• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36
İki parça dediğiniz alt üst 2 takimmi yeni doğan nasıl yetecekki günlük değiştirmek gerek en az 5 parça alsak daha iyi olmazmi
Tulumlar kullanışlı değilmi acaba
Ablam 3 takım al yeter dedi ve ben yenidoğan 2 takımla 1 ayı tamamlamadan bebek büyüdü.boyu uzadı. Sonra alt üst takımlara 3 ay kıyafetlere başladık. O 3 takımı sakladığım için biliyorum. Günde değiştirmiyosunuz zaten temiz mis kokulu bebek. Banyodan banyoya. Oda günlük eder. Yaşadıkça tecrübe ediliyoruz. Gereksizmiş diyoruz. Tutumlar daha kolay fakat patikli olanlar kullanışsız. Boyları uzayınca bacakları 2 büklüm duruyo o yüzden dedim.

Merhabalar kasık ağrısına ilaveten göğüs sızlaması ve hassasiyet yaşayan var mı? ikinci gebeliğim ilkinde bu denli hassasiyet yaşadığımı hatırlamıyorum sanırım ikiz diye her belirti daha belirgin 😁
Evet evet benimde 2. gebeliğim Kasık ağrılarıma ara ara halen devam ediyor Gögüslerde de agrı ara ara Bende ilk gebelikte yaşamamıştım. :)

Evet evet benimde 2. gebeliğim Kasık ağrılarıma ara ara halen devam ediyor Gögüslerde de agrı ara ara Bende ilk gebelikte yaşamamıştım. :)
Boyle nasıl desem akşamları genellikle aşırı bir sızlama el değmiyor işten gelip hemen iccamasirimi çıkarıyorum o denli sürekli olsa zorlayacak belli ki 😅 aynı sey gibi bir süre emzirmediginde sızlar ya oyle

KIZLAR CİNSİYETLER GELMEYE BAŞLADI YENİYILDAN SONRA HEPİMİZİN BELLİ OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM TABLOYU DÜZENLEYİP GÜNCELLEYECEĞİM TEKRARDAN DİYORUM Kİ HANGİ İLLERDEN OLDUĞUMUZU DA EKLEYELİM BÖYLELİKLE BİRBİRİMİZE HASTANE DOKTOR ÖNERİSİNDE BULUNABİLİR ÖZELLERDE DOĞUM ÜCRETLERİNİ FALAN PAYLAŞABİLİRİZ NE DERSİNİZ İL EKLEYELİM Mİ

Evet ekleyelim derseniz beğen kısmından 😍 ifadesini kullanalım

Hayır gerek yok derseniz beğen kısmından 🙏🏼 ifadesini
10+4 te fetal dna ile öğrendim erkek bebek ismi metehan uraz olacak inşallah 🙏🏻Adana da yaşıyorum.

kızlar kanama yaşayanlara bir sorum var. Kanama sonrası kahverengi akıntı ne kadar sürüyor🥺 kanama alanı yokken kanama yaşadım

cinsiyet tahmini yeteneği olanlarrr yardım 🌸

Eklentiler

• IMG_3102.webp
    IMG_3102.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 0
Back
X