Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Geçen bi arkadaşım 10.hafta öğrendiğini söyledi %90 erkek demiş doktoru ve erkek olmuş
Acaba anlıyor olabilir mi doktorlar
Oğlumu 10 buçukta öğrenmiştim normal ultrasonda. Bazen çok erken söyleyen oluyor ama risk almak istemeyen de çok

Acil komplikasyon gelişmedikçe ultrasona bile çağırmıyorlarmış londrada. Sadece testler için.

Hayır zayıf değilim
10+5
Ve çok şaşkınım ilk gebeliğimde 4. Ayımda ikincisini 3,5 gibi hissettim
Sanırım bana duman attıracak bir bebek geliyor
Ben de hissediyorum, sanki balık var gibi içimde çırpınan. Az önce de hapşırıp öksürdüğümde çırpındı

Ben de hissediyorum, sanki balık var gibi içimde çırpınan. Az önce de hapşırıp öksürdüğümde çırpındı
O şekilde bende hisseditorum ama bebek olarak düşünmedi 3. Bide çünkü daha 9 haftalık sat a göre usg de hareket ediyordu bende zaten günde 2 yada1 kere hisseditorum dr un tam usg olarak baktığı bölgede ama bana cok erken geliyor

Bence bebek ya, çünkü başkambşr şey olabilecek bir kıpırtı değil. Tam olarak balık çırpınması gibi. Benim de ikinci bebeğim. İlk hamileliğimde de oğlum resmen zıplardı ultrasonda videosunu çekmiştik. Aşağı yukarı zıplardı. Onu hissetmemiştim hiç. Ama ikinci ve sonrakilerde daha esnek rahmimiz olduğu için mümkün olabilir Ben buradayım demenin değişik bir şekli Bu arada tatlı falan yiyince belirginleşiyor ve ani hareketlerde

Bu arada ben de sata göre 9+6'yım bugün

merhaba benim dün gece yine üşüme titreme oldu doktora gidicek misiniz sonucu haber verir misiniz ona göre ben de gideyim

Benim tavsiyem çalışmıyorsan elinden geldiğinde uzan istirahat et kusmamaya çalış ve kendini zorla zorladıkça yemeğin yarısında çok çok zorlanıyorsun yarısından sonra biraz rahatlıyorsun.
Malesef calisiyorum. Ve hala devam ediyor yemek yemek resmen eziyet haline geldi. Ki ben asiri istahli birisiyim. Dun aksam ne yediysem kustum psikolojim bozuldu ya agliyorum surekli

Ara ara yokluyo beni korktum aslında, teşekkür ederim
Endişelenmeliyim bebek ile ilgili dedim, bebekle ilgili bir durum değil yerleşme alanıyla ilgili bir durum dedi.
Benim otururken, yatarken bişey yok. Eğilip kalkarken kitleniyor gibi. Ara ara bacağım uyuşuyor hatta. Magnezyuma başlattı. Bakalım

Evet bende pazartesi günü gideceğim. Bakalım sorunca ne dicek

Ben 44 yaşındayım ve defalarca tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kaldım şuan 20 haftalık oldum yaşın gayet normal doktorlar genel anlamda diyor ama ben serenıty yaptırdım benim yaşım ileri yaş olduğu için eğer stres yapıyorsan ekonomin el veriyorsa bence yaptırmalısın yaşa bağlı olarak değilde içinin hem rahatlığı Hemde aklında soru işareti kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…