Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Merhabaaaa
Bende yerimi alayım burada. Henüz çok minik bir çekirdek veya çekirdeklerim var bilemiyorum. T+6. Günümdeyim. Dün idrar ve kan testi yaptırdım sonucum pozitif. Doktorum haftaya keseyi görmeye çağırdı fakat 1 hafta erteleyip gitmek istiyorum. Şuan çok yeni ama çok umutluyum herseyin harika olacağına dair

3 tane tüp bebek tedavisi olmadan doğan çocuklarımız var. Yani şuan 4. Bebeğime hamileyim evet kulağa inanılmaz geliyor çünkü ben bile inanamıyorum

Çocuklarım büyüdüler ve yeni bir kardeş istedikleri için, bizde eşimle Dünden razı olduğumuz içşn koşa koşa tüp bebek tedavisinde bulduk kendimizi. Sanki ilk defa hamile olmuşçasına çok heyecanlı ve çokta endişeliyim.

Aranıza yurtdışından katılıyorum fakat tedavi sebebiyle şuan da İstanbul’da bulunuyorum.

Umarım çok güzel bir 9 ay geçireceğiz hepinizle beraber. Ben şimdiden aranızda yerimi aldığım için inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi

allahim saglikla kavusalim masallah diyim :)

Bende medikal parkta gulenay gencosmanogluna gidecektim sonra medicana da ayse kirbas a gittim is yerine yakin diye :)

Acaba memorial mi gitsem diye de bi dusundum.

Birde mehmet erdem var aklimda oyle

Merhabalar sanırım bende bu grupta olucam 5+5 teyim benim doktorum benden sadece bir kere beta aldı onun haricinde 2 kere kese görmek için çağırdı ikisinde de gördük keseyi. Son gördüğümüzde öncekinin iki katı kadar büyümüştü zaten arası randevu tarihlerimin arası 2 gündü. Şimdi ayın 23 ünde çağırdı kalp atışı için. Ancak ben 10. Haftadan sonra dinleticem dedi nedenini anlamadım. Yaşayan var mı aranızda

Çok emin olmamakla birlikte kalp atışını dinlemenin zararlı olduğunu okumuştum ama emin değilim. Belki doktorunuz bu sebeple öyle söylemiştir

Kızlar meraba benim son adet tarihim 18 eylül reglime takvimime göre 1 hafta var dün akşam kasıklarımda bir şey hissettim ve evde fazladan test olunca yapmak istedim silik ama belli de olan ikinci çizgiyi gördüm bu kadar erken belli olur mu daha önceki 2 gebeliğim kürtajla sonuçlandığı için tedirginim. Çünkü erkenden öğrenip kalp atışları duyulacak mı bekleyişi stresi benim için çok zor olacak. Ama nasip olursa ben de haziran annesi olacağım. Bu kadar erken testte belli olur mu test yanlış olabilir mi

Çok emin olmamakla birlikte kalp atışını dinlemenin zararlı olduğunu okumuştum ama emin değilim. Belki doktorunuz bu sebeple öyle söylemiştir
Evet olabilir zaten ilk haftalar çok az dinletiliyormuş sanırım belki de o yüzdendir teşekkür ederim

allahim saglikla kavusalim masallah diyim :)

Bende medikal parkta gulenay gencosmanogluna gidecektim sonra medicana da ayse kirbas a gittim is yerine yakin diye :)

Acaba memorial mi gitsem diye de bi dusundum.

Birde mehmet erdem var aklimda oyle
12. Haftaya kadar doktor değişikliği yapılabiliyormuş o zamana kadar seçeriz birini herhalde bende medical park keçiörene gidicem evime yakın diye. Müjde can hocayla başlayacağım yarın sonrası ne olur bilemem

Aranizda hiç aşermeye başlayan yada onceki gebeliklerinde aseren var mi ben daha once hic gebe kalmadim bu aserme nasil birsey hic bilmiyorum.durduk yere pat caniniz birsey asiri derecedemi cekiyo nasil oluyor

Aranizda hiç aşermeye başlayan yada onceki gebeliklerinde aseren var mi ben daha once hic gebe kalmadim bu aserme nasil birsey hic bilmiyorum.durduk yere pat caniniz birsey asiri derecedemi cekiyo nasil oluyor
ben daha önce yeşil zzeytine ve kabuskaya aş ermiştim. böyle burnuma kokusu geliyordu. ağzıma tadı geliyordu :)

Bunda henüz aş ermedim daha cok yeni zaten :)

Karpuzlu sakız aşermiştim ilk gebeliğimde gece uyandığımda kokusu burnuma geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…