Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Selamlar dün negatif kan testinden sonra bugün böyle çıktı.iki gün sonra tekrar test yapacağım.benden başka kimse çizgi görebiliyor mu acaba bi türlü emin olamadım da 😅

Eklentiler

• D2F77ECB-97F8-4159-B100-22C8344DA603.webp
    D2F77ECB-97F8-4159-B100-22C8344DA603.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba bende 178 ile öğrendim dün pazartesi tekrar kan vereceğim yaşım 37 çok şiddetli bel ağrılarım oldu bu nedir henüz 4 hafta bile olmadı benim pazartesi anca emin Olcam galiba doktora da hemen gitmeyi düşünmüyorum bayramdan sonra inşallah

Bende 10 martta öğrendim Allaha binlerce kez şükürler olsun benim de ara ara kasıklarımda çekilmeler ağrılar oluyor gün içinde ve aşırı uyuyorum başka bir etkim yok şuanlık göğüsleri atladım söylemeyi onlar da dolgun

Selamlar dün negatif kan testinden sonra bugün böyle çıktı.iki gün sonra tekrar test yapacağım.benden başka kimse çizgi görebiliyor mu acaba bi türlü emin olamadım da 😅
Canım hafif bir çizgi var ama kan negatifse bilemedim adet günün geçti mi

Kızlar merhaba bende 178 ile öğrendim dün pazartesi tekrar kan vereceğim yaşım 37 çok şiddetli bel ağrılarım oldu bu nedir henüz 4 hafta bile olmadı benim pazartesi anca emin Olcam galiba doktora da hemen gitmeyi düşünmüyorum bayramdan sonra inşallah
Ben de 5+2 yim bende bayramdan sonra gideceğim. Yerleşme ağrısı bazen şiddetli oluyor işte bana da hala vuruyor bazen direkt uzanıyorum

Canım hafif bir çizgi var ama kan negatifse bilemedim adet günün geçti mi
Hayır 4-5 gün var.dün aşırı bel ve karın ağrısı var diye gittim test yaptılar 0.01 çıktı beta.sabah göğsüm ağrıyınca evde yaptım silik çıktı hem erken hem normal kaset test

Hayır 4-5 gün var.dün aşırı bel ve karın ağrısı var diye gittim test yaptılar 0.01 çıktı beta.sabah göğsüm ağrıyınca evde yaptım silik çıktı hem erken hem normal kaset test
Canım net olan beta testi o idrar testleri çok dikkate almamak lazım ama günün geçmemiş daha hatta 4 5 gün diyorsun ne olacağı belli olmaz biraz sabredip salı günü felan tekrar kan ver

Canım net olan beta testi o idrar testleri çok dikkate almamak lazım ama günün geçmemiş daha hatta 4 5 gün diyorsun ne olacağı belli olmaz biraz sabredip salı günü felan tekrar kan ver
Öyle yapacağım artık.dün yerleşme olduysa kanda o yüzden çıkmamıştır diye düşünmek istiyorum hayırlısı inşallah teşekkür ederim yorumunuz için 🤗

Merhabalar hamileliğimi yeni öğrendim sayılır. 11 mart 51.9 beta, 13 mart 106 çıktı. Normalde adet başlangıcım 13 mart yani bugün. Tahmini ne zaman doğar

Merhabalar hamileliğimi yeni öğrendim sayılır. 11 mart 51.9 beta, 13 mart 106 çıktı. Normalde adet başlangıcım 13 mart yani bugün. Tahmini ne zaman doğar
Son adet in başlangıcından hesap yapılıyor

Back
X