Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Mümkün değil biliyorum ama yatıp dinlenmek Ama çocuklarla çok çok zor
İnşallah
Ay canım inan kalkamıyorum sanırım pervane çarptı. Dün sıcak diye biraz fazla kaldım önünde. Ama hayatımda böyle bir sırt ağrısı çekmedim. Eşim evde Allah tan. Dünden de yemek vardı idare edecek kadar. Sıcak suyla falan masaj yaptık biraz hafifledi. Parol içtim ama işe yaramadı. Ara ara masaj yapıyor eşim. Artık geçmesini beklemekten başka çarem yok

Arkadaşlar kasık bölgeme hafif batmalar oluyor. 8. Haftadayım korkutuyor bu beni. Dayanılmaz şekilde değil ama ara ara giriyor batma şeklinde. Başka yaşayan var mı?

Benim geçen haftaya kadar oluyordu bu hafta sakin

Belki kalp ayısını duyamayabilirim ya. Kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum bu korkutuyor beni

Bende de oluyor. 7+3 üm. Belirtiler bazen geçiyor. Korkuyorum ama. Sanırım sürekli olmuyor belirtiler.
Bende bugün 7+3 üm. Bazen belirtiler geçiyor benimde. Bazen artıyor. Geçtiği vakitler biraz anksiyetem artsa da kendimi her şey olacağına varır diyerek telkinliyorum

Ya valla bilmiyorum nasıl olacak benim bebegim birde emerek uyuyor

Belki kalp ayısını duyamayabilirim ya. Kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum bu korkutuyor beni
Senin vakitlerde bende sadece halsizlik ve uyku hali vardı. Eğer belirti yaşayacaksan 6. Haftada başlıyor gerçekten. Yaşamayan doğuma kadar yaşamıyor zaten

Senin vakitlerde bende sadece halsizlik ve uyku hali vardı. Eğer belirti yaşayacaksan 6. Haftada başlıyor gerçekten. Yaşamayan doğuma kadar yaşamıyor zaten
Ben hem ise gidiyorum hem oglum var halsiz ve uykulu olmam imkansız ilk gebeligimde mide bulantım cok vardı bunda henüz birşey yok

Ben hem ise gidiyorum hem oglum var halsiz ve uykulu olmam imkansız ilk gebeligimde mide bulantım cok vardı bunda henüz birşey yok
Yani mecbur ayaktasin tabi ama sonuç olarak halsizlik ve uyku hali oluyordur diye düşünüyorum çoğu kişi de oluyor. Mide bulantın ilk gebeligin gibi olursa 6. Hafta da başlıyor genel olarak zaten. O zamanda prilamı getirin bana dersin

Kültürde mi çıktı sizin? Bana antibiyotik vermişti Aksef 7 günlük ama bitmemiş şimdi de tekrar Sulcid diye bir antibiyotik verdi.
İdrar kültüründe üreme yokmuş. Tam idrar tahlilinde enfeksiyon görünüyor dedi. Tek dozluk ilaç verdi. Suya karıştırıp yatmadan içiçem. Adı : urocare

Arkadaşlar kasık bölgeme hafif batmalar oluyor. 8. Haftadayım korkutuyor bu beni. Dayanılmaz şekilde değil ama ara ara giriyor batma şeklinde. Başka yaşayan var mı?
Doktor bu hafta söyledi olabilir diye olursa magnezyum başlayalım dedi. Siz de bir doktorunuza sorun isterseniz.

Merhaba kızlar, ben 7. haftadayım, ara sıra bazı koku ve bazı yemeklere hassasiyet var, ama gerçek anlamda miğde bulantısı yok.
Kendimi hamile hissetmiyorum çoğu zaman, çok garip geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…