2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

T+8 değerim bu. Sizce nasıl arkadaşlar?

Eklentiler

• 1000043288.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba anneler:) Benim de 8 eylül 5. Gün embriuosu transfer oldu. 2 hafta ömce kesw gördüm. Yarın inş kalp atışını duyacağım. Bende son 1 haftadır inanılma bir kusma var, ( günde 14,15 kezfalab) o yüzden biraz psikokolojim bozuldu. Batmalar ve göğüs acılarım da oluyor. Umarım herşey çok güzel olur.

Hos geldin canim bugun 7 +4 gorunuyorsun sende yarin 7+5oluyorsun insallah bebis gayet iyidir benide 7+6 da cagirdi doktorum

T+8 değerim bu. Sizce nasıl arkadaşlar?
Bence iyi bir değer, hayırlı uğurlu olsun hamilesin doktorun net olarak söyleyecektir zaten:) bir de genelde beta HCG ile beraber progesteron da istiyorlar, sağlıklı yerleşmiş mi diye, özel bir lab da ya da özel hastanede yaptırdıysanız bir de progesteron bakmasını isteyebilirsiniz, devlet hastanesi acilde bakıldıysa zaten progesteron acilde bakmıyorlar

Senin ikiz mi tek mi bebis canim

İyi akşamlar kızlar, ne gibi belirtileriniz var ben keseyi gördüm 9 gün önce cuma kalp atışı için randevum var ama bu süreçte belirtim yok hep korku var içimde hala benimle mi diye size de oluyor mu

İyi akşamlar kızlar, ne gibi belirtileriniz var ben keseyi gördüm 9 gün önce cuma kalp atışı için randevum var ama bu süreçte belirtim yok hep korku var içimde hala benimle mi diye size de oluyor mu
Canim cumaya kadar duramiyorsan saglik ocaginda yarin gidip beta ver ben arada sabirsizlaninca yaptryorum

Senin transfer ne zaman olmustu kacinci gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…