Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    41
Midem cok sorunlu haftalardir simdilik sadece sureyim ben mersinli bizimkiler de meyve bahçesi agirlikli aralarda zeytinlik var ama aile icin yeterli geliyor cok sukur. Inanin hic bilmiyorum asit oranini

Yağ suremem muhtemelen henuz hala koku hassasiyetim gibi seyler devam ediyor da gecerse bir gun insallah bakayim cok tesekkur ederim

ay doktorlar iç karnın dar olduğunu nerden anlıyolar ya azıcık ucundan hareket hissetsem rahatlayacağım zayıf mısınız
Bel gövde uzunluğundan belli oluyor canım eğer kısa boylu gövde uzunluğun darsa ondan farkediyor birde rahmin pozisyonuyla alakalı bazı kadınların rahmi bele dönük bazı kadınların öne dönük oluyor benim rahmim öne dönük yani göbeğim hemen çıkıyor kilom da var aslında ama ne hissettiğimi biliyorum sizin ilk gebelik eğer zayıfsanız 14-16 gibi hissedebilirsiniz belki ilk gebeliğimde de 14+2 de hissetmiştim zayıftım o zaman

ay yok arkadaşım ne zayıflığı ilk bebiş ama 73'le hamile kaldım şuan 75 oldum bile ama hafif göbeğim çıktı gibi kilodan dolayı daha geç hissederim diye düşünüyorum

Prilam kullananlar sizde de hazımsızlık şişkinlik çok oluyo mu sanki kullanmadığım zamanlar daha rahat midem. kullanmadan da çok duramıyorum nefes bile aldırmıyor bazen bu hazımsızlık aç bile olsam hemen şişiyorum midem taş gibi oluyor

Hmm kurumaya başladi o zaman benim gobek çevrem tesekkur ederim. Dediginiz marka boykot oldugu icin baska bir sey bakayim sağolun
Kivircikist
ben her banyodan sonra nemlendiriyorum cilt kuruyor cünkü. kaşıntılara dikkat edin çatlak olur sürekli nemlendirmelisiniz.

badger aldım hem balmını hem yağını çok iyi nemlendiriyor denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Karninizda göğüs bölgesinde kaşıntı varsa çatlak oluştu gu için oluyor eğer Krem yağ gibi benzeri şeyler surmezseniz daha kotu olur ben oğlumda hiç karnım çatlamadi ya iç karnım geniş ondan yada yağ sürmustum ondan bilemiyorum

Merhaba genelde erkek diyince kıza pek dönmüyor, kız diyip erkeğe dönen çok.allah gönlünüze göre versin.
ben 16 haftalık oldum.fetal DNA için doktorum da samimiyetle illa yaptır demedi kararsizim aslında bana fikir verebilir mi biri.acikcasi detaylı ultrason zamanım yaklaşıyor onu yaptırsam yeterli gibi de geliyor bir yandan aklımda da kalıyor bu fetal dna ama para tuzağı populeritesi gibi de düşünüyorum bilemedim

Kızlar selam ufak ufak hepimizin cinsiyetleri belli olmaya başladı buna istinaden hastane için nasıl bir hazırlık düsünüyosunuz hediyelik vs konusunda
ben kapı süsü yaptırmayı ufak kolonyalar ve kutuda cikolata yaptırmayı düsünüyorum sizdende fikirler bekliyorum bu arada hediyelik fiyatları kolonyalar kapı süsleri falan firmalarda aşırı yüksek fiyatlar verdiler bana sizin yaptırmayı düsündüğünüz bir sayfa falan vaar mı fikirlerinize acığım

Ben sizin yerinizdenolsam yaptirmazdim fetal. Artik bana da oara tuzagi gibi geliyor zaten haftanizda epey ilerlemis. Detayli ultrasona da az kalmis.
Biz de en basindan beri butun testleri yaptirmayacagiz sadece detayli ultrasona girecegim seklinde konustuk doktorumla ve o da o sekilde onerdi. Tabii ki tercih sizin

Merhabalar ben yaptirmayi dusunmuyorum acikcasi. Begendigim kapi susleri var keçeden vb onlardan alip odasinin kapisina asmayi hayal ediyorum sadece fiyatlari gordum pahali da kendiniz de yapabilirsiniz seviyorsaniz bu isleri

Merhaba ben yaptırmadım 11+3 te burun kemiğine bakıldı ense kalınlığı ölçüldü sorun yoktu çok şükür detaylı ultrason yaptıracaz dediğiniz gibi bana da popülerite gibi geliyor birde kendi açımdan sonuç ne olursa hamileliğimi devam ettirmek istediğim ve olumsuz bir sonuçta süreç sonuna kadar stres yaşamak istemediğim için yaptırmak istemedim istemedim

Aynen firmalar çok uçuk fiyatlar söylüyor bende bişeyler tasarlayıp kendim emek verip yapmak istiyorum

Aynen firmalar çok uçuk fiyatlar söylüyor bende bişeyler tasarlayıp kendim emek verip yapmak istiyorum

instagramda eminonutoptancam diye bi site var ben nişan hediyeliklerimi ordan alıp kendim yapmıştım ama artık toptan mı satıyor bilmiyorum bi bakabilirsiniz fikir olur.

bir de fideland sitesi var ağaç fidanları satıyor kutulu ben zeytin fidanı dağıtmak istiyorum ama seçili kişilere veririm herlde biraz maliyetli oluyor.

Meme uçlarımda aşırı kaşıntı oluyor uçları önceden beri açıktı zaten, çok hassaslar sıcak suda bile hemen kızarır yara olurlar havuza denize girerken canım yanar. Bide gün içinde katı sarı akıntım oluyor hemşire normal bazı kadınlarda hormonal olarak süt bezleri erken aktifleşiyor banyo dışında elinle ya da pamukla silme dedi. Siz deneyimlisiniz sizce bu çatlaklar haftam ilerledikçe yara gibi olur mu Şimdiden göğüs ucu kremi sürsem mi

Merhabalar ben yaptirmayi dusunmuyorum acikcasi. Begendigim kapi susleri var keçeden vb onlardan alip odasinin kapisina asmayi hayal ediyorum sadece fiyatlari gordum pahali da kendiniz de yapabilirsiniz seviyorsaniz bu isleri
Ben seviyorum aslında bu işleri ama çalıştığımdan dolayı akşamları hiç bir sey yapmaya halim olmuyor o nedenle kendim yapabilir miyim güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…