- 17 Kasım 2024
- 127
- 60
- 18
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #5.521
Allah yardimciniz olsun yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah. Progesteron destegi almiyor musunuz?Benimde yarın kontrolüm var ve gece çamaşırım kan olmuş. Acaip bir bel ağrım var.her kanamamda Dr normal demişti fakat 1 aydır neredeyse kanamam durmuştu.13.haftaya girmek üzereyken tekrar başlaması üzdü beni.Dualarımız bütün hamişlerimizle bebişlerimizle. Banada dua ederseniz çok sevinirim.
Dr m yazmamıştı. Dinlenmek yeter diye. Bu seferki ağrı başka belimden geliyo anlamadım. Duadan başka çarem yok sanırım. Duş alıcaktım almasam daha iyi değilmiAllah yardimciniz olsun yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah. Progesteron destegi almiyor musunuz?
Aaa Bağlarbaşındayız biz siz ?Ciddimi bendehangi mahallede
Ay cok yakııız hehehhe bende ritim İstanbul arkasındayım :)Aaa Bağlarbaşındayız biz siz ?
Almayın bencede sıcak su çok tavsiye edilmiyor. Ayaginizin altina yastik koyun ve sol tarafiniza dogru yatın. Rabbim kolaylik versin. Kanama devam etti miDr m yazmamıştı. Dinlenmek yeter diye. Bu seferki ağrı başka belimden geliyo anlamadım. Duadan başka çarem yok sanırım. Duş alıcaktım almasam daha iyi değilmi
İnşallaah ya ben yavaştan lierac da sürmeye başlarım diye düşünüyorum, doktor çok önerdiDuşlardan sonra badger günlük olarak da bioderma sensibio sürüyorum hep nemli kalıyor inşallah çatlak olmaz
Aa cidden yakınız çok sevindimAy cok yakııız hehehhe bende ritim İstanbul arkasındayım :)
Aa cidden yakınız çok sevindimilk gebelik mi sizin de ?
İstanbul
Bu arada yaş 36 kese ve kalp atışıni 6.haftada duyduk ekleyebilirsiniz
Kızlar tabloya bakıp diğer bilgilerinizle birlikte tek bir post halinde beni etiketleyip veya yanıtlayıp gönderebilir misinizMerhaba forumu yeni gördüm :)
İstanbul
15+1
Kalp atışını 6+5’de duyduk
4.1 mm dedi canım sıkıldı baya. 10 haftalıkken nazal kemik tespit edilmişti. Herşey yolundaydı birden kaygılarım çoğaldıNe dediki doktorunuz kaç çıktı ense kalınlığı
Hahaha inşallah istediğiniz gibi olurhayır benim 3. Gebelik çok şükür 2 oglum var bunu kız hissediyorum umarım tutar hissim cocuk defteride böylece mutlulukla kapanmış olur
Zor bir süreç canım ama sen sakin kalmaya çalış bebeğinizde etkilemesin kaygıların nasıl ilerleyecek doktorun test yaptıracakmısınız4.1 mm dedi canım sıkıldı baya. 10 haftalıkken nazal kemik tespit edilmişti. Herşey yolundaydı birden kaygılarım çoğaldı
Bugün kan verdim evet içim rahatladı yine de teşekkürler bizimki de erken çıkar umarımMerhaba biraz geç gördüm verdiniz mi fetal dna yı bilmiyorum ama biz Primis e yaptırdık ve memnun kaldık 10 12 gün demelerine rağmen 6 günde geldi sonucumuz
Ben varım canim. Bazi gunler epey zorlaniyorum cok yoruyor beni. Bildigin çarpinti da hissediyorum. Bende astım oldugu icin diye dusunmustumNefes darlığı, nefes almada güçlük çeken varmı? Günlerdir böyleyim. Nabzım 50 seyrediyor. Kardiyologa gittim her şey normal.A ritmik bir durum yok dendi.Tüp bebek tedavisinde verilen ilaçların bunu yapabileceği düşünülüyor. Bu şekilde nefes problemi yaşayan var mı benim gibi?
Merhaba ikiz annesi olarak 14+4 denbugün bende Fetal dna yaptırdım ikiz oldukları için panoroma ile yaptık. İkiz gebelikte cinsiyeti belli oluyor mu bilginiz var mı :).
Bende de astım var Paradisee. Ondan değil. Şu bir haftadır kardiyologla geçti benim günlerim. holter cihazı da takıldı bana, Nabzım bir anda140 oluyor. Sonra günlerce 50 seyretti. Neyse ki nabzım normale döndü bu aralar. Ama bu nefes olayı akılalmaz bir durum. Dün bana kadın doğum doktorum seni göğüs doktoruna yönlendireceğim dedi zorlanırsan. Şu an hiç iyi değilim büyük ihtimalle göğüs doktoruna gideceğim. Aldığımız ilaçların ceremesini çekİyoruz. ..Ben varım canim. Bazi gunler epey zorlaniyorum cok yoruyor beni. Bildigin çarpinti da hissediyorum. Bende astım oldugu icin diye dusunmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?