- 25 Kasım 2024
- 28
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.141
Canım hiç morelini bozma benimkinde öyleydi şuan 9 haftalık olması gerekirken doktora göre 8 haftalık şuanKızlar ben sımdı doktordan cıktım sata göre 6 haftalık olması gereken bebek 4+2 çıktı keseyi vs gördük olması gerektiği gibi dedi ama benım anlamsız bi şekilde morelım bozuldu
Cidden aynıyız çok şaşırdım bende şu an ücretsiz izindeyim istemeden hamile kaldım ben martta ücretsiz bitiyor doğum da ozamana denk geliyorAy sen bendensin canım yaa ben de hamileliği hiç sevmiyorum sebebi de bu olaylar ve ücretsiz izindeyken yaptım 2. Çocğumu sırf şu durumu yaşayacağımı biliyordum.Çalışsam üstüne evde de bir bebek halim ne olurdu.Önceki hamileliğimde hem iş yerinde kanamam oldu hem kusmaktan kendimden geçmiş gibi geziyordum arada rapor alsam da ve hamileliği çok iyi geçen arkadaşlarım vardı kendi halime üzülüyordum.İnşallah doğuma kadar sürmeyecek sen prilam içince nasılsın?yataktan kalkamıyorum sırtıma yatak yastık bağlamış gibiyimkussam da içmesem mi diyorum malum evde bakılacak çocuk var.yaşım genç olsa zaten 2. İçin biraz beklerdim .Yarın içmeden kusarak deneyecem bir de yoksa çocuğuma bakamıyorum.
Ben özellikle ücretsiz izindeyken olsun istedim planlı .şubatta bitiyor benim de sağlıkla doğsun da başka düşünmüyorum zaten .işe git gel ve bu şekilde bir gebelik *2 zor oluyor o yüzden iyi olmuş öyle düşün ve gebeliği ağır geçiren kişiler yaşı kaç olursa olsun farketmiyor genelde ilk gebeliğe benzer geçer diyorlar.Benim ilk gebelik erkek aynı şekilde geçti 18-19. Haftaya kadar kusmanın da cinsiyetle ilgisi yok yani.Bende ilaç uyku ve uyuşukluk yapıyor yataktan kalkamıyorum.Önceki gebelikten 1 ay önce covid olmuştum koku hassasiyeti yoktu bulantı vardı covid bile ne büyük nimetmiş yani koku duyum yerine gelmemişti o dönem.Yemekleri şu an eşim yapıyor.Mutfağa giremiyorum.yemekler desen çok temel besin kahvaltılık biraz yiyebiliyorum.Cidden aynıyız çok şaşırdım bende şu an ücretsiz izindeyim istemeden hamile kaldım ben martta ücretsiz bitiyor doğum da ozamana denk geliyorben akşam uyumadan bir tane içiyorum iyi geliyor mu bilmiyorum ya bende çok bulantı yok bişey oluyor tiksiniyorum öğürüp kusamıyorum ağzımın tadı bir değişik açım yemek yemiyorum böyle bir durumdayım
Uyku yapıyor bende de o yüzden sabah içmiyorum çünkü çocuğa bakmak daha zor oluyor ama senin benden kötüymüş ben mutfağa girebiliyorum fazla kokulu bişey olmadığı sürece sıkıntı olmuyor bişey olunca banyoya gidip öğürüp çıkıyorum ay ne saçma bir haldeyiz gerçektenBen özellikle ücretsiz izindeyken olsun istedim planlı .şubatta bitiyor benim de sağlıkla doğsun da başka düşünmüyorum zaten .işe git gel ve bu şekilde bir gebelik *2 zor oluyor o yüzden iyi olmuş öyle düşün ve gebeliği ağır geçiren kişiler yaşı kaç olursa olsun farketmiyor genelde ilk gebeliğe benzer geçer diyorlar.Benim ilk gebelik erkek aynı şekilde geçti 18-19. Haftaya kadar kusmanın da cinsiyetle ilgisi yok yani.Bende ilaç uyku ve uyuşukluk yapıyor yataktan kalkamıyorum.Önceki gebelikten 1 ay önce covid olmuştum koku hassasiyeti yoktu bulantı vardı covid bile ne büyük nimetmiş yani koku duyum yerine gelmemişti o dönem.Yemekleri şu an eşim yapıyor.Mutfağa giremiyorum.yemekler desen çok temel besin kahvaltılık biraz yiyebiliyorum.
Ben daha doktora bile gitmedim desemBende de bolca var beyaz zaten unisex. Ama yine de dayanamadım aldım 6 tane daha
Bende hala emziriyorum. Onla ilgili oldugunu sanmıyorumKızlar emziren annelere bi sorum var. Oğlum yakında 1 yaşına giricek ben emziriyorum ama hamile olduğumdan beri bi değişiklikler var ya ishal gibi ya iştahı gidiyo gibi oluyo 4 5 gündür de ateşi var 39,5 falan oluyo doktora götürdüm hafif kulak ve boğazında kızarıklık varmış antibiyotik ateş düşürücü kullanıyoruz ama acaba sütüm etkiliyo da olabilir mi ? Emzirenler böyle sıkıntı yaşadınız mı ?
Ne zaman keseceksiniz emzirmeyi benim oğlumda 21 aylıkBen de emziriyorum, ilk başlarda bizde de oldu böyle. Ben de sütten sandım. Ama değilmiş, salgın var ona yakalanmış. Sütten değilmiş. Hatta ben de ishal oldum ondan sonra. Oğlum iki buçuk yaşında. Acı mı oğlum diye soruyorum değil diyor. Yani tadı da değişmiyor. Eskiler acı oluyor tadı derlerdi.
Aslında en güzeli, tekrar tekrar gitmektense bşr seferde her şeyi öğrenip beklemeyeceksinizBen daha doktora bile gitmedim desem
Evet o yüzden ctesi gideceğim hem kalp atısı vs de duyulur belkiAslında en güzeli, tekrar tekrar gitmektense bşr seferde her şeyi öğrenip beklemeyeceksiniz
Evet büyük ihtimalle öyle olur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben Cuma günü gidiyorum kalp atışı için. Üçüncü girdişim olacak. Bugün az kalsın gidiyordum amaEvet o yüzden ctesi gideceğim hem kalp atısı vs de duyulur belki
Ya ben kesmeyi çok istiyorum ama kıyamıyorum oğluma. 32 aylık şu an yani iki buçuğu da geçti. Pedagog var kreşinde oğlumun. Ona danıştım, tiksindirme korkutma yapmayın dedi. Erteleme yapın dedi. Her istediğinde erteleyin oyalayın dedi. Ama çok uymadı bize, asla unutmuyorNe zaman keseceksiniz emzirmeyi benim oğlumda 21 aylık
Bende de yok şimdilik, böyle de devam edebilir belki benim. Oğlumda da hiç olmamıştı. 6+2'yim şu andaMerhaba hamiş anneler bende 8.haftamdayim mide bulantısına yok bende sizinkiler kaçıncı haftada başladı
İçim rahatladı, doktor hiç ilaç vermedi vitamin falan, acaba normal mi demiştim 12.haftadan sonra başlayacağız demişti. Folik asit önerdi sadece. Bulantım da yok benimBulantı çok yaşayan arkadaşlar vitamin içiyor musunuz bu süreçte? Kuzenim eczacı ilk 3 ay vitamin önermiyor kendisi de gebe içmiyor. Aşırı bulantı yapıyor dedi ve ilk 3 ay bebeğin vitamine ihtiyacı yok diyor. Belki bulantılar o yüzdendir
Benim de yok inşallah böyle kolay geçerİçim rahatladı, doktor hiç ilaç vermedi vitamin falan, acaba normal mi demiştim 12.haftadan sonra başlayacağız demişti. Folik asit önerdi sadece. Bulantım da yok benim
Mümkün değil biliyorum ama yatıp dinlenmekKızlar felaket sırt ağrım var. Çözümü olan var mı ?
İnşallahBenim de yok inşallah böyle kolay geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?