Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
kızlar ben gebeligimi ogrenmeden once ananas sırkesı ıcmeye başlamıstım gebelıge kadar bıraz kılo vereyim dıye ınternette dogal gebelıktede ıcılebılır dıyor ama sızce napsam bılemedım doktor randevumada 1 hafta var

Ay kızlar bu gece bel ağrım başladı ama böyle tek bir noktada değil baya belim ve cevresi geniş bir cevre böyle olanlar var mı hiç belirtim yoktu durduk yere belim ağrımaya başladı

Annem de çok kötü geçirmiş ablam da ciddi anlamda doğuma kadar kustu. Bunları yaşayacağımı tahmin ediyordum zaten de yaşarken zormuş napalım sağlıklı olalım da

Hayır içmeyin
Ananas yemeyi bile yasakladı diyetisyenim
Rahim açılması yapıyormuş son haftalar öneriyor

İlk 2 gebelikte dopumlarda bile kustum bunda dediğiniz gibi olur inşallah

Ben kusmaktan per perişan oldum
Az evvel hastaneden çıktım acilen eğitim araştırmaya git yatırsınlar dediler
Allahım çocuklarım var, işim var ne yapacağım hiç bilemiyorum
Safra kesene de mutlaka baksınlar bazı değerlerin iyi değil
Muhtemelen serum tedavisinin yanında kortizonda başlayabilirler sana dediler
İmza vererek hastaneden çıktım

Bendr kimse kan almadı almıyorda bende safra keseme baktırmak istiyorum ama ftlara bişey deseniz devlet hastanesinde başımıza gelmeyen kalmaz. sizin ne gibi şikayetleriniz vardı

Allah tez zamanda şifa versin. Bu dönem epey yıpratıcı. Çocuklara bakabilecek biri varsa bence hastaneye gitmeniz daha iyi olur. Ya da başka doktor fikri almaniz daha güzel olabilir. Allah yardımcınız olsun

Kusma ve bulantı
Hmm Geçmiş olsun Rabbim tam şifa versin inşallah. Benim ekstradan mide ağrım var midemin üst kısmı ara ara şiddetleniyor ama noraml diyorlar artıl hastaneye de gitmek istemiyorum dünden bu güne 1 kilo totelde 5 kilo vermişim 8 günde. Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın valla

Hastaneden çıkmasaydı keşke Bende ilk gebeliğimde cok kustugum için 3 gün hastane de yattım cok iyi gelmişti. Sen neden imza verip çıktın?

Ben kortizon tedavisini duydum son aşamada yaptıkları bir tedaviymiş artık değerlerin ciddi düşmüş demek ki.Benim bulantım çok da kusmayı engelliyor ilaç bazen geliyor ben tutuyorum evde çocuk varken sürekli hastaneye gitmek çok zor bulantıya bile dayanmak zorken sürekli kusmak güçten düşürür iyice çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun haber verin bize de

Canım benim çok geçmiş olsun
Bizleri de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…