Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Merhabaa ben 24 eylülde 5. Gün transferi oldum 5+0'dayım kalp atışı henüz duymadım yarın doktora gideceğim

Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm
Ben etlik şehir hastanesi kadın doğum aciline gidip veriyorum hamilelik şüphem var diyorum sorgusuz sualsiz bakıyorlarr

Merhabaa ben 24 eylülde 5. Gün transferi oldum 5+0'dayım kalp atışı henüz duymadım yarın doktora gideceğim
Hayırlı olsun canım Allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 27 Eylül'de transfer oldum bende haftaya kese görmeye gidecegim

Hayırlı olsun canım Allahim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 27 Eylül'de transfer oldum bende haftaya kese görmeye gidecegim
Aa çok yakınmışız aminn beni tüp bebek doktorum haftaya çağırdı ama ben dayanamadım başka doktora gidicem kese görmeye yarın değerim çok yüksekti çünkü görünebileceğini söyledi yarın gideceğim doktor sizin tek transfer mi oldu değerleriniz nedir

Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm
Canım randevu al .Zor olsa da izin al iş yerinden. Çünkü testte hamileliğin kesinlestiginde folik asit filan başlatacak. hayırlı olsun

Geç döllenme tarzı bir şey mu acaba ultrason muyanesinde doktorunuz size kaç haftalık olduğunu söyleyecek. Geç dollenmese ise adet tarihini düzenliyorlar. Sakin aklından çıkarma bu ikisnj

Benimde dün 12 gunumdu 1200 du dün bormalde gitsem gorurumde haftaya çağırdı doktorum

Benimde 6 haziran gorunuyor ama ikizler 36 yada 35 haftada de doguyormus yani mayis annesiyiz 17 eylulde transfer oldum.
Bende 15 Eylül transfer günüm muhtemelen Mayıs annesiyiz ama Haziran gibi düşünelim aman sağlıklı şekilde şu 37 haftayı gecelimde prameture sınırı 37 iymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…