benim calısma saatim pek yok. sistemde 9 / 6 görünüyoruz hafta sonları izinli ama kimse geldiğin gittiğin saate karışmıyor. İşini yap güle güle modundalar. P tesi ve cumaları da homeofis. Etik olarak erken bildirmekte fayda var gibi ama gönlümden de aralık ocak gibi geçiyor :)Çalışma saatleriniz kaç saat max 7.5 saatmiş hamilelerin ki. Kalp atısını duyunca bende bildirim yapmak için sabırsızlanıyorum. 9 saat çalışıyoruz bz
kasıklarım ağrıyor batıyor yanma var de :) ben o şekilde gitmiştim :) havalarda soğuk inanırlar bence :) arayada gebelikte şüphem var korkuyorum de :)Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm
Tüp bebek yaptırdım kanamam var de bakıyorlarKızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm
Tüp bebek canim sagolİkizmii maşallah. Doğal gebelik mi tüp bebekmi
Maşallah Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahTüp bebek canim sagol
2 hafta sonra canim sagolMaşallah Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahkalp atışı için ne zaman çağırdı doktor benimkide tüp bebek haftaya kese için gidecem
benimde tüp bebekle ikizlere hamile olduğum belli oldu henüz kalp atışını duymadık erken diye bir haftaya duyulur inşallah şuan takvime göre Haziran annesi olarak görünüyorum 6 Haziran annesi olarak burdan sesleniyorum size merhaba hanımlar hamilelik nasıl gidiyor
Maşallah benimde 8. Gün değerim böyleydi inşallah düzenli artarSelamlar
Tüp bebek 3 Ekim transfer tarihim . Bugün 7.günü doktor kontrole çağırmıştı kan verdim . Cift embriyo yüksek kalite . İnşallah düzenli artar çok mutluyum
Haziran annesi olarak bende yerimi alayım
Yaa şimdi hangi aşamadasiniz kaçıncı gün. Cift mi sizindeMaşallah benimde 8. Gün değerim böyleydi inşallah düzenli artar
Haftaya kese görmeye gideceğim çok şükürYaa şimdi hangi aşamadasiniz kaçıncı gün. Cift mi sizinde
Kese ne zaman görülüyorHaftaya kese görmeye gideceğim çok şükür
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin. güzel haberlerle gel insallah.Kızlar merhaba sat 13 Eylül bat normalde bugündü ama 1 hafta önce gebeliğimi öğrendim gebelik haftası uygulama farklı gpt farklı söylüyor. Bugün ultrason muayenem var. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Benimde 6 haziran gorunuyor ama ikizler 36 yada 35 haftada de doguyormus yani mayis annesiyizbenimde tüp bebekle ikizlere hamile olduğum belli oldu henüz kalp atışını duymadık erken diye bir haftaya duyulur inşallah şuan takvime göre Haziran annesi olarak görünüyorum 6 Haziran annesi olarak burdan sesleniyorum size merhaba hanımlar hamilelik nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?