Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunnMerhaba kızlar ben de bugün 95 beta ile öğrendim kasım oluyo galiba değil mi![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsunn![]()
Ben kullanıyorum ama hiç azaltmadı aynı kasık ağrıları varMerhaba bilgisi olan icin soruyorum ilk haftalarda progestan kullanımı batma sancı vs gibi belirtileri ağrıları azaltır mı
evet bugün tekrar kan verdim 166 çıktı.İnşallah sorunsuz devam eder. Gittiniz mi doktora?
Evet canım hayırlı olsunMerhaba kızlar ben de bugün 95 beta ile öğrendim kasım oluyo galiba değil mi![]()
Evett 6 Mart'ta öğrendimmm hayırlı olsun ikimize derBilgeeeee pozitif gördün mü yoksaaaa![]()
Hayırlı olsun , sağlıkla kucağımıza alırız inşallahevet bugün tekrar kan verdim 166 çıktı.
Canım hafif bir çizgi var ama kan negatifse bilemedim adet günün geçti miSelamlar dün negatif kan testinden sonra bugün böyle çıktı.iki gün sonra tekrar test yapacağım.benden başka kimse çizgi görebiliyor mu acaba bi türlü emin olamadım da![]()
Canım son adet tarihin neevet bugün tekrar kan verdim 166 çıktı.
Ben de 5+2 yim bende bayramdan sonra gideceğim. Yerleşme ağrısı bazen şiddetli oluyor işte bana da hala vuruyor bazen direkt uzanıyorumKızlar merhaba bende 178 ile öğrendim dün pazartesi tekrar kan vereceğim yaşım 37 çok şiddetli bel ağrılarım oldu bu nedir henüz 4 hafta bile olmadı benim pazartesi anca emin Olcam galiba doktora da hemen gitmeyi düşünmüyorum bayramdan sonra inşallah
Hayır 4-5 gün var.dün aşırı bel ve karın ağrısı var diye gittim test yaptılar 0.01 çıktı beta.sabah göğsüm ağrıyınca evde yaptım silik çıktı hem erken hem normal kaset testCanım hafif bir çizgi var ama kan negatifse bilemedim adet günün geçti mi
Canım net olan beta testi o idrar testleri çok dikkate almamak lazım ama günün geçmemiş daha hatta 4 5 gün diyorsun ne olacağı belli olmaz biraz sabredip salı günü felan tekrar kan verHayır 4-5 gün var.dün aşırı bel ve karın ağrısı var diye gittim test yaptılar 0.01 çıktı beta.sabah göğsüm ağrıyınca evde yaptım silik çıktı hem erken hem normal kaset test
Öyle yapacağım artık.dün yerleşme olduysa kanda o yüzden çıkmamıştır diye düşünmek istiyorum hayırlısı inşallah teşekkür ederim yorumunuz içinCanım net olan beta testi o idrar testleri çok dikkate almamak lazım ama günün geçmemiş daha hatta 4 5 gün diyorsun ne olacağı belli olmaz biraz sabredip salı günü felan tekrar kan ver
Son adet in başlangıcından hesap yapılıyorMerhabalar hamileliğimi yeni öğrendim sayılır. 11 mart 51.9 beta, 13 mart 106 çıktı. Normalde adet başlangıcım 13 mart yani bugün. Tahmini ne zaman doğar