- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.261
ben de bir daha 12+3 gibi gidicem belki fikri olur doktorun ya çok merak ediyorummm ağzımdan hep kızım diye çıkıyor hayırlısı bakalım3 hafta sonra belli olurmuymus acaba bende şuan 11+4 um kontrol e 12+4 de gidicem inşallah belli olur ya
Bence biraz israr edin illa ki yorum yapar doktor mayis grubuna bakiyorum sizin haftalarda ogrenenler olmus3 hafta sonra belli olurmuymus acaba bende şuan 11+4 um kontrol e 12+4 de gidicem inşallah belli olur ya
Al benden de o kadarben de bir daha 12+3 gibi gidicem belki fikri olur doktorun ya çok merak ediyorummm ağzımdan hep kızım diye çıkıyor hayırlısı bakalım
İlkinde imom kullanmıştım o da iyiydi ama kokusu vardı ve beni mahvediyordu şimdi onu yazdı yine istemediğimi söyleyince folidoce yazdı küçücük ama yeterliymişKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Canımm ya çok üzüldüm Allah sana sabırlar versin dualarım seninle vardır bundada bir hayır umarım herşey gönlünce olur bundan sonrası içinmerhabalar kızlar, maalesef benim bebeğimin kalbi durmuş 5 gün önce. bugün sancıyla acile gidince öğrendim doktorumu yanına gittim orda da kalp atışı alamadık. inşAllah sizler yavrularınıza huzurla sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz dualarınızda beni eksik etmeyin kolay atlatayım. en önemlisi stres olmayın ben o kadar stresli zor bir süreç geçirdim ki zehir oldu bana. Allaha emanet olun
Doktor belli olur dedi inşallah olur3 hafta sonra belli olurmuymus acaba bende şuan 11+4 um kontrol e 12+4 de gidicem inşallah belli olur ya
Amin cümlemize canımoyssss masallahhhhh ya insan görünce nasıl yük kalkıyor üzerinden degil mi. Rabbim hem güzel haberler almayı nasip etsin.
ara ara beyaz sarı akıntı oluyor ama cok degil.Kızlar sizde akıntı oldu mu ben 10+2 yim bugün sarı akıntım oldu doktora söylemem gerekir mi korkulacak bişey mi bilemedim sabah idrar testi vermiştim bişey olsa testte çıkar mı
Evet canim idrar testinde her sey cikiyor. Bende de epey akinti var progestan fitil de kullaniyorum ondan herhalde endise edecek bir durum yoktur benceKızlar sizde akıntı oldu mu ben 10+2 yim bugün sarı akıntım oldu doktora söylemem gerekir mi korkulacak bişey mi bilemedim sabah idrar testi vermiştim bişey olsa testte çıkar mı
Bana doktor 8 haftalıkken progesteron iğneyi fitili estrofemi bıraktırdı şuan 11 haftaligim çok şükür bir sorun yaşamadım ama neden biraktirdiniz diye sorduğumda kanama vs olmadığı için dediEvet canim idrar testinde her sey cikiyor. Bende de epey akinti var progestan fitil de kullaniyorum ondan herhalde endise edecek bir durum yoktur bence
Teşekkür ederim koku falan yoktu ama ilk defa olunca bi endişelendimara ara beyaz sarı akıntı oluyor ama cok degil.
Eger irdar yollarında sorun varsa zaten tahlilde belli olur. Yeşil ve kötü kokulu olmadığı sürece paniklemeyin.
korkma korkma. Sen yinede aklında kalmasın dr una sor dr dan duymak daha rahatlatıcı oluyor.Teşekkür ederim koku falan yoktu ama ilk defa olunca bi endişelendim
İnşallah ben bıraktım tüm ilaçları fitil vermemişti zaten iğnem vardı onu da bıraktım devam ederse tahlil sonucuna göre bi çare bulunur inşallah yüreğim ağızımda yaşıyorum burada da kötü haberler gördükçe endişeleniyorum hepEvet canim idrar testinde her sey cikiyor. Bende de epey akinti var progestan fitil de kullaniyorum ondan herhalde endise edecek bir durum yoktur bence
Ben kullanıyorum cnm göbekten vuruyorum göbek deliğine 4parmak uzaklıkta olacak bi sağa bi sol tarafa dönüşümlüKızlar aramızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ?
Ben koldan başladım vurmaya ama acıyor ya :):) göbekten de cesaret edemiyorum :)
Ben kullanıyorum koldan kolun etli arka kısımlarından yapınca hiç acımıyor kas kısmına yapınca epey acıtıyor hatta çok fena morardıKızlar aramızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ?
Ben koldan başladım vurmaya ama acıyor ya :):) göbekten de cesaret edemiyorum :)
Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsunmerhabalar kızlar, maalesef benim bebeğimin kalbi durmuş 5 gün önce. bugün sancıyla acile gidince öğrendim doktorumu yanına gittim orda da kalp atışı alamadık. inşAllah sizler yavrularınıza huzurla sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz dualarınızda beni eksik etmeyin kolay atlatayım. en önemlisi stres olmayın ben o kadar stresli zor bir süreç geçirdim ki zehir oldu bana. Allaha emanet olun
Ben de vuruyorum göbekten, koldan vuramazdım beceri ister valla.Kızlar aramızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?