• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Ayy öylemi kız acayip istiyorum ya ama hayırlısı 😂😂
Seni çok iyi anlıyorum 😂 kızımdan sonra bir daha kızım hiç olmadı. Umarım bu sefer ikizlerimden biri kızdır diye dua ediyorum 🙏

Kesenin şekli falan da aslında arkadaşın dediği gibi yanıltıcı olabilir. Haftalar geçtikçe kesenin şekli de değişebiliyor doğal olarak. Gönlünüzden geçen neyse umarım karnınızda o büyüyordur 🙏

Seni çok iyi anlıyorum 😂 kızımdan sonra bir daha kızım hiç olmadı. Umarım bu sefer ikizlerimden biri kızdır diye dua ediyorum 🙏

Kesenin şekli falan da aslında arkadaşın dediği gibi yanıltıcı olabilir. Haftalar geçtikçe kesenin şekli de değişebiliyor doğal olarak. Gönlünüzden geçen neyse umarım karnınızda o büyüyordur 🙏
Amin inşallah Allah gönlümüze göre versin benim annem ben çok küçükken vefat etti o yüzden kız annesi olmayı daha çok istiyorum benim göremediğim sevgiyi ona göstercem inşallah🥹

Kalp atışını duyan kızlar birdaha randevularınız ne zaman
Ben haftaya gideceğim 1 ay sonra gel demişti 11+2 oluyorum haftaya

Amin inşallah Allah gönlümüze göre versin benim annem ben çok küçükken vefat etti o yüzden kız annesi olmayı daha çok istiyorum benim göremediğim sevgiyi ona göstercem inşallah🥹
Öyle mi çok üzüldüm 😔 umarım kız annesi olursunuz sizin için dua edeceğim. İsminiz damla sanırım. Benimde damla. Memnun oldum

Kalp atışını duyan kızlar birdaha randevularınız ne zaman
Ben haftaya gideceğim 1 ay sonra gel demişti 11+2 oluyorum haftaya
7+3 de gördüm en son. Gittiğim doktor 3 hafta sonra gel dedi. Bende haftaya gideceğim cuma günü falan 3,5 hafta olmuş olacak. Umarım her şey yolundadır karnımda tabi

Çok iyi ya biri kız biri erkek olursa süper olur bence ☺️
Çok güzel dedin, umarım öyle olur fakat bir tanesi kız olsunda. Gerisi erkekte olabilir kız da. Ama hissettiğim bir kız bir erkek. İstediğimde öyle açıkçası. Çocuklarımızda denge olacak umarım her şey yolundadır. Böyle doktora gitmeden beklemek çok stres yaratıyor içimde

Çok güzel dedin, umarım öyle olur fakat bir tanesi kız olsunda. Gerisi erkekte olabilir kız da. Ama hissettiğim bir kız bir erkek. İstediğimde öyle açıkçası. Çocuklarımızda denge olacak umarım her şey yolundadır. Böyle doktora gitmeden beklemek çok stres yaratıyor içimde
İnşallah herşey yolundadır stres yapma lütfen biliyorsun stres yapmamak çok önemli ben inanıyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alcaz bebişlerimizi Allahın izniyle rahat ol hamileliğin tadını çıkar ☺️

İnşallah herşey yolundadır stres yapma lütfen biliyorsun stres yapmamak çok önemli ben inanıyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alcaz bebişlerimizi Allahın izniyle rahat ol hamileliğin tadını çıkar ☺️
Ne güzel dedin. Öyle aslında stres yapmıyorum ben çok fazla ama işte böyle bazen de stresten çıkamıyorum. Her şey sağlıklıydı en son. Kalbi de gümbür gümbür atıyordu sağlıklı ilerliyordur diye düşünmek istiyorum sende öyle düşün. Güzel düşünelim güzel olsun.

Back
X