23 kısım diyor yapay zekaSon adet in başlangıcından hesap yapılıyor
Çok normal beta değeri 1000 üzeri olduğunda görülebiliyor diye biliyorumBir de vajinal ultrasonda bebek görülmedi yani hiçbir şey görülmedi daha. Normal mi bu ?
Bana da 22 Kasım demiş bilemeyiz tabi ama akrep burcu olacak gibi23 kısım diyor yapay zeka
Canım biraz sabırTaze grupbende bugün aşırı silik gördüm ama tam net değil yarını bekleyeceğim.eğer olursa bu grupta yerimi alacağım inşallah adete 4/5 gün var
Hayırlı olsun yeni mi öğrendiniz dpo kaçta öğrendiniz?23 kısım diyor yapay zeka
Çok silik de olsa pozitif çıktı benim. 6 tane test yaptımTaze grupbende bugün aşırı silik gördüm ama tam net değil yarını bekleyeceğim.eğer olursa bu grupta yerimi alacağım inşallah adete 4/5 gün var
Dpo ne ya. Ben daha çarşamba günü öğrendim çok acayip oldu benim için henüz hiç araştırmadım yapmadımHayırlı olsun yeni mi öğrendiniz dpo kaçta öğrendiniz?
Ben 3 ay önce bebeğimi toprağa verdim sanırım bu heyecanım sabırsızlığım o yüzden.Canım biraz sabır
Yumurtlamadqn sonra kaçıncı günde gördün yani.Hayırlı olsun.bende silik gördüm ama neyse artık tam kanda çıkmadan yazmam bir dahaDpo ne ya. Ben daha çarşamba günü öğrendim çok acayip oldu benim için henüz hiç araştırmadım yapmadım
Ayyy canım Allah mekanını cennet eylesin şefaatçi olsun sana inşallah yeri bir an önce dolar anlıyorum seni ama bu süreç insanı daha çok yıpratıyor var mı yok mu pozitif miBen 3 ay önce bebeğimi toprağa verdim sanırım bu heyecanım sabırsızlığım o yüzden.
Niye kız ben de akrebimAkrep burcunu sevmem tktmktjtj
İnşallah vardır canım kan değerini yaz burayaYumurtlamadqn sonra kaçıncı günde gördün yani.Hayırlı olsun.bende silik gördüm ama neyse artık tam kanda çıkmadan yazmam bir dahaAllah herkesin gönlüne göre versin
Amin cennettir zaten melek oldu.insan söz geçiremiyor ki gönlüne keşke öğrendiğimde 6-7 haftalık olsa çok isterim o stresi atlatmış olmayı ama işte ne desem boşAyyy canım Allah mekanını cennet eylesin şefaatçi olsun sana inşallah yeri bir an önce dolar anlıyorum seni ama bu süreç insanı daha çok yıpratıyor var mı yok mu pozitif mi
ben sizi anlıyorummm ben de bir kayıp yaşadım daha dpo 3 te test yapmaya başlamıştımAmin cennettir zaten melek oldu.insan söz geçiremiyor ki gönlüne keşke öğrendiğimde 6-7 haftalık olsa çok isterim o stresi atlatmış olmayı ama işte ne desem boş
Aynen bende bir haftadır test yapıyorum nerdeyse.dün doktor kan yaparken bile daha erken ama bakalım yine de dedi.sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.amiiinnnben sizi anlıyorummm ben de bir kayıp yaşadım daha dpo 3 te test yapmaya başlamıştımen yakın zamanda rabbim nasip etsin bir kaç gün sonra sizin de beta artışlarınızı konusmaya baslayalım inşAllah. ben de bugün kese görmeye gittim 5.5 mm idi kesemiz. rabbim hepimize hayırlı ve mutlu edecek haberler almayı nasip etsin inşAllah