- 4 Kasım 2025
- 10
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.881
Canım banada demedi çok az dinletti zarar vermeyelim diyeBizde duyduk şükür 6+6 ama ultrason da 6+3 cikti dk kac atım sizin bana doktor demedi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım banada demedi çok az dinletti zarar vermeyelim diyeBizde duyduk şükür 6+6 ama ultrason da 6+3 cikti dk kac atım sizin bana doktor demedi ya
Aminn cok tesekkur ederimm. 7+3 ama doktor bir kac gunun bi onemi yok dediiAyyyy çok sevindim canım benimdarısı başıma ultrasona göre mi 7+1? Normalde kaç?
Cnm sende de yemek yedikten sonra sanki hiç bir şey yememiş gibi oluyor muYakın zamanlı birileri olunca çok seviniyorum hafta bile o kadar fark ediyor ki
Evet bizimkide cok zor dinlettiCanım banada demedi çok az dinletti zarar vermeyelim diye
bol su iç canım vücudun susuz kalmasınKızlar dünden beri ishal oldum. Oğlumdan hastalık geçti demiştim, boğazlarım tam iyi olmaya başladı şimdi ishal başladı. Tehlikeli midir yaşayan var mı?
Ben gece 2 prılam içmeme rağmen istifra edıyorum hep ne yapcam bilmiyorumMerhaba kizlar sesiniz solugunuz çıkmıyor neler yapıyorsunuz iyiyimisiniz
Bizde 7+1 iz kanama alanının durduğunu söyledi. Bundan sonra sanırım aşerme leri tiksinmeler başlayacak sanırım. Varmı sizlerde de belirtiler.Kızlar selam biz bugün 6+4 olduk dr. gittik kalp atışını duyduk çok şükür.Dr haftası ile uyumlu gidiyor dedi
ama benim kahverengi lekelenme devam ediyor son 2 gündür azalmıştı ama vajinal ultrasondan sonra artıyor sanırım benim. doktorum kanama alanı yok dedi şuanlık progestan kullaıyoruz sadece.
Canım benim az kaldı dayan inşallah 2 haftaya kadar geçer sano canım sen kaç haftalık oldun ben 8+6 yimBen gece 2 prılam içmeme rağmen istifra edıyorum hep ne yapcam bilmiyorum![]()
Benide ekler misiniz tarihi ekledim amaNe güzeltablodaki diğer bilgilerle birlikte beni etiketlerseniz tabloya ekleyeyim
Yaaa sizinle aynıyızBizde 7+1 iz kanama alanının durduğunu söyledi. Bundan sonra sanırım aşerme leri tiksinmeler başlayacak sanırım. Varmı sizlerde de belirtiler.
Ay gerçekmiii bende aksine çok gaddarlaştım ağlama duygusallık 0Yaaa sizinle aynıyızkendimle aynı görünce bile duygulanmam
bende bulantı falan olmadığından iştahımın maşallahı var
sadece ben ağlamamı durduramıyorum ilk defa böyle oldum tesadüfen keşfette falan bi video görüyorum ağlamam durmuyor
![]()
Üçümüzde 7+1Ayyyy çok sevindim canım benimdarısı başıma ultrasona göre mi 7+1? Normalde kaç?
8+4 oldum benCanım benim az kaldı dayan inşallah 2 haftaya kadar geçer sano canım sen kaç haftalık oldun ben 8+6 yim
Kasık ağrısı gayet normal miş. Benim halen ağrıyor. Bebek yer yaptığı için rahimde ağrı normal yane. Sağlıkla kucagına al inşallahKızlar Herkese merhabalar bat 4 kaşındı olmafi , 6 Kasımda Kan verdim 500'lerde çıktı hesaplamalarına göre 4+4'ün içindeyim Ara ara Kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor Sizce normal mi bu durum yasayan var mi
Normal canım benımde öyle oldu hepKızlar Herkese merhabalar bat 4 kaşındı olmafi , 6 Kasımda Kan verdim 500'lerde çıktı hesaplamalarına göre 4+4'ün içindeyim Ara ara Kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor bacaklarım ağrıyor Sizce normal mi bu durum yasayan var mi