• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ben inanılmaz boyutta kiraz aşeriyorum. Kirazlı ne bulursam alıyorum yiyorum içiyorum ama meyvesini istiyorum. Bu mevsimde bulamadık tabi. 😂 Eşim kız olursa ismi Kiraz olsun diyor. 😂

Ben yağlı yemeklerde haftada 1 bardak içtiğim oluyor. Çok canım isterse cipste yiyorum. Napayım nefis bu istiyor. 🙈
Ben de çilek için dediğiniz gibiyim, kurutulmuş çilek aldım bi nebze meyvesi gibi en azından tutuyor 😂 kiraz ismi de çoook güzel

Kızlar benim sabah değil ama akşam inanılmaz bulantım oluyor benim gibi bu durumu akşam yaşayan var mı
Ohaa aynı been. Akşam 7 den sonra aşırı bulantım oluyor ama kusturuyor devamlı yani öyle bulantı. 11. Haftadayım azaldı. Prilam, prizin 3 kutu bitirdim bunlardan yetmedi doktorum zofran reçete etti. Onunla biraz iyi oldum. Sabah cok iyiyim turp gibi aksam bir seyler oluyor bana.

Ohaa aynı been. Akşam 7 den sonra aşırı bulantım oluyor ama kusturuyor devamlı yani öyle bulantı. 11. Haftadayım azaldı. Prilam, prizin 3 kutu bitirdim bunlardan yetmedi doktorum zofran reçete etti. Onunla biraz iyi oldum. Sabah cok iyiyim turp gibi aksam bir seyler oluyor bana.
Gerçekten çok enteresan ya. Şükür ben de kusma yok ama her an kusacakmışım gibi sürekli bir bulantı var yani akşamları hayattan hiç zevk almıyorum hemen uyumak istiyorum sırf bu yüzden🥲😁

Kızlar günlük yürüyüş spor yapanınız varmı. Ben 7 bin 8 bin adım Yürüyorum kasıklarım ağrımaya başladı. Fazla yürümekten mi yoksa bebek yer mi açıyo kendine acaba.

Ben inanılmaz boyutta kiraz aşeriyorum. Kirazlı ne bulursam alıyorum yiyorum içiyorum ama meyvesini istiyorum. Bu mevsimde bulamadık tabi. 😂 Eşim kız olursa ismi Kiraz olsun diyor. 😂

Ben yağlı yemeklerde haftada 1 bardak içtiğim oluyor. Çok canım isterse cipste yiyorum. Napayım nefis bu istiyor. 🙈
Bende arada içiyorum 😁

Demekki oda iyi olmadı bari ondan vitamin alırdım ama onuda yiyemiyorum adı geçince bile midem kalkiyor
Az kaldı canım üç ay dolsun her şeyden yeriz rahatlıkla inşallah vitaminleri çerezden değil farklı şeylerden almaya çalış sen de ben de mesela hiç et kıyma yiyemiyorum

Kızlar günlük yürüyüş spor yapanınız varmı. Ben 7 bin 8 bin adım Yürüyorum kasıklarım ağrımaya başladı. Fazla yürümekten mi yoksa bebek yer mi açıyo kendine acaba.
Kuzum ben de o civarda adım attığım günler ağrım çok artıyor, spor için de doktor 3aya kadar yok dediğinden ben yapamıyorum ama doktorun önerdiği günlük 30dakika yürüyüştü.

Bol bol ıspanak yeşil mercimek falan tüket o zaman canım en güzeli
Oyle yapıyorum cnm surkeli ayni birsyeler yemekten sıkıldım ve zaten zor tüketiyorum ya yemesem açlıktan midem kazınıyor yesem midem bulanıyor 😃 bilemiyorum napcam snaki hic vitaminli bireey almıyorum bu çocuğa ne yarayacak bilmiyorum

Oyle yapıyorum cnm surkeli ayni birsyeler yemekten sıkıldım ve zaten zor tüketiyorum ya yemesem açlıktan midem kazınıyor yesem midem bulanıyor 😃 bilemiyorum napcam snaki hic vitaminli bireey almıyorum bu çocuğa ne yarayacak bilmiyorum
Henüz anneden beslenmiyor sanırım depolardan besleniyor üç aydan sonra beslenmeye daha dikkat etmek lazım

Saatleriniz nasıl ayarladınız acaba? Benim ağrılarım artınca fitil istemedim doktor iğnesi rahat baya bi de mide bulantısı da yapmaz hap gibi dedi ama kendi başıma nasıl uygulayayım bilemedim, teşekkür ederim cevabınız için 🥰
Sabah 6.30 aksam 6.30 olarak yaptik biz. Rica ederimm sifa olsun🥰

Doktor bana ilk 3 ay pek yorma kendini dedi yürüyüş bile yapmaya çekiniyorum siz biraz daha azaltın bence kasık ağrısı sebebi ayakta fazla durmak olabilir

Az kaldı canım üç ay dolsun her şeyden yeriz rahatlıkla inşallah vitaminleri çerezden değil farklı şeylerden almaya çalış sen de ben de mesela hiç et kıyma yiyemiyorum
Bu da benimle aynı ben de hic kıyma ve kırmızı et yiyemiyorum daha 3 aydır agzıma değmedi.

Kizlar birsey soracagim arada kola içerinin var mı ya böyle canınız isteyince 1 bardak felan
Her gün içiyorum cola zero. Sigarayı bile bıraktım ama cola’dan vazgeçemiyorum 🥲
Ama günlük kafein sınırını geçmiyorum ve midemde ağrımıyor, o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Back
X