- 16 Kasım 2025
- 3
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #5.181
Selamlar anneler
bende bir haziran annesi olacağım şuan 14 hafta 5 günüz hazırlık yapmaya başladınız mı erken mi 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kasık ağrılarım devam ediyor rahim büyüdüğü için olabiliyormuş böyle bende 14 hafta 5 günlüğümBenim son 2-3 gündür yine kasık ağrılarım başladı bayadır yoktu kasık ağrısına beyaz akıntı da eşlik ediyor bu sefer doktoruma sormadım normaldir diye sanırım bebişler büyüdükçe kasıklarımızdaki kaslar geriliyor ondandır diye düşünüyorum
Benimde kasık ağrılarım devam ediyor rahim büyüdüğü için olabiliyormuş böyle bende 14 hafta 5 günlüğümKızlar tüm semptomlarınız geçti mi? Ara ara kasık ağrınız oluyor mu? Benim rahim kısmımda oluyor sızı, ağrı neden acaba? Böyle bi şey deneyimleyen oldu mu 14 haftalık olduk ikili test de temiz geldi
Ben de magnezyum deneyeyim bari içmiyordum canım
kasık ağrısı bende de var ama tek taraflı, sizin de öyle miBenimde kasık ağrılarım devam ediyor rahim büyüdüğü için olabiliyormuş böyle bende 14 hafta 5 günlüğüm
evet 2 gündür benimde regl benzeri hafif ağrılarım başladı akıntım da başladı büyüyo bebişler diye düşünüyorum ben deBenim son 2-3 gündür yine kasık ağrılarım başladı bayadır yoktu kasık ağrısına beyaz akıntı da eşlik ediyor bu sefer doktoruma sormadım normaldir diye sanırım bebişler büyüdükçe kasıklarımızdaki kaslar geriliyor ondandır diye düşünüyorum
Insallahh canimmçok şükür ya çok sevindimsıra bulantılarda inşallah bunu da atlatacağız
![]()
Ben biraz arastirma yapmaya basladim ne var ne yok ne alınmali giboSelamlar annelerbende bir haziran annesi olacağım şuan 14 hafta 5 günüz hazırlık yapmaya başladınız mı erken mi
![]()
ayyy gerçekten mi masallah ben hissetmedim daha 14 haftayım bugun.Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı ben 15. Haftadayim 2 gündür çok hisediyorum
ay bize de kıyafet falan çok gelir o yüzden gözüme çok güzel gelen şeyleri alıcam sadeceBen biraz arastirma yapmaya basladim ne var ne yok ne alınmali gibokiyafet işini annemle halletmeyi dusunuyorum bir de cok hediye gelir bize o yuzden ona başlamadim hic. Bebek kitabi falan aldim o kadar
kayda değer bir seyi yok henuz
![]()
Bende rüyamda kız gördüm hatta öyle pek sevimli değildi rüyamda dedim ki erkeğe benziyor bundan sonrada erkek olur çocuğumSonumuz benzer diye o kadar korktum ki bende ruyamda kız gordum hep bakarken kiz kiyafetlerine bakiyorum bende hayirlisi elbette![]()
Evet benim de sağ taraf ağrıdı dün bugün geçti geçen hafta da vardı geçip geri geliyor inşallah bebişlerimiz iyidirBenimde kasık ağrılarım devam ediyor rahim büyüdüğü için olabiliyormuş böyle bende 14 hafta 5 günlüğüm
evet bir sağ bir sol oluyor bazen direk göbek altım ağrıyor o sizde de oluyor mu?kasık ağrısı bende de var ama tek taraflı, sizin de öyle mi
evet 12+0 olduk dün geceden beri regl ağrısı gibi ağrım oluyor bazen sağ bazen sol bazen direkt ortasıEvet benim de sağ taraf ağrıdı dün bugün geçti geçen hafta da vardı geçip geri geliyor inşallah bebişlerimiz iyidir
evet bir sağ bir sol oluyor bazen direk göbek altım ağrıyor o sizde de oluyor mu?
ANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()
Yalovadayım ben. Keseyi 5 haftalıkken ggördük kalp atışı 9+1. Cinsiyet belli değil henüz P PrettywomaanANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()
Bizde de oyle bir durum var hem ilk torun annemlerin hemde tup bebek seneler sonra nasip olunca hepimiz cok hevesliyizay bize de kıyafet falan çok gelir o yüzden gözüme çok güzel gelen şeyleri alıcam sadecekayınvalidem annemler falan alıp yapmak istiyor bize bişey bırakmıyosun diyolar ama benim daha çok hevesim var anlamıyolar
onların aklına gelmeyecek şeyleri almayı planlıyorum turuncu yeşil renk alıyım ki ikinci çocukta da kullanabileyim diye düşünüyorum
BEbek seklinde gormemistim bende doktor kız diyordu oyle gormustimBende rüyamda kız gördüm hatta öyle pek sevimli değildi rüyamda dedim ki erkeğe benziyor bundan sonrada erkek olur çocuğum![]()
Ben 14 te de ufak ufak hisediyordum ama tam emin olamıyordum iki gündür artık eminim çok tatlı yaaaayyy gerçekten mi masallah ben hissetmedim daha 14 haftayım bugun.
Yaa ne kadar guzelBen 14 te de ufak ufak hisediyordum ama tam emin olamıyordum iki gündür artık eminim çok tatlı yaaa![]()
Evet benim de sağ taraf ağrıdı dün bugün geçti geçen hafta da vardı geçip geri geliyor inşallah bebişlerimiz iyidir
evet bir sağ bir sol oluyor bazen direk göbek altım ağrıyor o sizde de oluyor mu?