim beta hcg 210 du
bugün yani 6 ekim beta hcg 3844 çıktı
ve doktor keseyi belli belirsiz gördü.

oğlum 2020 mayıs doğumlu ve henüz hiç bir şey bilmiyor, ben ise karmakarışık duygular hissediyorum :)

Kızlar belirtileriniz ne durumda 5+6 olduk ama bulamtı falan başlamadı sadece arada kasık ağrısı ve uyku var arada bel ağrısı . Siz nasılsınız ?

Kızlar belirtileriniz ne durumda 5+6 olduk ama bulamtı falan başlamadı sadece arada kasık ağrısı ve uyku var arada bel ağrısı . Siz nasılsınız ?
Uyku hâli var bende, özellikle akşam yemeğinden sonra bir kaç akşamdır uykuya dalıyorum:)

Bulantı değil ama yedikten sonra midem ağzımda hissediyorum bir de
5+2 olduk

Benimde 2 tane kızım var Allah bağışlasın.bu 3. Olacak bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.spiralle korunuyordum kaydığı için çıkarttırdım 2 ay sonra hamile kaldım.spiralle hamile kalanları duyduğum için sürekli test yapıyordum silik çıkıyordu.hatta daha önce başka sayfaya da yazmıştım. Silik çizgi falan diye. Bu sefer tam net çizgiler çıktı. Aslında biraz da sürpriz oldu.
(2 Haziran'da doğacakmış sürpriz yumurtam )

hayırlı olsun inşallah ne güzel olmus

Günlerimiz aynı bende bugün 5+6 yım
Sabah ilk kalktığımda bulantı kusma yaşıyorum öğleden sonra olmuyor ama otururken kalkarken baş dönmesiyle beraber bulantım oluyor 2 3 gündür yoğun uykum geliyor. Kasık bel ağrım hafifledi ama göğüs bacak ağrılarım var acı demek daha doğru olur sanırım
Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?

Kızlar benim 3 ekim cuma günü beta değerim 2500dü sanırım 6 haftalık, bu perşembe yani ayın 9unda doktor randevum var hem keseyi hem kalp atışını duyabilir miyiz acaba? 6+4 olacak perşembe günü

merhaba :) ben de 6+2 haftalık hamileyim. 12 yaşında bir kızım var ve yıllar sonra kardeş sevdasıyla karar verdik :) herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Birkaç gündür inanılmaz parfümlü kokulara karşı mide bulantısı başladı. Meme uçlarım taş gibi ve çok ağrıyor. Halsizlik devamlı uyuma isteği var. İlk hamileliğimde de aynıydı. Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım ve biraz korkuyorum sorun olur diye.. Geçen hafta doktorum keseyi ve içindeki york denen yüzük dedikleri şeyi gördü :) bana hiç bhcg bakılmadı mesela? haftaya kalp atışını duyarız inşallah :)

5+6 haftalığız. Dün keseyi gördük 10mm civarındaydı. Haftaya kalp atışını duyabileceğimizi söyledi doktorumuz. Ayın 16sı veya 18i gibi gitmeyi düşünüyoruz. Benim de memelerim çok hassas ve uçları aşırı sert. Mide bulantım, koku hassasiyetim hat safhada. 4 kg verdim iyi de oldu 69la hamile kalmıştım :) Baş dönmem oluyor. Kasık ağrılarım hafifledi ama bel ağrım var. Beni enn çok etkileyen iki şey mide bulantım ve migrenimin geri gelmesi oldu. Henüz ailelerle paylaşmadık yakın arkadaşlarımız biliyorlar. En az 9.haftayı doldurduktan sonra ailelerimizle paylaşmayı düşünüyoruz. Hamileliğim zor geçtiği için akrabalarımızın duymasını ve beni etkilemesini istemediğimiz için böyle tercih ettik. Maalesef bilirsiniz ki annelerimizin ağzında bakla ıslanmaz :)

tebrik ederim :) benimde sanırım 5+3 falan sabahları bulantı ve baş dönmesi ve ek olarak akşama doğru baş ağrısı ekleniyor bizde ailelere henüz demedik herkes biraz fazla üzerime titresin istemiyorum inşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarsak paylaşırız :) umarım her şey güzel olur

Teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim baş ağrım akşam o kadar zorluyor ki… Kalp atışlarını duyana kadar paylaşmamak en iyisi zaten ilk başlarda beklemek o kadar zormuş ki :) Biz dış gebelik mi yok kimyasal mı boş gebelik mi beta arttı mı derken yeterince stres olduk zaten İnşallah her şey çok güzel ilerler hepimiz için

Evet süreç çok stresli sizin sat tarihiniz nedir? benim 23 ağustostu ama bebek bir hafta küçük çıktı geç döllenme olmuş :) ben çok erken öğrendim tez canlılıkla

Evet süreç çok stresli sizin sat tarihiniz nedir? benim 23 ağustostu ama bebek bir hafta küçük çıktı geç döllenme olmuş :) ben çok erken öğrendim tez canlılıkla
26 Ağustos sat bize geç döllenme demek için erken olduğunu söyledi kalp atışını duyduktan sonra karar veririz ama en fazla 1 hafta geç döllenir o da sorun değil önemli olan kalbinin atması ve sonraki gelişim süreci dedi
Ben de çok erken öğrendim reglim geciktikten 2 gün sonra erken gebelik testinde çıktı keşke biraz geç öğrenseydim diyorum beklemesi çok zor

bende aynı düşünüyorum zaman geçmiyor sanki :/

Bende 5 haftalık hamileyim sadece kasık ağrısı ve uyku hali var bulantılarım falan başlamadı daha. Diğer 2 hamileliğimde çok bulantım olmuştu bunda tık yok daha inşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…