Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Tabikide öyle rabbim istedi oldu ama etraftakileri memnun etmek zor benim ablamda 6 sene sonra hamile kaldı onuda olmuyormu yoksa diye darlıyorlardı şimdide bana tam tersini yapıyorlar

i
Tabikide öyle rabbim istedi oldu ama etraftakileri memnun etmek zor benim ablamda 6 sene sonra hamile kaldı onuda olmuyormu yoksa diye darlıyorlardı şimdide bana tam tersini yapıyorlar
işte insanların soruları merakları bitmiyor ki ne yaparsan yap memnun edemezsin belki 6 7 ay sonra bile olsa yine onlara göre erken diyecek de olacaktı geç yaptın diyen de olacaktı
en iyisi takmamak her şekilde konuşuyorlar zaten
sen hamileliğin keyfini çıkar, bebişin şu an gelmesinde de vardır bir hayır

Onlar kendıne baksın etraftakileri hiç aldırış etme bile duyma bıle onları sen evladını kucağına aldığında o an dıceksın iyiki doğurmuşum dıye daha çok konuşacaklar o gereksizler sen bebegının sağlığını düşün ne düşünürsen eğer bebegını etkılıcek

Bundan sonra öyle yapıcam teşekkür ederim

vajinal olarak uygulayın ben vajinal alıyorum günde 2 kere

Uzun olacak ama ben 25 mayısta evlendim. Temmuzda hamile olduğumu öğrenmiştim ailem öyle bir tepki verdi ki bana tüm gün boyunca ağladığımı biliyorum. Sadece 1 ay mı korundun hemen niye hamile kaldın vs. Daha 15 yaşında olan kuzenim bile (annesi ona 3. ayında hamile kalmıştı) annemden bile hızlı çıktınız dedi teyzelerim hayatını mahvettin okulun ne olacak (yl öğrencisiyim) eviniz yok diye bir ton laf söylediler benimle konuşmadılar bile. sonra o gebeliğim kimyasal gebelik oldu.

doktorlara git gel yaptım 2 tane çok iyi doktorum var ailemde onlar ne derse güvenirler. ikiside beklemeden hamilr kalıcaksın pcos'sun madem bir kere kaldın yine kalabilirsin korunmayacaksın hemen çocuk yapıcaksın dedi.

doktorlar öyle diyince mecburen bu fikre sıcak bakmaya başladılar. şimdi hamileyim söylediğimde teyzem yine hafifçe suratını astı bana ters davranıyor ama annem diğer aile üyelerim daha hevesliler şimdi. Nasibine yazıldıysa en doğrusu o demektir canım Rabbim en doğrusunu bilir. Hiç takmamaya çalış. Ben hep kendimi suçladım o dönem o kadar ağladım üzüldüm istemiyorum dedim Rabbim aldı onu benden diye kendimi hırpaladım. Daha genceciksin yapma üzme canını

Canim once bi sakin ol. Evet tuo bebeklere gore sanslisin bizim acimizdan oyle gozukiyor. Ama sen kendi acindan da haklisin. Panik olmakta kaygilanmakta haklisin. Kendine duygularina zaman tanı. Cevrendekiler ne derse desin umursama. Sonucta bunu veren Allah. Allah oyle uygun gormus de geç onları. Aglaman da zaten hormon degisimlerinden oturu

Kalp atışını duyan kızlar bir sonraki randevunuza kaç haftalıkken gidiceksiniz ?
Bana kalp atışından sonra ikili tarama testi randevusu al dediler kasım sonuna onu verdiler o zaman gideceğim bir daha devlet hastanesi. Özelde takipliyim aynı zamanda o 9.haftada çağırdı kontrol için

benimde pek yok göğüs hassasiyetim hiç değişiklik yok hatta

Emin ol 1 sene sonra da hani birşey yok mu diyeceklerdi güzel kardeşim, arkadaşın dediği gibi o çizgiyi görebilmek için herşeyini feda edebilecek insanlar var. Duygularını bastırma, endişelerin vardır haklısın, ama yaprağın ağaçtan düşmesinin bile vakti var, senin miniğin de yazısı bu zamana yazılmış, hoşgelmiş..

Yaa

Yaaa ben haziran grubuna dahil olabilmiş miyim çözemedim. Bi tablo var cinsiyetle alakalı başkada göremedim

Soğuk kompress iyi geliyor diyirlar canim soguk uygulayip karanlikta yat istersen
Teşekkür ederim daha iyiyim
Merhabalar herkese inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini.. Benim de SAT 24 Eylül aranıza yeni katıldım umarım güzel sıkıntısız bir yolculuk olur :)
Benim de Sat 24 Eylül Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerleriz. Sizin kese gözüktü müü? Kontrole gittiniz mi? Ben cuma kese için gideceğim inşaallah

kesinlikle benim de olmama riski vardı hâlâ da var, miyom duruyor şu an çünkü ama sonrasında olmama riskini alamazdım ilerde olmayınca daha çok üstüme gelip o zaman erkenden yapsaydın diyeceklerdi
kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor
anlayışlı insanlara denk geliriz umarım

o yüzden etrafımızdaki insanları takmıyoruz bebişlerimizi güzellikle mutlulukla bekliyoruz

Teşekkür ederim daha iyiyim

Benim de Sat 24 Eylül Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerleriz. Sizin kese gözüktü müü? Kontrole gittiniz mi? Ben cuma kese için gideceğim inşaallah
bizim tamamen aynı sanırım benim de sat 24 eylül, ben de cuma ya da pzt kese için gideceğim. yakın zamanda kan verdiniz mi hcgniz kaç

bizim tamamen aynı sanırım benim de sat 24 eylül, ben de cuma ya da pzt kese için gideceğim. yakın zamanda kan verdiniz mi hcgniz kaç
Geçen Perşembe kan verdim 187 çıktı ve Rahim kalınlaşmış hazırlanmış dedi doktor tekrar kan vermemi istemedi. 1 hafta sonra cuma günü gel bakalım dedi. Takviye zaten alıyordum ama folik asit başladı bir de. Lekelenmem var ona da yerleştiği için dedi öyle yani. Sizin?

Kızlar selam, size bir sorum var.
Bugün 5+4’teyim, geçen hafta keseyi gördüm 7.5 mm idi. Bu cumartesi de tekrar kontrole gideceğim.
Dün akşam çamaşırıma geçen 5-6 damlalık bir lekelenme yaşadım. Hatta peçeteyle silince de pembe geldi birkaç kez. Doktoruma yazdım şimdi gelmene gerek yok tekrar olursa erken gel kontrol edelim dedi.
Ayıptır söylemesi bir önceki gün ilişki yaşamıştım ondan olmuş olabilir mi? Moralim çok bozuldu, tüm gün evde yattım korkudan

Benim de 24 eylul .Cuma gunu kan verdiğimde 1140 çıkmıştı. Perşembe kese icin gideceğim.

Bana leke geldiği için 3 ay ilişki yasakladı doktor tüp bebek benimki ama sizin normalmi gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…