- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #4.921
Oğlumu 10 buçukta öğrenmiştim normal ultrasonda. Bazen çok erken söyleyen oluyor ama risk almak istemeyen de çokGeçen bi arkadaşım 10.hafta öğrendiğini söyledi%90 erkek demiş doktoru ve erkek olmuş
Acaba anlıyor olabilir mi doktorlar
Acil komplikasyon gelişmedikçe ultrasona bile çağırmıyorlarmış londrada. Sadece testler için.Ya inanilmaz akista insanlar nasil anlatsam ilk dogumumda ben alismisim ya turkiyede ne bileyim benimle aglasinlar etsinler burada herkes o kadar normaldi ki dogumu asiri dogal karsiliyorlar onlar cok akistalar mesela ilk hamilelgimde 2 haftada 1 ozel kliniklere gittim yabanci benimle hamile arkadaslarim sadece hastanenin onlara soylediklerine gitti sok olmustum
Kolaylıklar dilerimKızlar bilgileri yazabilirsiniz yetki verildi ilk sayfaya bakın oradakileri yazıyorum
Bana güneş kremi önerir misiniz bir de
Güneş kremi sebamed kullanıyorum, hem kendime hem de bebeğimeKızlar bilgileri yazabilirsiniz yetki verildi ilk sayfaya bakın oradakileri yazıyorum
Bana güneş kremi önerir misiniz bir de
Ben de hissediyorum, sanki balık var gibi içimde çırpınan. Az önce de hapşırıp öksürdüğümde çırpındıHayır zayıf değilim
10+5
Ve çok şaşkınım ilk gebeliğimde 4. Ayımda ikincisini 3,5 gibi hissettim
Sanırım bana duman attıracak bir bebek geliyor
O şekilde bende hisseditorum ama bebek olarak düşünmedi 3. Bide çünkü daha 9 haftalık sat a göreBen de hissediyorum, sanki balık var gibi içimde çırpınan. Az önce de hapşırıp öksürdüğümde çırpındı
Bence bebek ya, çünkü başkambşr şey olabilecek bir kıpırtı değil. Tam olarak balık çırpınması gibi. Benim de ikinci bebeğim. İlk hamileliğimde de oğlum resmen zıplardı ultrasonda videosunu çekmiştik. Aşağı yukarı zıplardı. Onu hissetmemiştim hiç. Ama ikinci ve sonrakilerde daha esnek rahmimiz olduğu için mümkün olabilirO şekilde bende hisseditorum ama bebek olarak düşünmedi 3. Bide çünkü daha 9 haftalık sat a göreusg de hareket ediyordu bende zaten günde 2 yada1 kere hisseditorum dr un tam usg olarak baktığı bölgede ama bana cok erken geliyor
Bu arada ben de sata göre 9+6'yım bugünO şekilde bende hisseditorum ama bebek olarak düşünmedi 3. Bide çünkü daha 9 haftalık sat a göreusg de hareket ediyordu bende zaten günde 2 yada1 kere hisseditorum dr un tam usg olarak baktığı bölgede ama bana cok erken geliyor
merhaba benim dün gece yine üşüme titreme oldu doktora gidicek misiniz sonucu haber verir misiniz ona göre ben de gideyimBen ilkini 5 haftalıkken yaşadım birde dün gece ama dün geceki çok şiddetliydi yani akşama doğru gelip geçiyordu hala çok korktum çünkü bi yerde titreme ve üşümenin dusuk belirtisi olduğunu okumuştum önceden annemde aynısını söyleyince endişelendim Dr kan ver dedi yarın vericem ya kansızlıktan yada enfeksiyondan kaynaklanıyor dedi
Yok ben iyiydim bugün gitmiyecem ama siz gidin bencemerhaba benim dün gece yine üşüme titreme oldu doktora gidicek misiniz sonucu haber verir misiniz ona göre ben de gideyim
Evet bacagimda tuhaf agrilarim oluyorKızlar kas ağrıları olan var mı ? 2-3 defadır kalçamdan bacağıma vuran ağrılar oldu. Normal mi acaba?
Evet canım. Benim 1 haftadır var, gün geçtikçe artıyor gibi hatta. Cumartesi sordum doktora, normal rahmin gün geçtikçe daha da büyüyor baskı yapıyor vücuduna dediKızlar kas ağrıları olan var mı ? 2-3 defadır kalçamdan bacağıma vuran ağrılar oldu. Normal mi acaba?
Ara ara yokluyo beni korktum aslında, teşekkür ederimEvet canım. Benim 1 haftadır var, gün geçtikçe artıyor gibi hatta. Cumartesi sordum doktora, normal rahmin gün geçtikçe daha da büyüyor baskı yapıyor vücuduna dedi
Malesef calisiyorum. Ve hala devam ediyor yemek yemek resmen eziyet haline geldi. Ki ben asiri istahli birisiyim. Dun aksam ne yediysem kustumBenim tavsiyem çalışmıyorsan elinden geldiğinde uzan istirahat et kusmamaya çalış ve kendini zorla zorladıkça yemeğin yarısında çok çok zorlanıyorsun yarısından sonra biraz rahatlıyorsun.
Endişelenmeliyim bebek ile ilgili dedim, bebekle ilgili bir durum değil yerleşme alanıyla ilgili bir durum dedi.Ara ara yokluyo beni korktum aslında, teşekkür ederim
Evet bende pazartesi günü gideceğim. Bakalım sorunca ne dicekEndişelenmeliyim bebek ile ilgili dedim, bebekle ilgili bir durum değil yerleşme alanıyla ilgili bir durum dedi.
Benim otururken, yatarken bişey yok. Eğilip kalkarken kitleniyor gibi. Ara ara bacağım uyuşuyor hatta. Magnezyuma başlattı. Bakalım
Ben 44 yaşındayım ve defalarca tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kaldım şuan 20 haftalık oldum yaşın gayet normal doktorlar genel anlamda diyor ama ben serenıty yaptırdım benim yaşım ileri yaş olduğu için eğer stres yapıyorsan ekonomin el veriyorsa bence yaptırmalısın yaşa bağlı olarak değilde içinin hem rahatlığı Hemde aklında soru işareti kalmaz.Başta beta hcg iki kat artmadığı için sağlık ocağındaki doktor düşük riski olabilir demişti kadın doğum doktoruna söyledim keseyi
Görünce beta hcg önemsemedi ama hamileliğin başından beri Progesteron fitil ve coraspirin kullanmamı söyledi herhangi bi risk var mı dediğimde yaşından dolayı dedi.Testler için de yine yaşından dolayı riskli direk fetal dna yap diye ısrar ediyor ne soruyorsam yaşından dolayı diyor :) 37 yaşında ilk doğuracak ben miyim yoksa sıkıntılı bi durum var doktor mu söylemiyor anlamadımgeçen hafta her şey yolundaydı kalp atışını da duyduk şükür ama bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?