Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar ben sımdı doktordan cıktım sata göre 6 haftalık olması gereken bebek 4+2 çıktı keseyi vs gördük olması gerektiği gibi dedi ama benım anlamsız bi şekilde morelım bozuldu
Canım hiç morelini bozma benimkinde öyleydi şuan 9 haftalık olması gerekirken doktora göre 8 haftalık şuan

Cidden aynıyız çok şaşırdım bende şu an ücretsiz izindeyim istemeden hamile kaldım ben martta ücretsiz bitiyor doğum da ozamana denk geliyor ben akşam uyumadan bir tane içiyorum iyi geliyor mu bilmiyorum ya bende çok bulantı yok bişey oluyor tiksiniyorum öğürüp kusamıyorum ağzımın tadı bir değişik açım yemek yemiyorum böyle bir durumdayım

Ben özellikle ücretsiz izindeyken olsun istedim planlı .şubatta bitiyor benim de sağlıkla doğsun da başka düşünmüyorum zaten .işe git gel ve bu şekilde bir gebelik *2 zor oluyor o yüzden iyi olmuş öyle düşün ve gebeliği ağır geçiren kişiler yaşı kaç olursa olsun farketmiyor genelde ilk gebeliğe benzer geçer diyorlar.Benim ilk gebelik erkek aynı şekilde geçti 18-19. Haftaya kadar kusmanın da cinsiyetle ilgisi yok yani.Bende ilaç uyku ve uyuşukluk yapıyor yataktan kalkamıyorum.Önceki gebelikten 1 ay önce covid olmuştum koku hassasiyeti yoktu bulantı vardı covid bile ne büyük nimetmiş yani koku duyum yerine gelmemişti o dönem.Yemekleri şu an eşim yapıyor.Mutfağa giremiyorum.yemekler desen çok temel besin kahvaltılık biraz yiyebiliyorum.

Uyku yapıyor bende de o yüzden sabah içmiyorum çünkü çocuğa bakmak daha zor oluyor ama senin benden kötüymüş ben mutfağa girebiliyorum fazla kokulu bişey olmadığı sürece sıkıntı olmuyor bişey olunca banyoya gidip öğürüp çıkıyorum ay ne saçma bir haldeyiz gerçekten

Kızlar felaket sırt ağrım var. Çözümü olan var mı ?

Bende hala emziriyorum. Onla ilgili oldugunu sanmıyorum

Ne zaman keseceksiniz emzirmeyi benim oğlumda 21 aylık

Evet o yüzden ctesi gideceğim hem kalp atısı vs de duyulur belki
Evet büyük ihtimalle öyle olur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben Cuma günü gidiyorum kalp atışı için. Üçüncü girdişim olacak. Bugün az kalsın gidiyordum ama Hafif kahverengi leke oldu, korktum başta. Sonra dedim rahim genişliyor bekle Hilal Daha da olmadı

Ne zaman keseceksiniz emzirmeyi benim oğlumda 21 aylık
Ya ben kesmeyi çok istiyorum ama kıyamıyorum oğluma. 32 aylık şu an yani iki buçuğu da geçti. Pedagog var kreşinde oğlumun. Ona danıştım, tiksindirme korkutma yapmayın dedi. Erteleme yapın dedi. Her istediğinde erteleyin oyalayın dedi. Ama çok uymadı bize, asla unutmuyor az önce de emzirirken planlar kurdum ama koynumda uykuya dalınca pişman oldum. Bebeğin gelişimine etki eder diye korkmasam devam ederim ama yaşı da büyüdü

İçim rahatladı, doktor hiç ilaç vermedi vitamin falan, acaba normal mi demiştim 12.haftadan sonra başlayacağız demişti. Folik asit önerdi sadece. Bulantım da yok benim

Kızlar ben bugün 6+1 deyim. Haftasonu lekelenme olunca (çok hafif ince kırmızı) bugün doktora gittim, yine alttan muayene oldum(üstten göremiyoruz sanırım göbekten ) keseyi ve embriyoyu gördü. Her ihtimale karşı progesteron fitil başladı bir hafta kullan dedi, cuma tekrar çağırdı. Arada kanaman olursa şiddetli vs mutlaka gel dedi sağolsun. Kalp atışını duymak için erken dedi, ultrasonda haftam 5+6 olarak gözüktü bu arada. Ağır kaldırma, cinsel ilişki de olmasın şimdilik dikkat edelim her ihtimale karşı ama kese vs düzgün gözüküyor dedi. Bundan sonra biraz daha az stres yapmaya çalışacağım kendimi meşgul edecek şeyler bulacağım, bulantım vs de olmuyor şimdilik, size de çok dua ederim siz de bana edin

Bir de bişey soracağım, hani bulantı vs olmayınca hamile olduğumu anlamıyorum vs diyenler oluyor ya, benim pek öyle değil, bulantım vs yok ama böyle karın bölgem hep hareketli gibi, tam ağrıda değil ama sanki hep bişeyler oluyor gibi sizin de böyle oluyor mu yoksa psikolojik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…