Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Tecrübeli olunca böyle oluyor demekki. İlk olunca bebn reglim geçti 5. Güne kadar zor bekledim 😅

Bende hastanede olduğum için sürekli doğumhane de USG ile baktiriyordum.😅 Takii boş gebelik olabilir dediği zamana kadar. 6 haftalık bebeğimi kendi beceriksizliği ile göremeyip boş gebelik olabilir dedi. Hemen ardından ağlaya zirlaya gidip uzman doktor ile baktı ki kalbi bile atıyor. Yani herkes o cihazları da kullanamayabilir. Anne adaylarıni için ne ürpertici bir cümle, "boş gebelik" olabilir. Düşüncesizce gelmişti birde hastane çalışanıyim..
Kesinlikle öyle mesela dünkü acildeki doktora diyorum bi sıkıntı var mı diyor ne gibi? Ne olabilir Allah aşkına gece gece gelmişim kanamam var kanama alanı görmemişsin rahatlatsana. Diyor ki kanaman var ya işte düşük belirtisi. Yaşlı bi de tecrübeli doktor. Onlar için basit bi şey bizim tüm dünyamız yani.😢

Benim suan dusunmeye vaktim yok🤭 geceleri bebegim dis cikardigi icin uyuyamiyorum.ise git,gel.bebisle ilgilen.ev isleri falan.5 dk vakit bulsam sadece uyurum🤣 doktora gitmek lüks suan bana🤣
Maşallah ya düşünmeyince daha rahat oluyor insan yoksa her gün gidip bebişi görmek istiyorum😂 memlekete gelince fazla gezdim kafam dağılmıştı. Kanamayla korktum şimdi çıkmıyorum bebeğin gelişimini okuyorum sürekli

Bi de ben cocuk çok istemedim ama bambaşka bi duyguymuş🥹🥹

Kızlarrr selam bende buralardayım artık pcos olduğum icin sat 21 mayıs ama lh takip ediyordum yumurtlamama göre 6+4üm suan gecen hafta kese gördüm 7sinde kalp suymaya gidicem ama hic belirtim yok ya bazen tereddütte kalıyorum hiç belirtisi olmayan var mı
Bende ilk 6 haftalık iken öyle hiç birşey hissetmiyordum. Arkadaşıma hatta ben hiçbir şey hissetmiyorum bir tepki de vermiyor diyordum 😂 oda bırak çocuğu keyfi yerinde demek ki seni darlamiyor yoksa merak etme kanama vs bir sıkıntı olursa tepki gösteriyor demişti. Ondan sonra dedim tamam olması gereken bu, sakin kalmak 😇😇

Maşallah ya düşünmeyince daha rahat oluyor insan yoksa her gün gidip bebişi görmek istiyorum😂 memlekete gelince fazla gezdim kafam dağılmıştı. Kanamayla korktum şimdi çıkmıyorum bebeğin gelişimini okuyorum sürekli

Bi de ben cocuk çok istemedim ama bambaşka bi duyguymuş🥹🥹
Onu kucagina almak varyaa.suan hissettigin neki🥰 muhtesem anlar yasacaksin ve suan yasadigin bunun yaninda hicbirsey❤️

Selam kızlar kanamadan sonra acilde gece nöbetçi doktor
3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet
Günde 3 progestan fitil yazdı

Sabahki randevuda doktor kanama alanı yok bu kadar ilacı tüp bebek tedavisinde yapay ortam oluşturmak için kullanıyoruz gerek yok sadece aksam fitil kullan 1 kere dedi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor dedi. Her sey yolunda dedi. İlgili bi doktor.

Kendi doktorumu aradim kullan hepsini dedi. (İlgisizmiş dönünce değiştircem)
Ne yapacağımı şaşırdım.🥺
Canım bana 5 gün her gün için 1 tane iğne vermişti kanama olunca. Her gün de gece 1 tane fitil hala devam ediyorum fitile ama 1 tane sadece.

Kesinlikle öyle mesela dünkü acildeki doktora diyorum bi sıkıntı var mı diyor ne gibi? Ne olabilir Allah aşkına gece gece gelmişim kanamam var kanama alanı görmemişsin rahatlatsana. Diyor ki kanaman var ya işte düşük belirtisi. Yaşlı bi de tecrübeli doktor. Onlar için basit bi şey bizim tüm dünyamız yani.😢
Maalesef ben hastanelerin dogumhanelerindeki doktorlara direk iş odaklı baktıklarından ve artık deformasyoa girdiklerinden, duygusal bir yaklaşımda olmuyorlar. Onu düşünerek yüksek motivasyonda kalmaya çalışmalıyız ama bende o yok o yüzden doğumhane kapısına sadece doğum için girmek nasip olsun. Sıkıntısız güzellikle hamilelik geçirelim 🥰

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 08-03-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Ozlem60 3545 haziran7 7 haftalik 🩵Mart 12Aslan

Evet
3 senelik evlilik hayatimda Bir tek o ay cocuk dusunmedim ve artik yeter dedim istemiyorum ve oldu🤭😂
Gerçekten bende öyle 2 yılın sonunda dedim ki olmuyor kafamı dinleyeceğim yılbaşından sonra da iyi bir tüp bebek merkezine giderim dedim ve hiç bebek düşünmedim tatil planı falan yaptım gidemedik tabi orası başka konu ama bu ay ilk kez oldu çok şükür ki herşey yolunda bir şey olur dile çok korkuyorum 🥲😂

munzevimsi munzevimsi merhaba doğuma dorukta kaç dediler acaba sordunuz mu? Öğretmen olduğum için muayeneler aşırı ucuz da sakaryaya göre🥹
Evet 55 TL 🙈🤣 ben de eşimden faydalaniyorum. Doğumu sormadım ama ya 🙈 daha erken diye. Bir de muhtemelen şehir Hastanesi'nde doğum yapıcam. Tabi o zamana ne değişir bilmiyorum 😁 sen ne zamana kadar bursadasın. Tekrar gidecek misin gitmeden doktora

Gerçekten bende öyle 2 yılın sonunda dedim ki olmuyor kafamı dinleyeceğim yılbaşından sonra da iyi bir tüp bebek merkezine giderim dedim ve hiç bebek düşünmedim tatil planı falan yaptım gidemedik tabi orası başka konu ama bu ay ilk kez oldu çok şükür ki herşey yolunda bir şey olur dile çok korkuyorum 🥲😂
Bazen gercekten vazgecmek gerekiyor, bos birakmak kasmamak lazım. 🙏
InsAllah saglikli sekilde gebeligimiz ilerler ve bebislerimize kavusuruz🙏ben daha korkumdan bisey olur diye en yakin kuzenime arkadaşıma soyleyemiyorum🤣hep biseyleri bekliyorum. Simdi de kalbini duyayim sonra diyorum. Ondan sonra da biseyler bulup gecikdiririm kesin)

Evet 55 TL 🙈🤣 ben de eşimden faydalaniyorum. Doğumu sormadım ama ya 🙈 daha erken diye. Bir de muhtemelen şehir Hastanesi'nde doğum yapıcam. Tabi o zamana ne değişir bilmiyorum 😁 sen ne zamana kadar bursadasın. Tekrar gidecek misin gitmeden doktora
Haftaya gel dedi inşallah ben gidene kadar geçerlidir kampanya 😂 ben ağustos sonuna kadar burdayım 🐣

Haftaya gel dedi inşallah ben gidene kadar geçerlidir kampanya 😂 ben ağustos sonuna kadar burdayım 🐣
İlk 10 gün içinde tekrar gidince kontrol muayenesi olarak geçiyor. O yüzden hiç ücret vermiceksin. Bu kampanya normalde temmuza kadardı. Uzattılar. Allah razı olsun 😅
Bir dahaki muayenem giderken göz doktoruna da randevu alcam çocuklara eşime falan 🙈

Bazen gercekten vazgecmek gerekiyor, bos birakmak kasmamak lazım. 🙏
InsAllah saglikli sekilde gebeligimiz ilerler ve bebislerimize kavusuruz🙏ben daha korkumdan bisey olur diye en yakin kuzenime arkadaşıma soyleyemiyorum🤣hep biseyleri bekliyorum. Simdi de kalbini duyayim sonra diyorum. Ondan sonra da biseyler bulup gecikdiririm kesin)
Bencede söylemeyin biz sadece ailelere söyleyelim dedik maşallah duymayan kalmadı pişman olduk ama iş işten geçmişti 😂

Back
X