Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar benim gözüme bayağı geniş bir alanda kan oturmuş. Normal mi bu durum
Geçen pazar günü olmuştu solda baya olustu sağda sarımtırak pazartesi randevum vardı sordum kusmaya bağlı olut dedi ama drdan hiç memnun kalmadım ne bebeğimn kalp atısını dinletti ne usg verdi sormasam haftasını söylemicekti bile devlet hastanesi işte.

7+4 olamm gerek benm hesaba göre dr sağılsun bilgi vermeden gönderdi tam bilmiyorym 1 hafta öncesine kadar bende de hiç belirti yoktu hatta diğer 2 gebeliğim berbat geçmesine rağmen acaba bebekmi olusmadı kalbimi atmıyor diye düşünürken perşembeden bu yana 4 kilo verdim ani başlayan mide krampları kusmalar ağrışar derken hastaneye gidecek halim yok sağlıcakla alalım kucaklarımıza

O zaman ben fazla dillendirmiyim beter olurum sonra aynen en kolayından sağlıkla gelsinler insallah

Ben de çok kusuyorum. Hala geçmedi gözüm ama hastaneye gidecek halim bile yok. Çok zor geçiriyorum günleri

Çok merak ediyorum çünkü kusma vs yok hala.
Neyse sabredeyim haftaya randevum var
Kusma illaki olmuyor canım aman hiç isteme çekilecek dert değil 3 haftadır 4 kilo verdim yerimden kalkamıyorum.kusmayan gebe çok.Hatta sabahtan akşama bulantısı olan gebeler çok daha az .Bu arada ağrım var dersen genelde vajinal muayene yaparlar bana doktor öyle demişti devlette acilden ağrı kanama şikayeti gelirse vajinal bakmak zorundayız yoksa da kağıt imzalatıyorlar her türlü riski göze aldı ve muayeneyi kabul etmedi diye.Beni gebelikte vajinal muayene nedense rahatsız ediyor genel olarak sevdiğim Bir muayene değil zaten

Nipt testlerini nerde yaptiriyorduk Turkiye'de? Ben daha once yurtdisindayken 10. Haftamdan sonra yaptirabilmistim. Burda da boyle mi yoksa 12. Haftayi mi bekliyorlar acaba?

Ben de çok kusuyorum. Hala geçmedi gözüm ama hastaneye gidecek halim bile yok. Çok zor geçiriyorum günleri
Buna tıp dünyası daha çare bulamadı .Buldukları zaman düşünseydim 2. Çocuğu diyorum 2-3 tane ilaç var verdikleri onlar işe yararsa ne ala yoksa benim gibi geçene kadar yatakla bütünleşiyorsun.Sana o yüzden mümkün olduğunca annenin yanında kal dedim ya

Ay ne bileyim 7+2 yim sadece arada oluyor o da zaten normalde her şeyden tiksinebilen bi insandım tam tersi hamilelikte bu durum düzeldi shsh. yaa ben karşı değilim aslında vajinale ama hiçbir doktor yapmadı bu zamana kadar gerek yok dediler hep. geçen özelde acile gittim doktor sanki başka kese gördüm ama sıkışık değilsşn vajinal yapmam lazim dedi ama yapmadı

Benimde hiç olmadı canım bulantım
Sadece çok acıkıyorsam bulanıyor o kadar. Çok nadir kokulara bir de. Herkesin çok başka. Bazı insanlar hiç bişey hissetmiyorlar.
Ben gebe kalmadan öncede vajinal baktırdım hep. Bana da daha garanti gibi geliyor öyle. Bir şey olma ihtimali olsa doktorlar teklif bile etmezler zaten

Ay maşallah diyelim o zaman
Nasıl geçiyor hamilelik nasılsın ? ilk gebelik miydi senin

Ya annemin yanındayım hala ama gözüme kan oturdu dün. Göz bebeğimin çevresi kıpkırmızı. Aynaya baktıkça psikolojim bozuluyo Zaten sağlık çok iyi değil burda, araç falan da yok bana ne olsa evde çekmek zorunda kalıyorum eşime de hava hoş valla bu süreçte hiç yorulmadı zaten zar zor çocuğa ikna olmuştum böyle süreçte yere yapışınca da kendime kızıyorum sonra allahım affet diye dönüyorum hayata napim

Bana doktor önceki gebeliğimde düşecek çocuğu progestan bile tutmaz ve sağlıksızdır öyle düşün rahatla demişti.İlk gebeliklerde insan hep bir endişeli oluyor şimdi daha relaksım haftaya kontrole gidicem 1 ay olacak herhalde gitmeyeli mesela arada bir kahverengi lekelenme oldu yerleşme kanamasıdır dedim (ilk haftalarda).Bir de bulantım olunca hayata odaklanamıyorum resmen Hiçbişey düşünemiyorum evdeki çocuğum hariç.Doktora giderim de bir hap daha fazla verir diye fobi oldu resmen öyle bir bulantı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…