Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Bana da EUTYRUX 50 MG verdi 3.72 çıkmıştı. Kesede pıhtılaşmanız var mıydı? Umarım şimdi daha iyisinizdir
Pıhtılaşmada sorun çıkmadı. Sadece tsh sorunluydu oda 8. Günde 1.84 e düştü. Ama hala kullanıyorum. İçinde 50 adet vardı. 24 gün daha kullanacağım. Sonra gerek yok dedi doktor.

Ben anlamadim sıkıntı olan ne canım dış gebelik mi dedi
Son iki betam 66 değilde % 53 artmış yavaş artıyor yani iki katına 700 eksik felan öyle ona baglı dedi dış gebelik diye bugün kese biraz büyümüş olmasına rağmen yine öyle dedi özelde ki de bende birsey anlamadım ki kese rahim içinde iken nasıl oluyor dış gebelik ihtimali bilmiyorum inşallah haftaya kadar düzenli büyümüş olur mucize olur

Canım kese gorunduyse dış gebelik ihtimali ortadan kalkmıştır ayrıca yine kese göründukten sonra beta takip edilmez artık. Bende keseden sonra verdim artış az diye telaslandim ama hiç bir önemi yokmuş zaten. Sağlıkla gelsin.☘

Kızlar bişey sormak istiyorum. Progestan fitil kullanıyorum. Çok çok su içiyorum ama çok kaşıntım var. Bunu yaşayan var mı şu an
Siz de alerji yapmış olabilir benim de kaşıntı yapıyordu inceden kullandığım için biliyorum o yüzden duphaston kullanıyorum çok daha konforlu progestana nazaran.

Dış değil de boş gebelik mi acaba ben de anlamadim

Aaa ben de alayim annem gidecek bi baksinlar
Git git ben de bakıyorum rendevu istediğim tarihe hangisi olursa diye. Doktor olarak
Gültekin hanım Zeliha atak falan iyi. Diğerlerini pek bilmiyorum. Erkek doktorları hiç bilmiyorum ama benim kürtajımı memik bey yaptı. Yaşlı ton ton bir doktor. NE sorarsan cevaplıyor

Benim bugün tam 7 hafta oldu ve göğüs hassasiyeti uyku hali harici hala hiçbir belirtim yok :) bir de kilo almaya başladım şimdiden

Gerçekten mi canım neren bana öyle diyip duruyor peki bunlar keseyi vakitlice görmüştüm ilk 1520 de bugün ki kese görüntüm 7 m dedi haftama da uyumlu imil baktığımda

Eklentiler

• image.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 34
Sizin ki nasıldı mesela yavaş artışta barizda fark yok aslında 29 nda ben doktora gittiğimde bana dedi ben şu aşamasan sonda kan takibi yapöıyorm artık dedi keseyi görünce p öesela bu ikide betaya bakıyor ve benim belirtim yok hiç bir dış gebeliğe dairi geçtim Normal hamilelik dahi yok

Aynıyız bende 9+2 deyim şu an en son 3 hafta önce gittim kontrole 6+2 de kalp atışını duydum çok şükür o zaman bir hafta sonra kontrolüm var zaman geçmek bilmiyor ya

Bu kadar erken başlamış olması tuhaf aslında genelde 6.Haftadan sonra belirtiler başlar ama senin erken baslamis

Gerçekten mi canım neren bana öyle diyip duruyor peki bunlar keseyi vakitlice görmüştüm ilk 1520 de bugün ki kese görüntüm 7 m dedi haftama da uyumlu imil baktığımda
Neden öyle dediklerine anlam veremedim. Ama kesen oluşmuş bundan sonra kese için de yolk sac embriyo ve kalp atışı oluşacak sirasiyla hayırlı olsun

8+6 yım dün belirtilerim kayboldu strese girdim sabah gittim hersey yolunda. Onceki hafta da yine böyle belirtilerim gitti diye gittim bir de. doktor çok normal arada gidip gelecek boşuna stres yapma dedi ama ben stres topuyum

Aynıyız bende 9+2 deyim şu an en son 3 hafta önce gittim kontrole 6+2 de kalp atışını duydum çok şükür o zaman bir hafta sonra kontrolüm var zaman geçmek bilmiyor ya
Tebrik ederimmaynen aynıyız bende 6.haftada kalp
Tebrik ederimmaynen aynıyızbende 6.haftada kalp atışlarını görmüştüm.3 hafta sonra çağırmıştı benide yarın kontrole gidiyorumçok heyecanlıyım
Tatli heyecanlı zamanlar rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi

Bakayım bulabilirsem teşekkür ederim

Ayy bende karın ağrısı var diye gitmiştim acile baya baya anlattım gebelik var mı demişti bende emin değilim randrvu alamadım daga drmiştim öyle kan istemilyi kan verip eve gelmiştim evde bakmıştım sonuclsra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…