Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    43
Zor bir süreç canım ama sen sakin kalmaya çalış bebeğinizde etkilemesin kaygıların nasıl ilerleyecek doktorun test yaptıracakmısınız
Fetal dna ve ikili test verdim bekliyoruz sadece. Aynı durumda olanlar varsa Rabbim yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Ilaçlardan olabilecegini hic dusunmemistim ya. Bazi gunler o kadar tıkalı oluyorum ki aldigim nefes bana yetmiyor. Nefes açligi deniliyormuş buna. Annem şimdiden boyleyse ileride ne yapacaksin dedi keşke bilsem

Evet çok şükür risk düşük ve cinsiyetleri bir kız bir erkek
Ben de pazartesi günü panorama yaptırdım. Ne kadar sürede çıktı sonucunun? Pgt li embriyolardı am Dr yine de yaş faktöründen istedi. Kan vermeden önceki cıma yapılan ikili tarama da her ikisinin ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı. Burun kemikleri güzeldi. İnşallah bir. Sorun olmaz

Bende 3 sene önce ve geçen sene alerjik astım krizine girmiştim, dün nefes darlığından yatamadım hamilelikte nefes darlığı olabiliyormuş, gecenin soğuğunda cam açıp uyudum hava gelsin diye

Benimki de alerjik evett gunumuz gunumuze uymuyor olsun bunada sukur napalimm

Merhaba benimde tüp bebek holter takıldı nabiz 170 lere kadar çıkıyor. Tansiyon birden fırlıyor birden düşüyor. Sanırım tüp bebek ilaçlarından oluyor. Nefes darlığı yaşamadım ama nabız ve tansiyon konusunda cok zorlanıyorum. Beni psikiyatriye falan yönlendirdi. Ne yaptıysam inandıramadım resmen beni panik atak diyip gonderdiler psikiyatriye. Tansiyon ilacı verdiler bir birde kalp ritmi düzelsin diye bir ilac. Tabi insan gebelikte kullanmayada korkuyor bunları duzensiz oldukça ic diyor ama beni asil zorlayan kalp ritmi. O ilaçta bebekte iste böbreklerde sorun olabilir gibi seyler okudum. Doktorda iste kanıtlanmış birsey yok gibi konuşuyor ama olmazda diyemiyor.

Kızlar selamlar,

Bende dr dan geldim şimdi her şey yolunda allaha şükür cinsiyeti kağıda yazıp zımbalamıs. açıp bakmadık. yakın arkadaşlarım aramızda bişiler yapalım dedi ama bilemedim.

Tüüüm annelerin içindeki tüm endişeleri dindir. Bebeklerine ve annelere rabbim şifa versin. kolaylıkla ve güzellikle huzrla neyşeyle kavusmamızı nasip et. amin amin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…