- Konu Sahibi Prettywomaan
-
12.haftadan sonra değişiklil yapılmıyormu ne saçma ya12. Haftaya kadar doktor değişikliği yapılabiliyormuşo zamana kadar seçeriz birini herhalde bende medical park keçiörene gidicem evime yakın diye. Müjde can hocayla başlayacağım yarın sonrası ne olur bilemem
Doktorlar kabul etmiyormuş12.haftadan sonra değişiklil yapılmıyormu ne saçma ya
Haftaya filan git bence şu an bir şey gözükmez kan verdiğin doktorda seni yönlendirebilirrr. Hayırlı olsunnKanı verdim kızlar değerim 340sağlıkla ilerler inşallah. Birdaha bide pazar verip artışa bakacağım sonra doktora ne zaman gitsem? Sat 10 eylüldü
Senle aramızda 2 3 gun var benide 22 ye cagirdilar 23 de gidecegimMerhabalar sanırım bende bu grupta olucam 5+5 teyim benim doktorum benden sadece bir kere beta aldı onun haricinde 2 kere kese görmek için çağırdı ikisinde de gördük keseyi. Son gördüğümüzde öncekinin iki katı kadar büyümüştü zaten arası randevu tarihlerimin arası 2 gündü. Şimdi ayın 23 ünde çağırdı kalp atışı için. Ancak ben 10. Haftadan sonra dinleticem dedi nedenini anlamadım. Yaşayan var mı aranızda
Hayırlı olsunKanı verdim kızlar değerim 340sağlıkla ilerler inşallah. Birdaha bide pazar verip artışa bakacağım sonra doktora ne zaman gitsem? Sat 10 eylüldü
Ben 4+2 de kese göründüğü için 6+1 de kalp atışı için randevu aldım pazartesi gideceğim. Keseyi erken gördüyseniz kalp atışıda duyulur heralde6+2 de kalp atışı duyulur mu ya acaba haftaya cuma randevu alsam 6+2 oluyor gerçi doktor 2 hafta sonra gel dedi ama yine de haftaya mı gitsem beklesem mi acaba.
Ne kadar erken kese görünmüş. Betanızı biliyormusunuz o günlerde neydiBen 4+2 de kese göründüğü için 6+1 de kalp atışı için randevu aldım pazartesi gideceğim. Keseyi erken gördüyseniz kalp atışıda duyulur heralde
Evet doktorda göremeyiz heralde dedi ve karından gördü şaşırdı. Adet düzenim 25 günde bir olduğu için bana göre 5 gün gecikmeydi ama 4+2 olduğu zaman kan testi verdim ve 2142 cıktı betaNe kadar erken kese görünmüş. Betanızı biliyormusunuz o günlerde neydi
Ay sağlıkla bir görsek duysal kalp atışlarını gerçekten zaman geçmiyor sankiSenle aramızda 2 3 gun var benide 22 ye cagirdilar 23 de gidecegim
Beta 1086 çıktı kızlar. Doktor hala gebesin dedi. Yat dinlen dedi. Hala anliyamiyorum ciddenSelam kızlar perşembe günü betam 452 idi bugün kanamam oldu. Doktor kimyasal gebelik dedi. Bugün tam 5 haftalık olacaktı. Yine de beta aldı sonuca gore hareket edin dedi. Ama çok kanamam var adet oldum bildiğiniz. Bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba beta verme tarihleriniz ve değerleriniz nedir.Beta 1086 çıktı kızlar. Doktor hala gebesin dedi. Yat dinlen dedi. Hala anliyamiyorum cidden
4 Ekim 29- 6 Ekim 92 -9 Ekim 450-11 Ekim 1086. Kanamayla gittim kese falan görmedi vajinal ultrason yaptı rahim duvarında incelme yok dedi. Beta sonucum yüksek çıkınca progestron kullan ve dinlen dedi pazartesi tekrar kan ver dedi.Merhaba beta verme tarihleriniz ve değerleriniz nedir.
Alttan muayene oldunuz mu? Rahim kalınlaşma varmı kese varmı.
Beta düzensiz ve kanama coksa dış gebelik ihtimali oluyor aman dikkat edin. Beta değerlerinizi merak ettm
Beta artışınızda güzel maşallah. İnşallah sıkıntı yoktur. Kanama baya regl gibimiydi kırmızı mı kahvemi4 Ekim 29- 6 Ekim 92 -9 Ekim 450-11 Ekim 1086. Kanamayla gittim kese falan görmedi vajinal ultrason yaptı rahim duvarında incelme yok dedi. Beta sonucum yüksek çıkınca progestron kullan ve dinlen dedi pazartesi tekrar kan ver dedi.
Çok geçmiş olsun umarım her şey yoluna girecek. Benimde oğlumda kanamam çok fazlaydı serum alıyordum her gün ama toparladık sonra. Ağrınız var mı? umarım her şey iyiye doğru gidecek sizde de.4 Ekim 29- 6 Ekim 92 -9 Ekim 450-11 Ekim 1086. Kanamayla gittim kese falan görmedi vajinal ultrason yaptı rahim duvarında incelme yok dedi. Beta sonucum yüksek çıkınca progestron kullan ve dinlen dedi pazartesi tekrar kan ver dedi.
Gecmis olsun dinlen bakalim allahim sifa versin kolaylikla kavustursun4 Ekim 29- 6 Ekim 92 -9 Ekim 450-11 Ekim 1086. Kanamayla gittim kese falan görmedi vajinal ultrason yaptı rahim duvarında incelme yok dedi. Beta sonucum yüksek çıkınca progestron kullan ve dinlen dedi pazartesi tekrar kan ver dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?