Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    16
Senle aramızda 2 3 gun var benide 22 ye cagirdilar 23 de gidecegim

Kanı verdim kızlar değerim 340 sağlıkla ilerler inşallah. Birdaha bide pazar verip artışa bakacağım sonra doktora ne zaman gitsem? Sat 10 eylüldü
Hayırlı olsun Benim sat 3 Eylül dün gittim haftaya gitsen keseyi görürsün:)

6+2 de kalp atışı duyulur mu ya acaba haftaya cuma randevu alsam 6+2 oluyor gerçi doktor 2 hafta sonra gel dedi ama yine de haftaya mı gitsem beklesem mi acaba.

6+2 de kalp atışı duyulur mu ya acaba haftaya cuma randevu alsam 6+2 oluyor gerçi doktor 2 hafta sonra gel dedi ama yine de haftaya mı gitsem beklesem mi acaba.
Ben 4+2 de kese göründüğü için 6+1 de kalp atışı için randevu aldım pazartesi gideceğim. Keseyi erken gördüyseniz kalp atışıda duyulur heralde

Bende bugün doktora gittim 5+5 im karın ultrasonuyla baktı keseyi gördük şükür iki hafta sonra tekrar gidicem

Selam kızlar perşembe günü betam 452 idi bugün kanamam oldu. Doktor kimyasal gebelik dedi. Bugün tam 5 haftalık olacaktı. Yine de beta aldı sonuca gore hareket edin dedi. Ama çok kanamam var adet oldum bildiğiniz. Bu durumu yaşayan var mı?

Beta 1086 çıktı kızlar. Doktor hala gebesin dedi. Yat dinlen dedi. Hala anliyamiyorum cidden

Beta 1086 çıktı kızlar. Doktor hala gebesin dedi. Yat dinlen dedi. Hala anliyamiyorum cidden
Merhaba beta verme tarihleriniz ve değerleriniz nedir.
Alttan muayene oldunuz mu? Rahim kalınlaşma varmı kese varmı.
Beta düzensiz ve kanama coksa dış gebelik ihtimali oluyor aman dikkat edin. Beta değerlerinizi merak ettm

Merhaba beta verme tarihleriniz ve değerleriniz nedir.
Alttan muayene oldunuz mu? Rahim kalınlaşma varmı kese varmı.
Beta düzensiz ve kanama coksa dış gebelik ihtimali oluyor aman dikkat edin. Beta değerlerinizi merak ettm
4 Ekim 29- 6 Ekim 92 -9 Ekim 450-11 Ekim 1086. Kanamayla gittim kese falan görmedi vajinal ultrason yaptı rahim duvarında incelme yok dedi. Beta sonucum yüksek çıkınca progestron kullan ve dinlen dedi pazartesi tekrar kan ver dedi.

Beta artışınızda güzel maşallah. İnşallah sıkıntı yoktur. Kanama baya regl gibimiydi kırmızı mı kahvemi

Çok geçmiş olsun umarım her şey yoluna girecek. Benimde oğlumda kanamam çok fazlaydı serum alıyordum her gün ama toparladık sonra. Ağrınız var mı? umarım her şey iyiye doğru gidecek sizde de.

Gecmis olsun dinlen bakalim allahim sifa versin kolaylikla kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…