• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres 🫠

Merhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum 🥰🤭
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah🤲

Eklentiler

• 1000043288.webp
    1000043288.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim

Ay kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres 🫠
Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum :anneadayı:

Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum :anneadayı:
Ay inşallah hayırlsı ile bende görürüm aslında hep çok umutluyum ama böyle kan verme günleri muayene günleri yaklaştıkça stres olup kafam da kuruyorum 🫠🫠

Kızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim
Tekrar konuşun doktorunuza, progesteron iğnenin dozunu arttırabilir

Cuma günü beta 154.93 dü bugün de kan verdim 333.5 çıktı 🌸🙏🏻😍
Aslında doktorum tekrar kandan bakmaya gerek yok dedi ama ben merak etmiştim. Cumaya kese muayenesine çağırdı bakalım inşallah güzel ilerler hersey 🙏🏻🌸🥰

Selam bende geldim :) son adetin ilk gunu 27 Ağustos 18 de kalp atışı için radevum var. Az migde bulantısı dışında hic bir genelik belirtisi yok haa birde uyku 🤭🤭
Ya benim rahim içi kasık ağrılarım mide bulantım halsizliğim falan var normal mi sizce

Kızlar burda gebelik tekibi dedikleri uygulama hangisi acaba

Back
X