- 29 Eylül 2025
- 20
- 9
- 1
- 37
Uyku hâli var bende, özellikle akşam yemeğinden sonra bir kaç akşamdır uykuya dalıyorum:)Kızlar belirtileriniz ne durumda 5+6 olduk ama bulamtı falan başlamadı sadece arada kasık ağrısı ve uyku var arada bel ağrısı . Siz nasılsınız ?
selam hayırlı olsun ve hoş geldin :) doktora gittin mi? senle hemen hemen aynıyızMerhabalar sanırım bende bu gruptayım ilk defa hamilelik yaşıyorum henüz 5. Haftamdayım
hayırlı olsun inşallah ne güzel olmusBenimde 2 tane kızım var Allah bağışlasın.bu 3. Olacak bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.spiralle korunuyordum kaydığı için çıkarttırdım 2 ay sonra hamile kaldım.spiralle hamile kalanları duyduğum için sürekli test yapıyordum silik çıkıyordu.hatta daha önce başka sayfaya da yazmıştım. Silik çizgi falan diye. Bu sefer tam net çizgiler çıktı. Aslında biraz da sürpriz oldu.
(2 Haziran'da doğacakmış sürpriz yumurtam
Günlerimiz aynı bende bugün 5+6 yımKızlar belirtileriniz ne durumda 5+6 olduk ama bulamtı falan başlamadı sadece arada kasık ağrısı ve uyku var arada bel ağrısı . Siz nasılsınız ?
tebrik ederim :) benimde sanırım 5+3 falan sabahları bulantı ve baş dönmesi ve ek olarak akşama doğru baş ağrısı ekleniyor5+6 haftalığız. Dün keseyi gördük 10mm civarındaydı. Haftaya kalp atışını duyabileceğimizi söyledi doktorumuz. Ayın 16sı veya 18i gibi gitmeyi düşünüyoruz. Benim de memelerim çok hassas ve uçları aşırı sert. Mide bulantım, koku hassasiyetim hat safhada. 4 kg verdim iyi de oldu 69la hamile kalmıştım :) Baş dönmem oluyor. Kasık ağrılarım hafifledi ama bel ağrım var. Beni enn çok etkileyen iki şey mide bulantım ve migrenimin geri gelmesi oldu. Henüz ailelerle paylaşmadık yakın arkadaşlarımız biliyorlar. En az 9.haftayı doldurduktan sonra ailelerimizle paylaşmayı düşünüyoruz. Hamileliğim zor geçtiği için akrabalarımızın duymasını ve beni etkilemesini istemediğimiz için böyle tercih ettik. Maalesef bilirsiniz ki annelerimizin ağzında bakla ıslanmaz :)
Teşekkür ederim bende sizi tebrik ederimtebrik ederim :) benimde sanırım 5+3 falan sabahları bulantı ve baş dönmesi ve ek olarak akşama doğru baş ağrısı ekleniyorbizde ailelere henüz demedik herkes biraz fazla üzerime titresin istemiyorum inşallah sağlıkla kalp atışlarını duyarsak paylaşırız :) umarım her şey güzel olur
Evet süreç çok stresli sizin sat tarihiniz nedir? benim 23 ağustostu ama bebek bir hafta küçük çıktı geç döllenme olmuş :) ben çok erken öğrendim tez canlılıklaTeşekkür ederim bende sizi tebrik ederimbaş ağrım akşam o kadar zorluyor ki… Kalp atışlarını duyana kadar paylaşmamak en iyisi zaten ilk başlarda beklemek o kadar zormuş ki :) Biz dış gebelik mi yok kimyasal mı boş gebelik mi beta arttı mı derken yeterince stres olduk zaten İnşallah her şey çok güzel ilerler hepimiz için
26 Ağustos sat bize geç döllenme demek için erken olduğunu söyledi kalp atışını duyduktan sonra karar veririz ama en fazla 1 hafta geç döllenir o da sorun değil önemli olan kalbinin atması ve sonraki gelişim süreci dediEvet süreç çok stresli sizin sat tarihiniz nedir? benim 23 ağustostu ama bebek bir hafta küçük çıktı geç döllenme olmuş :) ben çok erken öğrendim tez canlılıkla
bende aynı düşünüyorum zaman geçmiyor sanki :/26 Ağustos sat bize geç döllenme demek için erken olduğunu söyledi kalp atışını duyduktan sonra karar veririz ama en fazla 1 hafta geç döllenir o da sorun değil önemli olan kalbinin atması ve sonraki gelişim süreci dedi
Ben de çok erken öğrendim reglim geciktikten 2 gün sonra erken gebelik testinde çıktı keşke biraz geç öğrenseydim diyorum beklemesi çok zor
Bende 5 haftalık hamileyim sadece kasık ağrısı ve uyku hali var bulantılarım falan başlamadı daha. Diğer 2 hamileliğimde çok bulantım olmuştu bunda tık yok daha inşallah böyle devam eder.Kızlar belirtileriniz ne durumda 5+6 olduk ama bulamtı falan başlamadı sadece arada kasık ağrısı ve uyku var arada bel ağrısı . Siz nasılsınız ?
Kaç haftalım sizinkiMerhabasanırım bu grupta yer alacağım iki gün sonra sağlıklı bir artış görürsem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?