- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #5.421
Midem cok sorunlu haftalardir simdilik sadece sureyim beno zaman daha iyi kullanın tabi sabahları eğer midenizi felan rahatsız etmiyorsa bir kaşık içerseniz de mis gibi olur. kabızlık sorunu felan varsa iyi geliyor baya. şifa olsun insallah.
Eşiniz nereli biz antalyalıyız bizde de var bi zeytinlik ama ne zaman zeytin yağı yapsak asit oranı biraz yüksek oluyor.
Yağ suremem muhtemelen henuz hala koku hassasiyetim gibi seyler devam ediyor da gecerse bir gun insallah bakayim cok tesekkur ederimevet evet ben kilo alıp verdiğim dönemde çatladım. göbek bölgem ve göğüslerimde var. annemde de benden kalan baya derin çatlaklar var o yüzden şimdiden aklıma her geldiğinde nemlendirmeye çalışıyorum. kremlerdense yağlar daha uzun süre nemli tutuyor
Bel gövde uzunluğundan belli oluyor canım eğer kısa boylu gövde uzunluğun darsa ondan farkediyor birde rahmin pozisyonuyla alakalı bazı kadınların rahmi bele dönük bazı kadınların öne dönük oluyor benim rahmim öne dönük yani göbeğim hemen çıkıyor kilom da var aslında ama ne hissettiğimi biliyorum sizin ilk gebelik eğer zayıfsanız 14-16 gibi hissedebilirsiniz belki ilk gebeliğimde de 14+2 de hissetmiştim zayıftım o zamanay doktorlar iç karnın dar olduğunu nerden anlıyolar ya azıcık ucundan hareket hissetsem rahatlayacağımzayıf mısınız
ben suan 14+4 deyim. sen kacıncı haftadasın?Inslh benim 16:00 da randevum kaçıncı haftadasınız
ay yok arkadaşım ne zayıflığıBel gövde uzunluğundan belli oluyor canım eğer kısa boylu gövde uzunluğun darsa ondan farkediyor birde rahmin pozisyonuyla alakalı bazı kadınların rahmi bele dönük bazı kadınların öne dönük oluyor benim rahmim öne dönük yani göbeğim hemen çıkıyor kilom da var aslında ama ne hissettiğimi biliyorum sizin ilk gebelik eğer zayıfsanız 14-16 gibi hissedebilirsiniz belki ilk gebeliğimde de 14+2 de hissetmiştim zayıftım o zaman
Hmm kurumaya başladi o zaman benim gobek çevrem tesekkur ederim. Dediginiz marka boykot oldugu icin baska bir sey bakayim sağolun
İstanbulİlleri yazmayan kızlar dönüş bekliyorum birazdan düzenleyeceğim dolduralım tablomuzu
Merhaba genelde erkek diyince kıza pek dönmüyor, kız diyip erkeğe dönen çok.allah gönlünüze göre versin.Benim de normalde hiç bulantım yokmuş, progesteron kullandığımdan bulantı yaşamışım. Bana da doktor erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum. Benim de muhtemelen pazartesi gibi çıkacak fetal dna. Erken haftalarda erkek çıkarsa inanın derler ya o yüzden döner mi cinsiyeti çok umutlu değilim
İstanbul
Bu arada yaş 36 kese ve kalp atışıni 6.haftada duyduk ekleyebilirsiniz
Sat 26 Ağustos bir deİlleri yazmayan kızlar dönüş bekliyorum birazdan düzenleyeceğim dolduralım tablomuzu
Ben sizin yerinizdenolsam yaptirmazdim fetal. Artik bana da oara tuzagi gibi geliyor zaten haftanizda epey ilerlemis. Detayli ultrasona da az kalmis.Merhaba genelde erkek diyince kıza pek dönmüyor, kız diyip erkeğe dönen çok.allah gönlünüze göre versin.
ben 16 haftalık oldum.fetal DNA için doktorum da samimiyetle illa yaptır demedi kararsizim aslında bana fikir verebilir mi biri.acikcasi detaylı ultrason zamanım yaklaşıyor onu yaptırsam yeterli gibi de geliyor bir yandan aklımda da kalıyor bu fetal dna ama para tuzağı populeritesi gibi de düşünüyorum bilemedim
12+2 yim ben 12+4 gideceğim sen büyüksün bizdennnben suan 14+4 deyim. sen kacıncı haftadasın?
Merhabalar ben yaptirmayi dusunmuyorum acikcasi. Begendigim kapi susleri var keçeden vb onlardan alip odasinin kapisina asmayi hayal ediyorum sadeceKızlar selam ufak ufak hepimizin cinsiyetleri belli olmaya başladı buna istinaden hastane için nasıl bir hazırlık düsünüyosunuz hediyelik vs konusunda
ben kapı süsü yaptırmayı ufak kolonyalar ve kutuda cikolata yaptırmayı düsünüyorum sizdende fikirler bekliyorum bu arada hediyelik fiyatları kolonyalar kapı süsleri falan firmalarda aşırı yüksek fiyatlar verdiler bana sizin yaptırmayı düsündüğünüz bir sayfa falan vaar mı fikirlerinize acığım
Merhaba ben yaptırmadım 11+3 te burun kemiğine bakıldı ense kalınlığı ölçüldü sorun yoktu çok şükür detaylı ultrason yaptıracaz dediğiniz gibi bana da popülerite gibi geliyor birde kendi açımdan sonuç ne olursa hamileliğimi devam ettirmek istediğim ve olumsuz bir sonuçta süreç sonuna kadar stres yaşamak istemediğim için yaptırmak istemedim istemedimMerhaba genelde erkek diyince kıza pek dönmüyor, kız diyip erkeğe dönen çok.allah gönlünüze göre versin.
ben 16 haftalık oldum.fetal DNA için doktorum da samimiyetle illa yaptır demedi kararsizim aslında bana fikir verebilir mi biri.acikcasi detaylı ultrason zamanım yaklaşıyor onu yaptırsam yeterli gibi de geliyor bir yandan aklımda da kalıyor bu fetal dna ama para tuzağı populeritesi gibi de düşünüyorum bilemedim
Aynen firmalar çok uçuk fiyatlar söylüyor bende bişeyler tasarlayıp kendim emek verip yapmak istiyorumKızlar selam ufak ufak hepimizin cinsiyetleri belli olmaya başladı buna istinaden hastane için nasıl bir hazırlık düsünüyosunuz hediyelik vs konusunda
ben kapı süsü yaptırmayı ufak kolonyalar ve kutuda cikolata yaptırmayı düsünüyorum sizdende fikirler bekliyorum bu arada hediyelik fiyatları kolonyalar kapı süsleri falan firmalarda aşırı yüksek fiyatlar verdiler bana sizin yaptırmayı düsündüğünüz bir sayfa falan vaar mı fikirlerinize acığım
Kızlar selam ufak ufak hepimizin cinsiyetleri belli olmaya başladı buna istinaden hastane için nasıl bir hazırlık düsünüyosunuz hediyelik vs konusunda
Aynen firmalar çok uçuk fiyatlar söylüyor bende bişeyler tasarlayıp kendim emek verip yapmak istiyorum
Meme uçlarımda aşırı kaşıntı oluyor uçları önceden beri açıktı zaten, çok hassaslar sıcak suda bile hemen kızarır yara olurlar havuza denize girerken canım yanar. Bide gün içinde katı sarı akıntım oluyor hemşire normal bazı kadınlarda hormonal olarak süt bezleri erken aktifleşiyor banyo dışında elinle ya da pamukla silme dedi. Siz deneyimlisiniz sizce bu çatlaklar haftam ilerledikçe yara gibi olur muKarninizda göğüs bölgesinde kaşıntı varsa çatlak oluştu gu için oluyor eğer Krem yağ gibi benzeri şeyler surmezseniz daha kotu olur ben oğlumda hiç karnım çatlamadi ya iç karnım geniş ondan yada yağ sürmustum ondan bilemiyorum
Ben seviyorum aslında bu işleri ama çalıştığımdan dolayı akşamları hiç bir sey yapmaya halim olmuyorMerhabalar ben yaptirmayi dusunmuyorum acikcasi. Begendigim kapi susleri var keçeden vb onlardan alip odasinin kapisina asmayi hayal ediyorum sadecefiyatlari gordum pahali da kendiniz de yapabilirsiniz seviyorsaniz bu isleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?