Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Sana bir şey diyim mi 8+4 üm daha kalp atışını dinlemeye gitmedim yani doktor kalp atışı oluşmuş dedi o an bir korktum sonra tamam oldum hemen ilk bebeğim ama bulantım başlayıp kendi derdime düştükten sonra panik yapacak halim bile kalmadı. Bebek için tedirgin olmayı düşünemiyorum baygınlık geçirmekten. O iyi olsun tabi benim öfkem bu kadar zor geçirmeye Ekstra tebrik ediyorum kesinlikle ilk bebişten dolayı. Bizim gibi geçirip bir de diğer yavruşa bakmak çok büyük güç. Ama ne zorluklarla olduğuna eminim tabiki geçecek mi bu bulantılar, kesin bilgi mi?

İdrar enfeksiyonu bar dedi antibiyotiği yazdı bıkerelıgıne napsam bilemedım

2. De ilki gibi bir hamilelik yaşamam diye ümit etmiştim ama olmadı 17 ya da 18. Haftada eşime yazdığım bir yazıyı gördüm geçen gün artık ilaç kullanmıyorum mide bulantılarım geçti diye ordan emin oldum geçtiğine .Çoğu kişide 14. Haftadan sonra hafifliyormuş 20. Haftaya kadar yüzde 90 geçiyor diye okudum ama yüzde 10 lük bir kesim doğuma kadar devam ediyormuş .İnşallah ikimizin ve tüm bulantı çeken arkadaşların 14. Haftadan bile daha kısa sürer.Dediğim sabah bulantısı değil tabii o gerçekten çekilebilir bişey ara ara her hamilede oluyor benimki daha ileri düzey mesela bir tek uyuyunca hissetmiyorum

Evet demek istediklerini çok iyi anlıyorum. Çok açım ve yiyemiyorum. Çok susuzum ama içemiyorum. Uyuyunca bir tek normal. İnşallah bu defa daha da erken biter gerçekten çok uzun süreler bunlar demek ki sonraki hamileliklerimde de bunları yaşıycam ha...

Sen yine iyi dileklerde bulun genelde ilk hamileliğe benzer geçer diyorlar ama her zaman öyle olmayanlar okudum .Benim annemde aynı durumu yaşamış genetik bir yatkınlık da var maalesef çok çok kötü geçmiş hamilelikleri hala hatırlıyor kusmalarını o zaman hafifletecek ilaç da yok tabii.Ben 2. Çocuğumu da sağlıkla kucağıma alayım asla gebelik düşünmüyorum

Tansiyonunuz ne durumda kızlar benim düşünce aşırı bulanıyo da

Çok geçmiş olsun ya hemen geçsin benim de hep 10/6 daha da düşüyor bazen o zaman öğürmeye basliyorum.

Bu kadar erken başlamış olması tuhaf aslında genelde 6.Haftadan sonra belirtiler başlar ama senin erken baslamis
benim en büyük belirtim ve sorunum gaz sancılarımdı. 4+2den beri var. karnım çok şiş birden 10 kilo almışım gibi duruyor. 2 gündür kesildi. başka belirtilerim de vardı baştan beri, erken başladı biraz ama onlar bu gaz sorunumun yanında hiçbir şeydi benim için gerçekten

Benim bugün tam 7 hafta oldu ve göğüs hassasiyeti uyku hali harici hala hiçbir belirtim yok :) bir de kilo almaya başladım şimdiden
ayy benim de gaz sancım vs. kesildi bugün memelerim şişti ve hassaslaştı, çabucak da uykum geliyor. kilo ben de aldım ama kabızlık ve gaz sorunu çektiğim için normal sankiii ama biraz iştahım da var tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…