Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Merhaba lekelenmeniz geçti mi şu an ne durumdasınız aynı şeyleri yaşıyorum maalesef

Kanama değil de ben de kahverengi lekelenme yaşıyorum. Şu an nasılsınız

Çok geçmiş olsun bebeğin seni asla bırakmayacak annesi sen mucaldelene devam et bak çok şükür kalp atsinida duymussun sizden ricam en azından 3 ay yolculuk falan yapmayın stres asla yapmayın birde bol su ve dinlenmeyle gecirin

Geçti çok şükür
tam bir hafta sürdü, kahverengi
Çok şükür ben de aynı durumdayım korktum biraz acile gittim bugün kanama alanı yoktu. Ağrınız var mıydı lekelenme olunca benim karnımda belimde şiddetli ağrı vardı şu an bazen artıp azalıyor

Korkma canım, dinlen ve bol su iç. Arada ağrım oluyordu ara ara.
Ben çok fazla uzanmaya dikkat ettim o dönemde

Korkma canım, dinlen ve bol su iç. Arada ağrım oluyordu ara ara.
Ben çok fazla uzanmaya dikkat ettim o dönemde
Teşekkür ederim ikinci hamileliğim ilkinde hiç lekelenmem olmadı bunda korkuyorum biraz. Daha önce de pembe lekelenmem olmuştu ona da normal demişti doktor. İnşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

benim bulantım o kadar çok oluyor ki gücüm ne çocuğa ne kendime yetiyor akşam da onu uyuturken ben de uyuyakalıyorum
Ben ilk hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadım sadece uyku çok tatlı geliyordu ama şimdi benim de bulantım oluyor ama günlük yaşantımı etkileyecek kadar değil şükür.

Merhaba kızlar çoğunluk kalp atışı duymuş okudum bi çoğunu herkese hayırlı olsun sağlıkla gelirler inşallah tablo için etiketlemişainiz dün köye geldim telefon çok az çekiyor sayfalan çok açılmıyor yarın merkeze gidip hepinizi ekleyeceğim yazmış olanları gördüm zaten başka tabloya dahil olmak isteyen eksik bilgileri doldurmak isteyen olursa yazabilir kasımın 1.2. Haftası gibi herkes kalp duymuş olur diye tahmin ediyorum malum bende duyamadım hala biakç arkadaşımız daha kaldı diye biliyorum sonrasında tabloyu komple düzenler tamamlarız inşallah

Ya kızlar bugün biraz kanamam oldu benim böyle reglin öncesi gibi olur ya. Acile gittim hemen keseye baktılar bi sıkıntı yok dediler dün 7.30 du şimdi 8.00 olmuş yolksac dün görünmemişti bugün göründü. Kanama alanı da yok. Ama bu lekelenme neden oldu sizce çok panik oldum. Doktor progestan alabilirsin dedi. Kendi doktorum da duphaston yazmıştı dün sordum bakalım hangisini alayım diye. Aranızda böyle lekelenmesi olan var mı ya? Açık kırmızıydı bu arada

Ben ilk hamileliğimde hiç bir belirti yaşamadım sadece uyku çok tatlı geliyordu ama şimdi benim de bulantım oluyor ama günlük yaşantımı etkileyecek kadar değil şükür.
Allah kolaylaştırsın inşallah hepimizinkini iple çekiyorum ilk üç ayın bitişini

Bende olmadi canim ama gruptaki cogu kisi de oldu. Dinlem guzelce yat bol su ic ilaclarini kullan. Insallah devami gelmez bu haftalarda normal

Kızlar benim en son adet olduğum zaman 20 Eylül ya şuan ne kadar olur yarın doktor kontrolüm var çok korkuyorum dua edin herşey güzel olsun 29 yaşımdayım ilk gebeliğin olcak

Benim en başından beri var çoğunlukla kahverengi ara ara rengi değişiyor bazen daha kırmızı bazen daha krem doktor progestan yazdı kullanmadım içerde kanama alanı yok dedi. Kullanmadığımı söyleyince çok artma durumuna karşın elinde bulunsun dedi. İlk gebeliğimde 3 ay yattım hep pıhtılı koca koca parçalı kanamalarım oldu ondan sonra bu hafif geldi galiba akışına bırakmak istedim. Bi de zaten bulantım çok o ikiye katlıyor halsiz yapıyor. Elimden geldiğince eşimin evde olduğu zamanlarda özellikle dinleniyorum kendime çok yüklenmemeye çalışıyorum. İnşallah bu durumu yaşayan herkesinki bir an önce geçer rahat bir gebelik geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…