Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres

Merhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah

Eklentiler

• 1000043288.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim

Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres
Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum

Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum
Ay inşallah hayırlsı ile bende görürüm aslında hep çok umutluyum ama böyle kan verme günleri muayene günleri yaklaştıkça stres olup kafam da kuruyorum

Kızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim
Tekrar konuşun doktorunuza, progesteron iğnenin dozunu arttırabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…