2026 Haziran Anneleri buluşalım

Kızlar henüz kan veremedim sizce beta kaçlardadır

Eklentiler

• IMG_2786.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 30
Günlük kaç saat calısıyorsunuz blmiyorum ama hamileler 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz.o yuzden etkiliyor beni
Bende kalp atışından sonra söylemek istiyorum oda bu ay sonunu bulur gibi daha bat a 3 var
Sabah 8.30 akşam 6 çalışıyorum bende kasımda filan söylerim tüp bebek benimki iş yerime söylemedim tüp olduğu gizli kadın hastalıklarından ameliyat olcam diye izin aldım transfer zamanı şimdi anlarlar söylersem o yüzden kasım iyi

Maşallah keseniz çoktan oluşmuştur hatta bebeği bile görürsünüz gittiğiniz de Benim de bugün randevum var çok heyecanlıyım
Günümüz aynı olduğu için bende sizinle heyecanlandım inşAllah güzel haberler verirsiniz

30 Eylül beta 18 çıkmıştı 7 ekim 197 olmuş beta sizce artışı normal olmusmu arada 7 gun var

30 Eylül beta 18 çıkmıştı 7 ekim 197 olmuş beta sizce artışı normal olmusmu arada 7 gun var
ne kadar erken öğrenmişsin beta normal bence 30 eylul 18 2 ekim36 4 ekim 72 7 ekim 197 artış 48 saatte 2 katına denk gelmekte sat tarihin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…