Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    43
Merhaba forumu yeni gördüm :)
İstanbul
15+1
Kalp atışını 6+5’de duyduk

14. Haftadan selamlar kasık ağrısı bu gece yine vardı sabahında bişey yok ,uyku sorunu var sabah 5 yada 6 gibi hep uyanıyorum ,sabah çok acıkıyorum iştahım açıldı. Önceki haftalara göre daha enerjiğim önceden yerimden kalkmaya üşeniyordum.Güne güzel başlıyorum ama ilerleyen saatlerde uykum geliyor .

amin amin kolaylıkla sevinçle geçsin sürecimiz. Her birimizin hayırlı güzel haberler verdiği günleri de duyalım.

Notları aldım teşekkürler

Duşlardan sonra badger günlük olarak da bioderma sensibio sürüyorum hep nemli kalıyor inşallah çatlak olmaz

Arkadaşlar moralim çok bozuk ya. Bugün ikili tarama yapıldı tam 13 haftalık bebek. Haftası iyi uyumlu burun kemiği var kalbî midesi bağırsakları her şey olması gerektiği gibi. Ancak ensede artış varmış. 290 dedi. 250 sınır olmalı dedi. İkili tarama için kan verdim sonucuna göre fetal DNA yapıldı. İlk hamileliğimde de bağırsaklarında parlaklık var vb diye inanılmaz strese girmişitim zehir olmuştu resmen. Fetal DNA yapılmıştı. İnşallah bir sıkıntı yoktur korkuyorum

Lütfen stress yapmamaga calisi. Cihazdsn bile değişiyor ölçümler. Fetal dna da yaptırmışsınız nasılsa insallah sonuc temiz gelir

Lütfen stress yapmamaga calisi. Cihazdsn bile değişiyor ölçümler. Fetal dna da yaptırmışsınız nasılsa insallah sonuc temiz gelir
Hayır fetal DNA yaptırmadım. İlk gebeliğine yaptırdım demek istemiştim. Bunda ikili için kan alındı onun sonucuna göre yapılacak

Hayır fetal DNA yaptırmadım. İlk gebeliğine yaptırdım demek istemiştim. Bunda ikili için kan alındı onun sonucuna göre yapılacak
Bencede sakin olmaya calisin sadece ense kalinliginin hic bir anlami yok ki cok kucukler en ufaak bi olcum hatasi bile kac mm oynuyor. Sonuclariniz guzel gelecek Allahin izniyle kalbinizi ferah tutun

İlk hamileliğimde duygularımla çok oynadı doktorlar. Umarım sonuçlar temiz çıkar
Bencede sakin olmaya calisin sadece ense kalinliginin hic bir anlami yok ki cok kucukler en ufaak bi olcum hatasi bile kac mm oynuyor. Sonuclariniz guzel gelecek Allahin izniyle kalbinizi ferah tutun

İlk hamileliğimde duygularımla çok oynadı doktorlar. Umarım sonuçlar temiz çıkar
Çok haklisiniz zaten hassas bir donemden geciyoruz doktorlarin resmen agzinin icine bakiyoruz. Biraz derimizi kalinlastirmak da lazim ama nasil olacak hic bilmiyorum bende stresten korunmak icin hic bir testi yaptirmiyorum kendimce buldugum bi cozum oldu doktorum da beni destekleyince kuzu kuzu detaylo ultrason bekliyoruz artik

Merhaba 13 haftalık hamileyim doktor kız olarak gördüm ama haftaya gel tekrar bakalım dedi sizce cinsiyeti ne

Eklentiler

• IMG_484D88CB-731D-41DA-84E5-897B28539E64.webp
    22 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2A6F2350-9245-483F-8CC0-D40E3993473D.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…