- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.441
Geçen pazar günü olmuştu solda baya olustu sağda sarımtırak pazartesi randevum vardı sordum kusmaya bağlı olut dedi ama drdan hiç memnun kalmadım ne bebeğimn kalp atısını dinletti ne usg verdi sormasam haftasını söylemicekti bile devlet hastanesi işte.Kızlar benim gözüme bayağı geniş bir alanda kan oturmuş. Normal mi bu durum
7+4 olamm gerek benm hesaba göre dr sağılsun bilgi vermeden gönderdi tam bilmiyorymKızlarrr selam bende buralardayım artık pcos olduğum icin sat 21 mayıs ama lh takip ediyordum yumurtlamama göre 6+4üm suan gecen hafta kese gördüm 7sinde kalp suymaya gidicem ama hic belirtim yok ya bazen tereddütte kalıyorum hiç belirtisi olmayan var mı
O zaman ben fazla dillendirmiyim beter olurum sonra aynen en kolayından sağlıkla gelsinler insallah7+4 olamm gerek benm hesaba göre dr sağılsun bilgi vermeden gönderdi tam bilmiyorym1 hafta öncesine kadar bende de hiç belirti yoktu hatta diğer 2 gebeliğim berbat geçmesine rağmen acaba bebekmi olusmadı kalbimi atmıyor diye düşünürken perşembeden bu yana 4 kilo verdim ani başlayan mide krampları kusmalar ağrışar derken hastaneye gidecek halim yok sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Ben de çok kusuyorum. Hala geçmedi gözüm ama hastaneye gidecek halim bile yok. Çok zor geçiriyorum günleriGeçen pazar günü olmuştu solda baya olustu sağda sarımtırak pazartesi randevum vardı sordum kusmaya bağlı olut dedi ama drdan hiç memnun kalmadım ne bebeğimn kalp atısını dinletti ne usg verdi sormasam haftasını söylemicekti bile devlet hastanesi işte.
Ben de gidip ağrım mı var desemAyy bende karın ağrısı var diye gitmiştim acile baya baya anlattım gebelik var mı demişti bende emin değilim randrvu alamadım daga drmiştim öyle kan istemilyi kan verip eve gelmiştim evde bakmıştım sonuclsra
Aynen bende de durum aynı bugun sol kasık ve bel ağrısı başladı normaldir diye düşünüyorum unutmusum valla halim olsa coktan gitmiştim draBen de çok kusuyorum. Hala geçmedi gözüm ama hastaneye gidecek halim bile yok. Çok zor geçiriyorum günleri
O kadar kalmıyorum ben kan verince evde kendim bakıyorum sonuclara e nabızdan ama ağrı var diyip giderseniz yönledirme yapabilirler belki kadın doğum acile orada da bakarlarBen de gidip ağrım mı var desemultrasonla bakiyolar mi
Çok merak ediyorum çünkü kusma vs yok hala.O kadar kalmıyorum ben kan verince evde kendim bakıyorum sonuclara e nabızdan ama ağrı var diyip giderseniz yönledirme yapabilirler belki kadın doğum acile orada da bakarlar
Kusma illaki olmuyor canım aman hiç isteme çekilecek dert değil 3 haftadır 4 kilo verdim yerimden kalkamıyorum.kusmayan gebe çok.Hatta sabahtan akşama bulantısı olan gebeler çok daha az .Bu arada ağrım var dersen genelde vajinal muayene yaparlar bana doktor öyle demişti devlette acilden ağrı kanama şikayeti gelirse vajinal bakmak zorundayız yoksa da kağıt imzalatıyorlar her türlü riski göze aldı ve muayeneyi kabul etmedi diye.Beni gebelikte vajinal muayene nedense rahatsız ediyor genel olarak sevdiğim Bir muayene değil zatenÇok merak ediyorum çünkü kusma vs yok hala.
Neyse sabredeyim haftaya randevum var
Buna tıp dünyası daha çare bulamadı .Buldukları zaman düşünseydim 2. Çocuğu diyorumBen de çok kusuyorum. Hala geçmedi gözüm ama hastaneye gidecek halim bile yok. Çok zor geçiriyorum günleri
Ay ne bileyim 7+2 yim sadece arada oluyor o da zaten normalde her şeyden tiksinebilen bi insandım tam tersi hamilelikte bu durum düzeldi shsh.Kusma illaki olmuyor canım aman hiç isteme çekilecek dert değil 3 haftadır 4 kilo verdim yerimden kalkamıyorum.kusmayan gebe çok.Hatta sabahtan akşama bulantısı olan gebeler çok daha az .Bu arada ağrım var dersen genelde vajinal muayene yaparlar bana doktor öyle demişti devlette acilden ağrı kanama şikayeti gelirse vajinal bakmak zorundayız yoksa da kağıt imzalatıyorlar her türlü riski göze aldı ve muayeneyi kabul etmedi diye.Beni gebelikte vajinal muayene nedense rahatsız ediyor genel olarak sevdiğim Bir muayene değil zaten
Benimde hiç olmadı canım bulantımAy ne bileyim 7+2 yim sadece arada oluyor o da zaten normalde her şeyden tiksinebilen bi insandım tam tersi hamilelikte bu durum düzeldi shsh.yaa ben karşı değilim aslında vajinale ama hiçbir doktor yapmadı bu zamana kadar gerek yok dediler hep. geçen özelde acile gittim doktor sanki başka kese gördüm ama sıkışık değilsşn vajinal yapmam lazim dedi ama yapmadı
Ay maşallah diyelim o zamanBenimde hiç olmadı canım bulantım
Sadece çok acıkıyorsam bulanıyor o kadar. Çok nadir kokulara bir de. Herkesin çok başka. Bazı insanlar hiç bişey hissetmiyorlar.
Ben gebe kalmadan öncede vajinal baktırdım hep. Bana da daha garanti gibi geliyor öyle. Bir şey olma ihtimali olsa doktorlar teklif bile etmezler zaten
Ya annemin yanındayım hala ama gözüme kan oturdu dün. Göz bebeğimin çevresi kıpkırmızı. Aynaya baktıkça psikolojim bozuluyoBuna tıp dünyası daha çare bulamadı .Buldukları zaman düşünseydim 2. Çocuğu diyorum2-3 tane ilaç var verdikleri onlar işe yararsa ne ala yoksa benim gibi geçene kadar yatakla bütünleşiyorsun.Sana o yüzden mümkün olduğunca annenin yanında kal dedim ya
İlk gebeliğimAy maşallah diyelim o zaman
Nasıl geçiyor hamilelik nasılsın ?ilk gebelik miydi senin
Bana doktor önceki gebeliğimde düşecek çocuğu progestan bile tutmaz ve sağlıksızdır öyle düşün rahatla demişti.İlk gebeliklerde insan hep bir endişeli oluyor şimdi daha relaksım haftaya kontrole gidicem 1 ay olacak herhalde gitmeyeliYa annemin yanındayım hala ama gözüme kan oturdu dün. Göz bebeğimin çevresi kıpkırmızı. Aynaya baktıkça psikolojim bozuluyoZaten sağlık çok iyi değil burda, araç falan da yok bana ne olsa evde çekmek zorunda kalıyorum eşime de hava hoş valla bu süreçte hiç yorulmadı zaten zar zor çocuğa ikna olmuştum böyle süreçte yere yapışınca da kendime kızıyorum sonra allahım affet diye dönüyorum hayata napim
Minik kahve gelmeye başladı canımİlk gebeliğimiyiyim canım çok şükür. Kasık ağrım var biraz ve gazım çok benim
Sen nasılsın asıl? Lekelenmen geçti mi?
Kanama alanı yoktu ya, bence normal canım benim. Bir daha ne zaman gideceksin doktora?Minik kahve gelmeye başladı canım
Bende de aynı gazım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?