- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #5.501
Merhaba forumu yeni gördüm :)KIZLAR TABLOYU DÜZENLEDİM BİRDE İHTİYAÇ LİSTESİ EKLEDİM
GEREKSİZ BAZI ÜRÜNLERDE VAR AMA EN KAPSAMLI BÖYLE BİR TABLO BULABİLDİM UMARIM FAYDASI OLUR
AKLINIZDA BİR ŞEYİ Mİ UNUTTUM KISMI KALMAZ
TABLODA OLMAYANLAR
İL BİLGİSİ EKSİK OLANLAR
RİCA EDİYORUM GÖZDEN KAÇMAMASI ADINA BENİ ETİKETLEYEBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
Hosgeldiniz istanbul neresi bende İstanbulMerhaba forumu yeni gördüm :)
İstanbul
15+1
Kalp atışını 6+5’de duyduk
amin amin kolaylıkla sevinçle geçsin sürecimiz. Her birimizin hayırlı güzel haberler verdiği günleri de duyalım.Rica ederimm. Ama doktorum 12 ye kadar gitmelisin demisti bana bilgin olsun. Gitmeyi dusunuyorsan en yakın zamana randevu almani tavsiye ederim :) Aminn Allah razi olsunn. Bende özel muayanehaneye gidiyorum testleri de devlette yaptirmayi dusunuyorum zatrn sadece kan testlerini yaptiracagim
Bende 15 deyim ve bende de olmaya başladı sanırım rahim genişlediği için oluyor doktorum öyle demişti kanama yoksa endişelenmemize gerek yokmuş.Kızlar 15 haftalık oldum bugün biraz sancıya benzeyen bir ağrım var normal mı sizce
Duşlardan sonra badger günlük olarak da bioderma sensibio sürüyorum hep nemli kalıyor inşallah çatlak olmazAy ben de badger aldım balmı harikaymış, küçücük bi şey bu biter demiştim ilk aldığımda nerdeyse bir aydır kullanıyorum ne yapış yapış mükemmel nemlendiriyor bi gün boyunca nemli kalıyor. Ben de tavsiye ederiiim
Merhaba, maltepedeyiz :)Hosgeldiniz istanbul neresi bende İstanbul
hayırlı haberlerle gelsin testiniz.Merhabalar, ben de Haziran'ın ilk haftasında doğum beklyorum. Çanakkale'deyim. Nipt testi için yeni kan verdim.
Ben özele gidecegim ama detaylı nasıl aldınız şehir hastanesinden de sıra alsam direkt alabiliyor muyuz?Ben şehir hastanesinden randevu aldim detsyli icin. Burada 5-10 bin arasi degisiyormus fiyatlar ankaradayim
Hayir oraya kadin doguma randevu alip muayene sirasinda soyledim yonlendirme yapti o sekilde randevu olusturuluyorBen özele gidecegim ama detaylı nasıl aldınız şehir hastanesinden de sıra alsam direkt alabiliyor muyuz?
Lütfen stress yapmamaga calisi. Cihazdsn bile değişiyor ölçümler. Fetal dna da yaptırmışsınız nasılsa insallah sonuc temiz gelirArkadaşlar moralim çok bozuk ya. Bugün ikili tarama yapıldı tam 13 haftalık bebek. Haftası iyi uyumlu burun kemiği var kalbî midesi bağırsakları her şey olması gerektiği gibi. Ancak ensede artış varmış. 290 dedi. 250 sınır olmalı dedi. İkili tarama için kan verdim sonucuna göre fetal DNA yapıldı. İlk hamileliğimde de bağırsaklarında parlaklık var vb diye inanılmaz strese girmişitim zehir olmuştu resmen. Fetal DNA yapılmıştı. İnşallah bir sıkıntı yoktur korkuyorum
Hayır fetal DNA yaptırmadım. İlk gebeliğine yaptırdım demek istemiştim. Bunda ikili için kan alındı onun sonucuna göre yapılacakLütfen stress yapmamaga calisi. Cihazdsn bile değişiyor ölçümler. Fetal dna da yaptırmışsınız nasılsa insallah sonuc temiz gelir
Bencede sakin olmaya calisin sadece ense kalinliginin hic bir anlami yok ki cok kucukler en ufaak bi olcum hatasi bile kac mm oynuyor. Sonuclariniz guzel gelecek Allahin izniyle kalbinizi ferah tutunHayır fetal DNA yaptırmadım. İlk gebeliğine yaptırdım demek istemiştim. Bunda ikili için kan alındı onun sonucuna göre yapılacak
Bencede sakin olmaya calisin sadece ense kalinliginin hic bir anlami yok ki cok kucukler en ufaak bi olcum hatasi bile kac mm oynuyor. Sonuclariniz guzel gelecek Allahin izniyle kalbinizi ferah tutun
Çok haklisiniz zaten hassas bir donemden geciyoruz doktorlarin resmen agzinin icine bakiyoruz. Biraz derimizi kalinlastirmak da lazim ama nasil olacak hic bilmiyorum bendeİlk hamileliğimde duygularımla çok oynadı doktorlar. Umarım sonuçlar temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?