- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #3.481
Hatta regl bittikten 10-12 gün sonra öğrendimOlabilir canım mesela ben de erken yumurtladım bence kesinlikle yoksa bu kadar erken öğrenmem ilginç 2. 3. haftasında öğrendim gebeliğin
Tam hatırlamıyorum ama urocare mi neydiHangı markaydı sizin eczaneye de sorduk sıkıntı yok dedı kullanayım ozaman
Ayy çok sevindimmm. Hadi bakalım birbirimizi destekleyelimAy ben de 8+4 üm aynıyız
Evet süreçte beraber olalımm çok güzel olurAyy çok sevindimmm. Hadi bakalım birbirimizi destekleyelim
Annem de çok kötü geçirmiş ablam da ciddi anlamda doğuma kadar kustu. Bunları yaşayacağımı tahmin ediyordum zaten de yaşarken zormuş napalım sağlıklı olalım daSen yine iyi dileklerde bulun genelde ilk hamileliğe benzer geçer diyorlar ama her zaman öyle olmayanlar okudum .Benim annemde aynı durumu yaşamış genetik bir yatkınlık da var maalesef çok çok kötü geçmiş hamilelikleri hala hatırlıyor kusmalarını o zaman hafifletecek ilaç da yok tabii.Ben 2. Çocuğumu da sağlıkla kucağıma alayım asla gebelik düşünmüyorum
Hayır içmeyinkızlar ben gebeligimi ogrenmeden once ananas sırkesı ıcmeye başlamıstım gebelıge kadar bıraz kılo vereyim dıye ınternette dogal gebelıktede ıcılebılır dıyor ama sızce napsam bılemedım doktor randevumada 1 hafta var
Hareketlerini hissedene kadar böyle devam edecek maalesefben de stres topuna döndüm ama çaktırmamaya çalışıyorum
İlk 2 gebelikte dopumlarda bile kustum2. De ilki gibi bir hamilelik yaşamam diye ümit etmiştim ama olmadı17 ya da 18. Haftada eşime yazdığım bir yazıyı gördüm geçen gün artık ilaç kullanmıyorum mide bulantılarım geçti diye ordan emin oldum geçtiğine .Çoğu kişide 14. Haftadan sonra hafifliyormuş 20. Haftaya kadar yüzde 90 geçiyor diye okudum ama yüzde 10 lük bir kesim doğuma kadar devam ediyormuş .İnşallah ikimizin ve tüm bulantı çeken arkadaşların 14. Haftadan bile daha kısa sürer.Dediğim sabah bulantısı değil tabii o gerçekten çekilebilir bişey ara ara her hamilede oluyor benimki daha ileri düzey mesela bir tek uyuyunca hissetmiyorum
Bendr kimse kan almadı almıyorda bende safra keseme baktırmak istiyorum ama ftlara bişey deseniz devlet hastanesinde başımıza gelmeyen kalmaz.Ben kusmaktan per perişan oldum
Az evvel hastaneden çıktım acilen eğitim araştırmaya git yatırsınlar dediler
Allahım çocuklarım var, işim var ne yapacağım hiç bilemiyorum
Safra kesene de mutlaka baksınlar bazı değerlerin iyi değil
Muhtemelen serum tedavisinin yanında kortizonda başlayabilirler sana dediler
İmza vererek hastaneden çıktım
Kusma ve bulantıBendr kimse kan almadı almıyorda bende safra keseme baktırmak istiyorum ama ftlara bişey deseniz devlet hastanesinde başımıza gelmeyen kalmaz.sizin ne gibi şikayetleriniz vardı
Allah tez zamanda şifa versin. Bu dönem epey yıpratıcı. Çocuklara bakabilecek biri varsa bence hastaneye gitmeniz daha iyi olur. Ya da başka doktor fikri almaniz daha güzel olabilir. Allah yardımcınız olsunBen kusmaktan per perişan oldum
Hmm Geçmiş olsun Rabbim tam şifa versin inşallah. Benim ekstradan mide ağrım var midemin üst kısmı ara ara şiddetleniyor ama noraml diyorlar artıl hastaneye de gitmek istemiyorum dünden bu güne 1 kilo totelde 5 kilo vermişim 8 günde. Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın vallaKusma ve bulantı
Hastaneden çıkmasaydı keşkeBen kusmaktan per perişan oldum
Ben kortizon tedavisini duydum son aşamada yaptıkları bir tedaviymiş artık değerlerin ciddi düşmüş demek ki.Benim bulantım çok da kusmayı engelliyor ilaç bazen geliyor ben tutuyorum evde çocuk varken sürekli hastaneye gitmek çok zor bulantıya bile dayanmak zorken sürekli kusmak güçten düşürür iyice çok geçmiş olsunBen kusmaktan per perişan oldum
Çok geçmiş olsun haber verin bize deBen kusmaktan per perişan oldum
Canım benim çok geçmiş olsunBen kusmaktan per perişan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?