- 18 Mayıs 2025
- 580
- 398
- 18
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #5.241
Aa bende elazığda görev yapıyorum siz hangi doktora gidiyorsunuzElazığ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bende elazığda görev yapıyorum siz hangi doktora gidiyorsunuzElazığ
Elazığdayım ama denizlide doğum yapacağım :)ANLAŞTIK GİBİ GÖRÜNÜYOR İLLERİNİZİ YAZIN KIZLAR BEN FAVORİYE EKLİYORUM BUGÜN YARIN DÜZENLERİM TABLOYU![]()
Ebru kavak sizinAa bende elazığda görev yapıyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ablam 3 takım al yeter dedi ve ben yenidoğan 2 takımla 1 ayı tamamlamadan bebek büyüdü.boyu uzadı. Sonra alt üst takımlara 3 ay kıyafetlere başladık. O 3 takımı sakladığım için biliyorum. Günde değiştirmiyosunuz zaten temiz mis kokulu bebek. Banyodan banyoya. Oda günlük eder. Yaşadıkça tecrübe ediliyoruz. Gereksizmiş diyoruz. Tutumlar daha kolay fakat patikli olanlar kullanışsız. Boyları uzayınca bacakları 2 büklüm duruyo o yüzden dedim.İki parça dediğiniz alt üst 2 takimmi yeni doğan nasıl yetecekki günlük değiştirmek gerek en az 5 parça alsak daha iyi olmazmi
Tulumlar kullanışlı değilmi acaba
maden suyu limon karıştırıp sür gece yatmadan önce gül suyu kullanılır mı bilmiyorum ama onu da karıştırabilirsin içine sivilcelere iyi geliyodu annem her gece sürerdiKızlar bu sivilcelere ne yapabiliriz ya ben çok rahatsız oluyorum hiç bi şey kullanamıyor muyuz sivilce için![]()
Evet evet benimde 2. gebeliğim Kasık ağrılarıma ara ara halen devam ediyor Gögüslerde de agrı ara ara Bende ilk gebelikte yaşamamıştım. :)Merhabalar kasık ağrısına ilaveten göğüs sızlaması ve hassasiyet yaşayan var mı? ikinci gebeliğim ilkinde bu denli hassasiyet yaşadığımı hatırlamıyorum sanırım ikiz diye her belirti daha belirgin![]()
Boyle nasıl desem akşamları genellikle aşırı bir sızlama el değmiyor işten gelip hemen iccamasirimi çıkarıyorum o denli sürekli olsa zorlayacak belli kiEvet evet benimde 2. gebeliğim Kasık ağrılarıma ara ara halen devam ediyor Gögüslerde de agrı ara ara Bende ilk gebelikte yaşamamıştım. :)
Ben gülen yenere gidiyorumEbru kavak sizin
10+4 te fetal dna ile öğrendim erkek bebek ismi metehan uraz olacak inşallahKIZLAR CİNSİYETLER GELMEYE BAŞLADI YENİYILDAN SONRA HEPİMİZİN BELLİ OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM TABLOYU DÜZENLEYİP GÜNCELLEYECEĞİM TEKRARDAN DİYORUM Kİ HANGİ İLLERDEN OLDUĞUMUZU DA EKLEYELİM BÖYLELİKLE BİRBİRİMİZE HASTANE DOKTOR ÖNERİSİNDE BULUNABİLİR ÖZELLERDE DOĞUM ÜCRETLERİNİ FALAN PAYLAŞABİLİRİZ NE DERSİNİZ İL EKLEYELİM Mİ
Evet ekleyelim derseniz beğen kısmındanifadesini kullanalım
Hayır gerek yok derseniz beğen kısmındanifadesini
Geçmiş olsun. İlaç iğne vs kullanıyor musunuz? Hem kesede hem de servikte kanama alanı yok değil mi?kızlar kanama yaşayanlara bir sorum var. Kanama sonrası kahverengi akıntı ne kadar sürüyorkanama alanı yokken kanama yaşadım
Çok teşekkür ederim. Perşembe günü kanama oldu o gün progestana başladım hap olarak. Kanama alanı yok dedi rahmin içinde, servik olarak belirtmedi. Dün kahverengiye döndü bugün de kahverengi şekilde devam ediyor ilaca iki hafta devam dedi. Silince gelecek şekilde bir akıntı var. Kanamada öyle olmuştu yoğun değildi. Bu durumu yaşayanlar var mı merak ediyorum ister istemez bir tedirginlik varGeçmiş olsun. İlaç iğne vs kullanıyor musunuz? Hem kesede hem de servikte kanama alanı yok değil mi?
İlk gebeliğimde 3-4 aylıkken aşırı kanamam olmuştu. Anlatamayacağım kadar çoktu. İğne ilaç ve wc dışında yatarak geçmişti 1 ayım , sonra toparladı. Yüreğinizi ferah tutun evelallah hiç bi sorun olmaz.Çok teşekkür ederim. Perşembe günü kanama oldu o gün progestana başladım hap olarak. Kanama alanı yok dedi rahmin içinde, servik olarak belirtmedi. Dün kahverengiye döndü bugün de kahverengi şekilde devam ediyor ilaca iki hafta devam dedi. Silince gelecek şekilde bir akıntı var. Kanamada öyle olmuştu yoğun değildi. Bu durumu yaşayanlar var mı merak ediyorum ister istemez bir tedirginlik var![]()
İnşallah çok teşekkür ederimİlk gebeliğimde 3-4 aylıkken aşırı kanamam olmuştu. Anlatamayacağım kadar çoktu. İğne ilaç ve wc dışında yatarak geçmişti 1 ayım , sonra toparladı. Yüreğinizi ferah tutun evelallah hiç bi sorun olmaz.
Bu hayatta olacak olan olmuştur” diye bir söz vardır. Bana doktorum “ Allah korusun ama düşecekse düşer, senin yapacağın bişey yok korkma” demişti.
Evelallah sorun olmayacaktır.
Benim doktorum fetal verdikten sonra diger hic bir teste gerek olmadigini soylemisti. Zaten ikili test dediginiz tanilama yapmiyor risk analizi gibi oran cikartiyor nerdeyse hic bir bağlayiciliği yokArkadaşlar hem fetal dna hem ikiliye gerek var mı sizce içim rahat etsin diye bi yandan ikisini de yaptırmak istiyorum bi yandan kararsız kaldım
Ben gecen hafta e bebekte park yataklara baktim fakat gorsel olarak beni hic tatmin etmedi biraz gorsellik benim icin onemli. Ama yine de ailelerimizin yaninda gidince kullanmak icin bir tane edinecegim. Ama evimiz icin buyuyebilen beşik beğendim ondan almayı dusunuyorum. Bir de zaten yanımda yatacağı ve yatak odam epey genis oldugu icin şifonyerini de yanıma alacagim. Giyinme odasından da yer açıp dolap ihtiyacini oyle karsilamayi dusunuyorumKızlar bebek odası için ne zaman yapılmalı sizce ne düşünüyosunuz, bir de bebiş için park yatak mı beşik mi daha mantıklı sizce