Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm

Çalışma saatleriniz kaç saat max 7.5 saatmiş hamilelerin ki. Kalp atısını duyunca bende bildirim yapmak için sabırsızlanıyorum. 9 saat çalışıyoruz bz
benim calısma saatim pek yok. sistemde 9 / 6 görünüyoruz hafta sonları izinli ama kimse geldiğin gittiğin saate karışmıyor. İşini yap güle güle modundalar. P tesi ve cumaları da homeofis. Etik olarak erken bildirmekte fayda var gibi ama gönlümden de aralık ocak gibi geçiyor :)

Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm
kasıklarım ağrıyor batıyor yanma var de :) ben o şekilde gitmiştim :) havalarda soğuk inanırlar bence :) arayada gebelikte şüphem var korkuyorum de :)

Tüp bebek yaptırdım kanamam var de bakıyorlar

benimde tüp bebekle ikizlere hamile olduğum belli oldu henüz kalp atışını duymadık erken diye bir haftaya duyulur inşallah şuan takvime göre Haziran annesi olarak görünüyorum 6 Haziran annesi olarak burdan sesleniyorum size merhaba hanımlar hamilelik nasıl gidiyor

kızlar beslenme ile ilgili dr bişi dedi mi ? bana ocağa kadar 10 kilo daha ver dedi. :) zaten diyet yapıyordum. Randevu alıp gebelik için diyete gidicem :)

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi Benimde sat 11 Ağustos geç döllenme olmuş şuan 5 haftalık doğum haziran gözüküyor

Selamlar
Tüp bebek 3 Ekim transfer tarihim . Bugün 7.günü doktor kontrole çağırmıştı kan verdim . Cift embriyo yüksek kalite . İnşallah düzenli artar çok mutluyum
Haziran annesi olarak bende yerimi alayım

Eklentiler

• Screenshot_20251010_105756_Chrome.webp
    6 KB · Görüntüleme: 11
Maşallah benimde 8. Gün değerim böyleydi inşallah düzenli artar

Merhaba kızlar ben sata göre 5+2 haftalık gebeyim bugun dr keseyi gördü 6mm dedi ama çok emin de konuşmadı betahcg baktırdım 2069 çıktı bu değer düşük değil mi son adet tarihim 4 eylül

Kızlar merhaba sat 13 Eylül bat normalde bugündü ama 1 hafta önce gebeliğimi öğrendim gebelik haftası uygulama farklı gpt farklı söylüyor. Bugün ultrason muayenem var. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Benimde 6 haziran gorunuyor ama ikizler 36 yada 35 haftada de doguyormus yani mayis annesiyiz 17 eylulde transfer oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…