E Elif1518 Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 459 203 18 26 Bugün 14:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #141 Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres
Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres
fairycore Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 21 6 1 Bugün 14:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #142 Elif1518 .!.: Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres Genişletmek için tıkla... Ben de yarın kese görmeye gideceğim. Aynı stres bende de var
Elif1518 .!.: Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres Genişletmek için tıkla... Ben de yarın kese görmeye gideceğim. Aynı stres bende de var
K Kittylovers Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2025 338 208 18 44 Bugün 15:23 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #143 Merhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah Eklentiler 1000043288.webp 7,4 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah
Z zeyyyzeyy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 82 11 3 30 Bugün 15:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #144 Kızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim
Kızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim
E Elif1518 Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 459 203 18 26 Bugün 15:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #145 fairycore .!.: Ben de yarın kese görmeye gideceğim. Aynı stres bende de var Genişletmek için tıkla... Tüp bebek mi yaptırmıştınız
fairycore .!.: Ben de yarın kese görmeye gideceğim. Aynı stres bende de var Genişletmek için tıkla... Tüp bebek mi yaptırmıştınız
afitap06 Her şey güzel olacak :) Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2013 2.873 1.177 373 Bugün 15:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #146 Elif1518 .!.: Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres Genişletmek için tıkla... Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum
Elif1518 .!.: Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres Genişletmek için tıkla... Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum
E Elif1518 Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 459 203 18 26 Bugün 15:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #147 afitap06 .!.: Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ay inşallah hayırlsı ile bende görürüm aslında hep çok umutluyum ama böyle kan verme günleri muayene günleri yaklaştıkça stres olup kafam da kuruyorum
afitap06 .!.: Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ay inşallah hayırlsı ile bende görürüm aslında hep çok umutluyum ama böyle kan verme günleri muayene günleri yaklaştıkça stres olup kafam da kuruyorum
fairycore Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 21 6 1 Bugün 15:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #148 Elif1518 .!.: Tüp bebek mi yaptırmıştınız Genişletmek için tıkla... Hayır tüp bebek değil
Manolya_31 Sabrın sonu selamettir🙏 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 542 445 23 Bugün 15:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #149 Kittylovers .!.: Merhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah
Kittylovers .!.: Merhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah Genişletmek için tıkla... Amin canım hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallah
K Kittylovers Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2025 338 208 18 44 Bugün 17:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #150 zeyyyzeyy .!.: Kızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim Genişletmek için tıkla... Tekrar konuşun doktorunuza, progesteron iğnenin dozunu arttırabilir
zeyyyzeyy .!.: Kızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim Genişletmek için tıkla... Tekrar konuşun doktorunuza, progesteron iğnenin dozunu arttırabilir