Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz ?
Günlerimiz yakın benim baş ağrım yok ama gebeliğin ilk haftası gibi kasık ağrılarım olmaya başladı. Böyle bir şey var mı peki sizde ?
Kasık ağrım olmuyor ama şu an baş ağrısından başımı kaldıramıyorum. Yarın doktor randevum var doktoruma soracağım normal bir baş ağrısı değil çok korkuyorum.

Kasık ağrım olmuyor ama şu an baş ağrısından başımı kaldıramıyorum. Yarın doktor randevum var doktoruma soracağım normal bir baş ağrısı değil çok korkuyorum.
Anladım. Kötü bir şey yoktur Allah ın izniyle. Migreniniz falan var mıydı daha önce ? Bir anda mi başladı ?

Hayır migrenim yoktu, öyle çok başı ağrıyan birisi de değildim normalde. Bu hafta bu 3. Bariz baş ağrısı. Gözümü açamıyorum
Eğer o kadar kötüyseniz acile bir gidin o zaman ya yarına kadar nasıl idare edeceksiniz. Ya da parol alabilirsiniz ama bu kadar çok başağrısına faydası olur mu bilmiyorum. Allah şifa versin en yakın zamanda

Hayır migrenim yoktu, öyle çok başı ağrıyan birisi de değildim normalde. Bu hafta bu 3. Bariz baş ağrısı. Gözümü açamıyorum
Bir de tansiyonunuza bir bakın başınız ağrırken. Bazen yükselince de ağrı olabiliyo

Bugün 9+5im. Bir süredir progestan kullanıyorum gece 1 tane olarak. Az önce yine kanamam olmuş bordo renkli bayadır olmuyordu.. gece ilacımı şimdi aldım, dinleniyorum niye oluyor böyle ara ara anlamıyorum kanama alanı vs de yoktu

Sıkma canını muhtemelen damarların genişlemesinden falandır

Geçmiş olsun benımde 4 gün geçmeyen ağrım oldu benim ki migrendı dayanamadım gittim korkudan,mesaj atmıştım tansuyon 140 altıysa parol alabilirsin demişti doktorum max4 tane . Hastaneye gittim sorun yoktu bebişte çok şükür istersen parola serum takabiliriz dedi o daha çabuk etki edebilir. Sizde acİle gidin insan panıkleyınce daha da ağrısı oluyor bence çok geçmiş olsun

Kızlar bilgileri yazabilirsiniz yetki verildi ilk sayfaya bakın oradakileri yazıyorum
Bana güneş kremi önerir misiniz bir de
Kızlar merhabaaa ben de aranıza yeni katılıyorum

Yaş 28
İlk gebelik
Kese + kalp atışı 6+0
SAT 4 haziran
Beklenen doğum tarihi 10 Mart 2026

Hepimize bol şans, dualarım sizinle

Sıvı alımına dikkat ediyor musunuz ?
Günlerimiz yakın benim baş ağrım yok ama gebeliğin ilk haftası gibi kasık ağrılarım olmaya başladı. Böyle bir şey var mı peki sizde ?
Canım benimde bugın kasık ağrısı var ya gebeliğin başındaki gibi

munzevimsi benim de bugün çok yogun oldu 9+3teyim, sabahtan bu yana hafif bel ağrısı ve yoğun karın altı ağrısı var, sizlerde olduğunu görünce de şaşırdım, oldukça moralim bozuldu inşallah hepimizin yarına geçmiş olur

Benim de aynı şekildeydi hatta mide bulantisi eşliğinde ardından da ishal oldum,yemek yiyemiyorum artık aşırı şişiyor karnım rahatsız oluyorum

Hepimizde olduğuna göre normaldir kızlar. Benim öğleden beri bildiğin gebeliğin ilk haftaları gibi ağrı var. Haftalarımız da yakın. Yakında doktora gidecek varsa aramızda sorarız. Ama biraz bakındım daha önce de bu haftalarda böyle ağrılar çekenler olmuş. Normal demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…