Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yarın kese görmeye gideceğim. Aynı stres bende de varAy kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres![]()
Tüp bebek mi yaptırmıştınızBen de yarın kese görmeye gideceğim. Aynı stres bende de var![]()
Evett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorumAy kızlar bende yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor korkuyorum bişey olur diye sizde de olmuş muydu bu stres![]()
Ay inşallah hayırlsı ile bende görürüm aslında hep çok umutluyum ama böyle kan verme günleri muayene günleri yaklaştıkça stres olup kafam da kuruyorumEvett keseyi görene kadar aşırı stresliydim ama keseyi görünce geçti hepsi, kalp atışını daha sakin bir şekilde bekliyorum![]()
Hayır tüp bebek değilTüp bebek mi yaptırmıştınız![]()
Amin canım hayırlı olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah![]()
Tekrar konuşun doktorunuza, progesteron iğnenin dozunu arttırabilirKızlar ya 5+3 haftalık şuan ama lekelenmem var iki haftadır doktor şuan için önemli bişey yok dedi ama kırmızılık bugün arttı gibi endişelenmeli miyim
Benim cok hafif kasik agrisi var mide bulantisi su icince oluyor bide uyku :) yorgunluk var.Selam bende geldim :) son adetin ilk gunu 27 Ağustos 18 de kalp atışı için radevum var. Az migde bulantısı dışında hic bir genelik belirtisi yok haa birde uyku![]()
Canım hoşgeldin inşallah sağlıklı ilerlesin değerlerinMerhaba arkadaşlar, ever artık resmi olarak katılıyorum
Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin hepimize inşallah![]()
AminCanım hoşgeldin inşallah sağlıklı ilerlesin değerlerin![]()
Ya benim rahim içi kasık ağrılarım mide bulantım halsizliğim falan var normal mi sizceSelam bende geldim :) son adetin ilk gunu 27 Ağustos 18 de kalp atışı için radevum var. Az migde bulantısı dışında hic bir genelik belirtisi yok haa birde uyku![]()
Ne kadar güzel bir uygulama teşekkürler canım indirdim bileAmininşallah
Beta hcg hesaplama linki gönderiyorum.
Beta-hCG Hesaplama - Hekimim Yanımda https://share.google/3PgvRfaOqFYOnnJuD