- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.281
Evet canim ama benim kanama alanim vardi muhtemelen o yuzden devam ediyoruz. Zaten sadece fitil kaldi bende de igneyi azaltarak biraktik kanama alanim epey kuculdu elhamdulillah. Fitil de onlem olarak devam ediyoruz.Bana doktor 8 haftalıkken progesteron iğneyi fitili estrofemi bıraktırdı şuan 11 haftaligim çok şükür bir sorun yaşamadım ama neden biraktirdiniz diye sorduğumda kanama vs olmadığı için dedi
Cok cok haklisin bende oyleyim. Ama kendimi telkin ediyorum hep. Bebisler guzelce buyudu riskler artik cok cok azaldi elhamdulillah. Icini ferah tutabilirsin. Benim doktorum gecen hafta artik rahatlayabilirsin demisti cok sukur. Bende de sadece fitil devam ediyor gecen haftalarda kanama alanim oldugu icin tedbirenİnşallah ben bıraktım tüm ilaçları fitil vermemişti zaten iğnem vardı onu da bıraktım devam ederse tahlil sonucuna göre bi çare bulunur inşallah yüreğim ağızımda yaşıyorum burada da kötü haberler gördükçe endişeleniyorum hep
bende acemilikle biraz morarttım hatta odem oldu sertleşti vurdugum yerler.Ben kullanıyorum koldan kolun etli arka kısımlarından yapınca hiç acımıyor kas kısmına yapınca epey acıtıyor hatta çok fena morardı
Ayy gerçekten mi benim seninle aynı hafta heralde ama bi türlü içimden korku gitmiyor sürekli kontrole gidesim varCok cok haklisin bende oyleyim. Ama kendimi telkin ediyorum hep. Bebisler guzelce buyudu riskler artik cok cok azaldi elhamdulillah. Icini ferah tutabilirsin. Benim doktorum gecen hafta artik rahatlayabilirsin demisti cok sukur. Bende de sadece fitil devam ediyor gecen haftalarda kanama alanim oldugu icin tedbiren
Ben iğnenin havasını alıyorum morarmıyorbende acemilikle biraz morarttım hatta odem oldu sertleşti vurdugum yerler.
Bende de oluyor canım iğne batar gibi geçen gün bayağı yoğundu doktora yazdım progestan fitilin sayısını artırdı bide dinlen dedi şükür ertesi güne geçti ama hala ara ara oluyor rahim büyümesine bağlı olabilirhanımlar bende bugün kasıkta dolgunluk iğne batması ve daha çok sola kayan bir ağrı var. Kanama alanı da vardı ama doktorum iğneyi gün aşırıya çekmişti. Bu ağrılar büyümeye bağlı mı yoksa kanama alanı mı bir sıkıntı mı var anlayamadım. 9. Hafta bitmek üzere sizde kasık ağrısı var mı varsa nasıl bir ağrı?
Çiğ tüketmeye çalışıyorum ben daha sağlıklıKızlar kuruyemiş çiğ mi tüketiyorsunuz kavrulmuş felan mi
BEnimde hatta gecen hafta doktorum dayanacagini bilsem 1 ay sonra gel dicem ama son kez hadi 2 hafta sonra gel bakalim dediAyy gerçekten mi benim seninle aynı hafta heralde ama bi türlü içimden korku gitmiyor sürekli kontrole gidesim varHayırlısı inşallah kanama alanında biter sende rahatlarsın
Oncesinde buz ile sogutuyordum yapacagim yeri o da iyi geliyor aklinizda olsunbende acemilikle biraz morarttım hatta odem oldu sertleşti vurdugum yerler.
Benim bu hafta kullanimim son buldu 10 a kadar kullanmis oldumKızlar progestan iğne kullanan var mı peki? Ne sıklıkla hangi haftada kullanıyorsunuz?
Ne sıklıkla alıyordunuz peki günde bir mi? 25mg lık olan mı?Benim bu hafta kullanimim son buldu 10 a kadar kullanmis oldum
Himm aklımda olsun bu bazen havası baya oluyor.Ben iğnenin havasını alıyorum morarmıyor
Is yerinde yapıyorum ama hafta sonu buz ile deneyeyim biOncesinde buz ile sogutuyordum yapacagim yeri o da iyi geliyor aklinizda olsun
Evet ondan gunde 2 defaNe sıklıkla alıyordunuz peki günde bir mi? 25mg lık olan mı?
Benjm midem bulanıyor çig görmek bile istemiyorum yaÇiğ tüketmeye çalışıyorum ben daha sağlıklı
Saatleriniz nasıl ayarladınız acaba? Benim ağrılarım artınca fitil istemedim doktor iğnesi rahat baya bi de mide bulantısı da yapmaz hap gibi dedi ama kendi başıma nasıl uygulayayım bilemedim, teşekkür ederim cevabınız içinEvet ondan gunde 2 defa
Kızlar aşerenleriniz oldu mu. Birde tiksinmeler . Aşermek istiyorum heyecan yaşamak istiyorum ama yok anacımçok mülayim takılıyoz ne bulsak yiyoz kafasındayız
Ben yağlı yemeklerde haftada 1 bardak içtiğim oluyor. Çok canım isterse cipste yiyorum. Napayım nefis bu istiyor.Kizlar birsey soracagim arada kola içerinin var mı ya böyle canınız isteyince 1 bardak felan
İşte herkes farklı bi şeyden tiksiniyor bu süreçte senin de nasibine bu çıkmışBenjm midem bulanıyor çig görmek bile istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?