- 9 Ekim 2025
- 178
- 191
- 18
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #5.541
Fetal dna ve ikili test verdim bekliyoruz sadece. Aynı durumda olanlar varsa Rabbim yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı çıkmazZor bir süreç canım ama sen sakin kalmaya çalış bebeğinizde etkilemesin kaygıların nasıl ilerleyecek doktorun test yaptıracakmısınız
Ilaçlardan olabilecegini hic dusunmemistim ya. Bazi gunler o kadar tıkalı oluyorum ki aldigim nefes bana yetmiyor. Nefes açligi deniliyormuş buna. Annem şimdiden boyleyse ileride ne yapacaksin dedi keşke bilsemBende de astım var Paradisee. Ondan değil. Şu bir haftadır kardiyologla geçti benim günlerim. holter cihazı da takıldı bana, Nabzım bir anda140 oluyor. Sonra günlerce 50 seyretti. Neyse ki nabzım normale döndü bu aralar. Ama bu nefes olayı akılalmaz bir durum. Dün bana kadın doğum doktorum seni göğüs doktoruna yönlendireceğim dedi zorlanırsan. Şu an hiç iyi değilim büyük ihtimalle göğüs doktoruna gideceğim. Aldığımız ilaçların ceremesini çekİyoruz. ..
Ben ohss olmamistim zaten 8 yumurta toplanmisti
Amin canım güzel haberler alırsınız inşallah dualarımdasınFetal dna ve ikili test verdim bekliyoruz sadece. Aynı durumda olanlar varsa Rabbim yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Teşekkür ederim canımmmİnan canım yalnız değilsin bu duyguyu hepimiz yaşıyoruz korkuyu korma Allah'a emanet et riskli dönemleri bitirdik şükür kafanda öyle düşünceler olduğunda iki elini karnina koy dua et bebeğini hissediyorsun rahatliyorsun ben öyle yapiyorum
Maşallah canım:) bu haftalarda kız derlerse çok inanmayın değişebilir dedilerdi bana..rabbim gönlünüzdekini sağlıcakla nasip etsin inşallahMerhaba 13 haftalık hamileyim doktor kız olarak gördüm ama haftaya gel tekrar bakalım dedi sizce cinsiyeti ne
Evet çok şükür risk düşük ve cinsiyetleri bir kız bir erkekMerhaba ikiz annesi olarak 14+4 den
Bende panorama yaptırdım sonuç aldımız mı
Ben de pazartesi günü panorama yaptırdım. Ne kadar sürede çıktı sonucunun? Pgt li embriyolardı am Dr yine de yaş faktöründen istedi. Kan vermeden önceki cıma yapılan ikili tarama da her ikisinin ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı. Burun kemikleri güzeldi. İnşallah bir. Sorun olmazEvet çok şükür risk düşük ve cinsiyetleri bir kız bir erkek
kızlar bende de alerjik astım var nefes darlığı beni de zorluyo. özellikle çok şiştiysem akşama doğru gece mahvoluyorum. alerji hapımı da alamıyorum. sürekli esniyorum nefes yetmiyormuş gibi hissettiriyo bana
Maşallah sağlıcakla kucağınıza alın insallah :)şimdi fark ettim üyeliğimi açarken kız yavru panda ile manifest yapmışım bugün sonuçlar geldi ve kızım olacakmış :)
Benimki de alerjik evett gunumuz gunumuze uymuyor olsun bunada sukur napalimmkızlar bende de alerjik astım var nefes darlığı beni de zorluyo. özellikle çok şiştiysem akşama doğru gece mahvoluyorum. alerji hapımı da alamıyorum. sürekli esniyorum nefes yetmiyormuş gibi hissettiriyo bana
Merhaba benimde tüp bebek holter takıldı nabiz 170 lere kadar çıkıyor. Tansiyon birden fırlıyor birden düşüyor. Sanırım tüp bebek ilaçlarından oluyor. Nefes darlığı yaşamadım ama nabız ve tansiyon konusunda cok zorlanıyorum. Beni psikiyatriye falan yönlendirdi. Ne yaptıysam inandıramadım resmen beni panik atak diyip gonderdiler psikiyatriye. Tansiyon ilacı verdiler bir birde kalp ritmi düzelsin diye bir ilac. Tabi insan gebelikte kullanmayada korkuyor bunları duzensiz oldukça ic diyor ama beni asil zorlayan kalp ritmi. O ilaçta bebekte iste böbreklerde sorun olabilir gibi seyler okudum. Doktorda iste kanıtlanmış birsey yok gibi konuşuyor ama olmazda diyemiyor.Bende de astım var Paradisee. Ondan değil. Şu bir haftadır kardiyologla geçti benim günlerim. holter cihazı da takıldı bana, Nabzım bir anda140 oluyor. Sonra günlerce 50 seyretti. Neyse ki nabzım normale döndü bu aralar. Ama bu nefes olayı akılalmaz bir durum. Dün bana kadın doğum doktorum seni göğüs doktoruna yönlendireceğim dedi zorlanırsan. Şu an hiç iyi değilim büyük ihtimalle göğüs doktoruna gideceğim. Aldığımız ilaçların ceremesini çekİyoruz. ..
evet evet o içerde güzelce büyüsün sağlıklı olsun hepsine şükrediyorumBenimki de alerjik evett gunumuz gunumuze uymuyor olsun bunada sukur napalimm
Bende valla midem bi rahatlamadi tam olarak ama artık beklentimi minimuma indirdim pitircik buyuyor en azindan diyip hazirana kadar disimi sıkmaya karar verdimevet evet o içerde güzelce büyüsün sağlıklı olsun hepsine şükrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?