- 7 Ekim 2020
- 2.727
- 3.659
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.161
Ay canım inan kalkamıyorum sanırım pervane çarptı. Dün sıcak diye biraz fazla kaldım önünde. Ama hayatımda böyle bir sırt ağrısı çekmedim. Eşim evde Allah tan. Dünden de yemek vardı idare edecek kadar. Sıcak suyla falan masaj yaptık biraz hafifledi. Parol içtim ama işe yaramadı. Ara ara masaj yapıyor eşim. Artık geçmesini beklemekten başka çarem yokMümkün değil biliyorum ama yatıp dinlenmekAma çocuklarla çok çok zor
İnşallah
Benim çıktı canım. Bugün sonucu doktora gösterebildim. Tek dozluk ilaç verdi. Yatmadan içiçem inşallah. Senin de mi çıktı ?Arkadaşlar idrar kültüründe bakteri çıkıp antibiyotik kullanan var mı?
Bende de oluyor kese büyüdüğü için normal eger şiddetli bir kanaman olmazsaArkadaşlar kasık bölgeme hafif batmalar oluyor. 8. Haftadayım korkutuyor bu beni. Dayanılmaz şekilde değil ama ara ara giriyor batma şeklinde. Başka yaşayan var mı?
Benim geçen haftaya kadar oluyordu bu hafta sakinBir de bişey soracağım, hani bulantı vs olmayınca hamile olduğumu anlamıyorum vs diyenler oluyor ya, benim pek öyle değil, bulantım vs yok ama böyle karın bölgem hep hareketli gibi, tam ağrıda değil ama sanki hep bişeyler oluyor gibisizin de böyle oluyor mu yoksa psikolojik mi
Bende de oluyor. 7+3 üm. Belirtiler bazen geçiyor. Korkuyorum ama. Sanırım sürekli olmuyor belirtiler.Arkadaşlar kasık bölgeme hafif batmalar oluyor. 8. Haftadayım korkutuyor bu beni. Dayanılmaz şekilde değil ama ara ara giriyor batma şeklinde. Başka yaşayan var mı?
Belki kalp ayısını duyamayabilirim ya. Kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum bu korkutuyor beniEvet büyük ihtimalle öyle olur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben Cuma günü gidiyorum kalp atışı için. Üçüncü girdişim olacak. Bugün az kalsın gidiyordum amaHafif kahverengi leke oldu, korktum başta. Sonra dedim rahim genişliyor bekle Hilal Daha da olmadı
Bende bugün 7+3 üm. Bazen belirtiler geçiyor benimde. Bazen artıyor. Geçtiği vakitler biraz anksiyetem artsa da kendimi her şey olacağına varır diyerek telkinliyorumBende de oluyor. 7+3 üm. Belirtiler bazen geçiyor. Korkuyorum ama. Sanırım sürekli olmuyor belirtiler.
Ya valla bilmiyorum nasıl olacak benim bebegim birde emerek uyuyorYa ben kesmeyi çok istiyorum ama kıyamıyorum oğluma. 32 aylık şu an yani iki buçuğu da geçti. Pedagog var kreşinde oğlumun. Ona danıştım, tiksindirme korkutma yapmayın dedi. Erteleme yapın dedi. Her istediğinde erteleyin oyalayın dedi. Ama çok uymadı bize, asla unutmuyoraz önce de emzirirken planlar kurdum ama koynumda uykuya dalınca pişman oldum. Bebeğin gelişimine etki eder diye korkmasam devam ederim ama yaşı da büyüdü
Belki kalp ayısını duyamayabilirim ya. Kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum bu korkutuyor beni
Senin vakitlerde bende sadece halsizlik ve uyku hali vardı. Eğer belirti yaşayacaksan 6. Haftada başlıyor gerçekten. Yaşamayan doğuma kadar yaşamıyor zatenBelki kalp ayısını duyamayabilirim ya. Kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum bu korkutuyor beni
Ben hem ise gidiyorum hem oglum var halsiz ve uykulu olmam imkansızSenin vakitlerde bende sadece halsizlik ve uyku hali vardı. Eğer belirti yaşayacaksan 6. Haftada başlıyor gerçekten. Yaşamayan doğuma kadar yaşamıyor zaten
Yani mecbur ayaktasin tabi ama sonuç olarak halsizlik ve uyku hali oluyordur diye düşünüyorumBen hem ise gidiyorum hem oglum var halsiz ve uykulu olmam imkansızilk gebeligimde mide bulantım cok vardı bunda henüz birşey yok
Ben de halen hissetmiyorumBelki kalp ayısını duyamayabilirim ya. Kendimi hiçte hamile gibi hissetmiyorum bu korkutuyor beni
Benimki deYa valla bilmiyorum nasıl olacak benim bebegim birde emerek uyuyor
Kültürde mi çıktı sizin? Bana antibiyotik vermişti Aksef 7 günlük ama bitmemiş şimdi de tekrar Sulcid diye bir antibiyotik verdi.Benim çıktı canım. Bugün sonucu doktora gösterebildim. Tek dozluk ilaç verdi. Yatmadan içiçem inşallah. Senin de mi çıktı ?
İdrar kültüründe üreme yokmuş. Tam idrar tahlilinde enfeksiyon görünüyor dedi. Tek dozluk ilaç verdi. Suya karıştırıp yatmadan içiçem. Adı : urocareKültürde mi çıktı sizin? Bana antibiyotik vermişti Aksef 7 günlük ama bitmemiş şimdi de tekrar Sulcid diye bir antibiyotik verdi.
Doktor bu hafta söyledi olabilir diye olursa magnezyum başlayalım dedi. Siz de bir doktorunuza sorun isterseniz.Arkadaşlar kasık bölgeme hafif batmalar oluyor. 8. Haftadayım korkutuyor bu beni. Dayanılmaz şekilde değil ama ara ara giriyor batma şeklinde. Başka yaşayan var mı?
Ayy çok sevindimmBiz de bugun kalp atisini duyduk, her şey yolundaymis cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?