- 15 Haziran 2023
- 408
- 191
- 33
- 36
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Kandi kan civiciyi kes dinlen bol su ic fitili arttir dediEe ne dedi doktorun pek kan mıydı yoksa kahverengi akıntı mı benim de geçen gece iç çamaşırımda kahverengi akıntı olmuştu şükür devamı gelmedi
Benimde bu sabah yaklaşık 10 damla kahverengi leke geldi devamı olmadı doktorunuza sordunuz muEe ne dedi doktorun pek kan mıydı yoksa kahverengi akıntı mı benim de geçen gece iç çamaşırımda kahverengi akıntı olmuştu şükür devamı gelmedi
kan civitici iki gun kestik fitili arttirdikBenimde bu sabah yaklaşık 10 damla kahverengi leke geldi devamı olmadı doktorunuza sordunuz mu
3 gundur kabizlik arti gazla ugrasiyorum duphaloc ise yaramiyor fazla yurumemde yasak cok hareketsizim.Bu gün nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Yürümeniz niye yasak3 gundur kabizlik arti gazla ugrasiyorum duphaloc ise yaramiyor fazla yurumemde yasak cok hareketsizim.
Yürümeniz niye dün kanama oldugu icin
Bende var sürekli uykum varmış gibi bulantı oluyor bazen ama daha çok yanma var bence normal ya siz kaçıncı haftadasınız ne zaman transfer olmuştunuzzzKızlar bende de çok fazla halsizlik var, midemde de bulantı değil ama bi yanma ekşime gibi bi durum var özellikle su içtikten sonra ağzıma geri geliyor sanki su. Kendimi hasta gibi hissediyorum ama ateşim yok acaba bi hastalık mı yoksa gebelikten midir
18 eylülde transfer oldum sat 28 ağustos, tam bulantı gibi olmayınca hasta mıyım acaba diye endişelendim. Siz kaçıncı haftadasınızBende var sürekli uykum varmış gibi bulantı oluyor bazen ama daha çok yanma var bence normal ya siz kaçıncı haftadasınız ne zaman transfer olmuştunuzzz
Bende 22 Eylülde transfer oldum 6+1 şuan keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştunuz18 eylülde transfer oldum sat 28 ağustos, tam bulantı gibi olmayınca hasta mıyım acaba diye endişelendim. Siz kaçıncı haftadasınız
Kese ve kalp atışını gördüm ama sesini henüz dinlemedik, 8. Haftada kontrol olacak inşallah hala atıyordur ve sesini duyarızBende 22 Eylülde transfer oldum 6+1 şuan keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştunuz
Bende keseyi dün gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için çağırdı kalp atışını ne zaman görmüştünüz inşallah inşallah bebeklerimiz bizimle ben inanıyorumKese ve kalp atışını gördüm ama sesini henüz dinlemedik, 8. Haftada kontrol olacak inşallah hala atıyordur ve sesini duyarızsiz gitttiniz mi?
6. Haftanın ilk günü gördüm, inşallahBende keseyi dün gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için çağırdı kalp atışını ne zaman görmüştünüz inşallah inşallah bebeklerimiz bizimle ben inanıyorum
Merhaba progestan kapsül var mı elinizde halen?Estrofem ve progestan kapsül arttı hanımlar, isteyene kargolarım. Sktleri yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?