- 18 Mayıs 2025
- 400
- 254
- 18
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #4.301
Kızlar benim sabah değil ama akşam inanılmaz bulantım oluyor benim gibi bu durumu akşam yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çilek için dediğiniz gibiyim, kurutulmuş çilek aldım bi nebze meyvesi gibi en azından tutuyorBen inanılmaz boyutta kiraz aşeriyorum. Kirazlı ne bulursam alıyorum yiyorum içiyorum ama meyvesini istiyorum. Bu mevsimde bulamadık tabi.Eşim kız olursa ismi Kiraz olsun diyor.
Ben yağlı yemeklerde haftada 1 bardak içtiğim oluyor. Çok canım isterse cipste yiyorum. Napayım nefis bu istiyor.![]()
Ohaa aynı been. Akşam 7 den sonra aşırı bulantım oluyor ama kusturuyor devamlı yani öyle bulantı. 11. Haftadayım azaldı. Prilam, prizin 3 kutu bitirdim bunlardan yetmedi doktorum zofran reçete etti. Onunla biraz iyi oldum. Sabah cok iyiyim turp gibi aksam bir seyler oluyor bana.Kızlar benim sabah değil ama akşam inanılmaz bulantım oluyor benim gibi bu durumu akşam yaşayan var mı
Gerçekten çok enteresan ya. Şükür ben de kusma yok ama her an kusacakmışım gibi sürekli bir bulantı var yani akşamları hayattan hiç zevk almıyorum hemen uyumak istiyorum sırf bu yüzdenOhaa aynı been. Akşam 7 den sonra aşırı bulantım oluyor ama kusturuyor devamlı yani öyle bulantı. 11. Haftadayım azaldı. Prilam, prizin 3 kutu bitirdim bunlardan yetmedi doktorum zofran reçete etti. Onunla biraz iyi oldum. Sabah cok iyiyim turp gibi aksam bir seyler oluyor bana.
Demekki oda iyi olmadı bari ondan vitamin alırdım ama onuda yiyemiyorum adı geçince bile midem kalkiyorİşte herkes farklı bi şeyden tiksiniyor bu süreçte senin de nasibine bu çıkmış![]()
Bende arada içiyorumBen inanılmaz boyutta kiraz aşeriyorum. Kirazlı ne bulursam alıyorum yiyorum içiyorum ama meyvesini istiyorum. Bu mevsimde bulamadık tabi.Eşim kız olursa ismi Kiraz olsun diyor.
Ben yağlı yemeklerde haftada 1 bardak içtiğim oluyor. Çok canım isterse cipste yiyorum. Napayım nefis bu istiyor.![]()
Az kaldı canım üç ay dolsun her şeyden yeriz rahatlıkla inşallah vitaminleri çerezden değil farklı şeylerden almaya çalış sen de ben de mesela hiç et kıyma yiyemiyorumDemekki oda iyi olmadı bari ondan vitamin alırdım ama onuda yiyemiyorum adı geçince bile midem kalkiyor
Bende onlarda yok zaten cnm ya veganım birdeAz kaldı canım üç ay dolsun her şeyden yeriz rahatlıkla inşallah vitaminleri çerezden değil farklı şeylerden almaya çalış sen de ben de mesela hiç et kıyma yiyemiyorum
Ben kullanıyorum günde bir tane 12. Haftaya kadar dedi doktorum 50 mgKızlar progestan iğne kullanan var mı peki? Ne sıklıkla hangi haftada kullanıyorsunuz?
Sizin kalçadan kas içine vuruluyor dimi? Kendinize yapmıyorsunuz dimiBen kullanıyorum günde bir tane 12. Haftaya kadar dedi doktorum 50 mg
Bol bol ıspanak yeşil mercimek falan tüket o zaman canım en güzeliBende onlarda yok zaten cnm ya veganım birde
Kuzum ben de o civarda adım attığım günler ağrım çok artıyor, spor için de doktor 3aya kadar yok dediğinden ben yapamıyorum ama doktorun önerdiği günlük 30dakika yürüyüştü.Kızlar günlük yürüyüş spor yapanınız varmı. Ben 7 bin 8 bin adım Yürüyorum kasıklarım ağrımaya başladı. Fazla yürümekten mi yoksa bebek yer mi açıyo kendine acaba.
Oyle yapıyorum cnm surkeli ayni birsyeler yemekten sıkıldım ve zaten zor tüketiyorum ya yemesem açlıktan midem kazınıyor yesem midem bulanıyorBol bol ıspanak yeşil mercimek falan tüket o zaman canım en güzeli
Henüz anneden beslenmiyor sanırım depolardan besleniyor üç aydan sonra beslenmeye daha dikkat etmek lazımOyle yapıyorum cnm surkeli ayni birsyeler yemekten sıkıldım ve zaten zor tüketiyorum ya yemesem açlıktan midem kazınıyor yesem midem bulanıyorbilemiyorum napcam snaki hic vitaminli bireey almıyorum bu çocuğa ne yarayacak bilmiyorum
Sabah 6.30 aksam 6.30 olarak yaptik biz. Rica ederimm sifa olsunSaatleriniz nasıl ayarladınız acaba? Benim ağrılarım artınca fitil istemedim doktor iğnesi rahat baya bi de mide bulantısı da yapmaz hap gibi dedi ama kendi başıma nasıl uygulayayım bilemedim, teşekkür ederim cevabınız için![]()
Doktor bana ilk 3 ay pek yorma kendini dedi yürüyüş bile yapmaya çekiniyorum siz biraz daha azaltın bence kasık ağrısı sebebi ayakta fazla durmak olabilirKızlar günlük yürüyüş spor yapanınız varmı. Ben 7 bin 8 bin adım Yürüyorum kasıklarım ağrımaya başladı. Fazla yürümekten mi yoksa bebek yer mi açıyo kendine acaba.
Bu da benimle aynı ben de hic kıyma ve kırmızı et yiyemiyorum daha 3 aydır agzıma değmedi.Az kaldı canım üç ay dolsun her şeyden yeriz rahatlıkla inşallah vitaminleri çerezden değil farklı şeylerden almaya çalış sen de ben de mesela hiç et kıyma yiyemiyorum
Her gün içiyorum cola zero. Sigarayı bile bıraktım ama cola’dan vazgeçemiyorumKizlar birsey soracagim arada kola içerinin var mı ya böyle canınız isteyince 1 bardak felan
Kalçadan yapıyorum hergün kendim değil hemşire bi akrabam var benim karşı blokta sağolsun hergün o yapıyorSizin kalçadan kas içine vuruluyor dimi? Kendinize yapmıyorsunuz dimi