Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    16
ay o zaman benimde patates yemeği... soğan ve kıyma yüzünden yapamıyorum..

Afiyet olsun bende bugün dayanamadım 1 bardak içtim
bence kantarın topuzunu kaçırmadığımız sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. özellikle 18ç haftalar sonrası belki daha dikkat gerektirebilir oda şeker tansiyon durumlarından dolayı dikkat gerektirebilir ama şuanlar cok cok başındayız. Kaçıncı haftadaydı ya bebegin tatları aldığı dönem. belki o zamanlar dikkat olablir :)

ay o zaman benimde patates yemeği... soğan ve kıyma yüzünden yapamıyorum..
canım benimmmm başkası yapsa yiyebilir misin acaba?
garip gelecek ama kendi yaptıgım yemeklerin kokusu tiksindirirken yiyemezken başkası yapınca yiyordum ama bazı şeyler hariç :)

Kızlar aşerenleriniz oldu mu. Birde tiksinmeler . Aşermek istiyorum heyecan yaşamak istiyorum ama yok anacım çok mülayim takılıyoz ne bulsak yiyoz kafasındayız
ayy ben ekşi köy ayranı aşermiştim şuan bunu yazarken bile ağzım sulanıyor tiksinme konusundada normalde ben kahve cok icen ve seven biriydim filtre kahve demlenirken kokusu beni asırı rahatsız ediyor ve etten diksindim sanki bütün etler kokuyor gibi

15. Haftada oluyor ama net olarak 28. Haftada alıyor tatları sanırım yinede arada ayda 1 den birsey olmaz herlade ya ben çok fazla birsey yiyemiyorum tiksinti var ve zaten vegan birim kuru yemistende tiskinmjs durumdayım ne diycem cocuga vitamin olacak bilmiyorum vegan oldum için yumurta dahi yiyemiyorum hiçbir vitamin yok

bişeylerin içerisine karıştırıp yapıp yesen kek gibi mesela belki öyle için alır. ya da patatesli karmaca yaparız biz muhacirlerin yöresel yemeğidir ama çok kolay bi bak istersen tarifine tuzlu olur güzel oluyor tadı da, yumurta da kokmuyor. yani yemek için tercih senin tabi :)

cips kola canım isteyince yedim içtim valla 1-2 kereden bişey olmaz
Bende kızımda çok isterdim eşim kızardı ama tanıdıklarım mutfağa çağırır duble bardağa doldururlardı bir içerdim ohhh o günlerim aklıma geldi arkadaşım yarasın aklınıza ohhh

Yaaa bende köy yoğurdu yiyemiyorum sebze yemeklerinden soğudum et sevmeye başladım ve akşamda kahve koktu burnuma tam tersiyiz

Dr a danışıp takviye gibi bişi alamaz mısınız ki acaba var mıdır bilmiyorum ama veganlar için illa ki bitkisel bi çözümü vardır. En cok yeşil mercimeği duyuyorum....

Anne karnına düştüğü an aşermelirimiz başlasa nazımızı çeken de biri olcak ooohhh 9 ay ne güzel olurdu

Anne karnına düştüğü an aşermelirimiz başlasa nazımızı çeken de biri olcak ooohhh 9 ay ne güzel olurdu
ay demi yaaaa inan eşim bi yeşil zeytin için aramadığı yer soylenmediği güün yok :) yeşil zeytin dediğimde bu hatayın minik hal hal zeytini var ya o :):):)): meyve aşersene nerden bulcam ben :):):) ama aşermekte cok tatlı ya bi oturuşta yarım kilo kesin yedim ve kusmamıstım :) ahahahaha ve yeşil zeytinde öyle aramam hayatımda olmasada olur. Hele kabuska ne alaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…