- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.341
Evet ilk bebek inşallah keyifle tamamlarızBundan sonrası daha keyifli olacak inşallah hiç merak etmeyin basta gerginlik cok normal ilk bebekse
Cidden büyüdüğünü görmek çok heyecan verici, hiçbir sıkıntı çıkmaz umarım sizde deAyy maşallah bizimde cuma detaylı ultrason iple çekiyorum görünce dahada heyecanlandımErkek gibi geldi bana bebiş
Bana da dediğiniz mantıklı geliyor bı yandan da yaptırmayıp hiç bişey bilmeden acaba mı celiskisiyle tüm hamileligi gecirmek var ki onu her halükarda diğer testlerle ya da USG dediğiniz detaylı ultrasonla vs. az çok bilgilenmiş oluruz tereddütte kalmicagimi bildiğim halde bende yaptırmam gibime geliyor yine doktorumla da fikir alışverişi yaparım bi tabi anlayişli çok bilmiş doktorlara benzemiyordu en azından fikir soruyo çoğu konuda en iyisi için yardımcı olur diye düşünüyorumCanım esasen 3 lü 4 lü hiç araştırmadım. Çevremde ki herkese de eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın diyorum. Çok yanlış sonuç verip insanı stres yükluyolar. Ama ense kalınlığı vs doktor USG ile muayene ederken 11 14 haftalar arası bakıyor zaten. He bunda şüphe görülürse 2 li test veya fetal DNa mantıklı bana göre tabi ki
Hafta hafta hep değişiyormuş bakalım ben de daha 9+2 yimAhaha ben daha o evreye gelmedim galibabebiş küçük olunca etkileri de küçük oluyo herhalde
Mide bulantınız ne durumda acabaHafta hafta hep değişiyormuş bakalım ben de daha 9+2 yim
Kafa dengi doktorla ilerleyebilmek gerçekten çok önemli. Hani en azından yargılamadan anlayışlı bir şekilde. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı hayırlı güzel evlat olurlar. Bunlara gerek kalmadan atlatalim süreciBana da dediğiniz mantıklı geliyor bı yandan da yaptırmayıp hiç bişey bilmeden acaba mı celiskisiyle tüm hamileligi gecirmek var ki onu her halükarda diğer testlerle ya da USG dediğiniz detaylı ultrasonla vs. az çok bilgilenmiş oluruz tereddütte kalmicagimi bildiğim halde bende yaptırmam gibime geliyor yine doktorumla da fikir alışverişi yaparım bi tabi anlayişli çok bilmiş doktorlara benzemiyordu en azından fikir soruyo çoğu konuda en iyisi için yardımcı olur diye düşünüyorum
Amin inşallahKafa dengi doktorla ilerleyebilmek gerçekten çok önemli. Hani en azından yargılamadan anlayışlı bir şekilde. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı hayırlı güzel evlat olurlar. Bunlara gerek kalmadan atlatalim süreci
Çogunuz 9. Haftadan sonrasiniz ben 8 haftaligim ve bugün özellikle 2 3 saattir şiddetli karın ağrısı yaşıyorum gaz sancısı gibi de geliyor pek anlamadım 8. Haftada böyle bir karın ağrisi yasâyan var mı aranızda endiselenmelimiyim ?
Ben de olmuştu doktoruma sordum rahmin büyüdüğü için baskı oluyor demişti bana ve ben halada yaşıyorum arada biraz dinlenince geçiyorÇogunuz 9. Haftadan sonrasiniz ben 8 haftaligim ve bugün özellikle 2 3 saattir şiddetli karın ağrısı yaşıyorum gaz sancısı gibi de geliyor pek anlamadım 8. Haftada böyle bir karın ağrisi yasâyan var mı aranızda endiselenmelimiyim ?
Ben aldım önce u şeklinde aldım sertti rahat edemedim sonra dümdüz bir tane aldım baya yumuşak çok rahat ettimGünaydın kızlarrr, hamile yastığı alan var mı?
Canım nereden aldın? Kalça ağrım için iyi gelecek gibi geliyor, bende almak istiyorum da.Ben aldım önce u şeklinde aldım sertti rahat edemedim sonra dümdüz bir tane aldım baya yumuşak çok rahat ettim
Hayırlı olsun, aynı haftadayız sizinleKızlar merhaba yeni üye oldum mart anne adayıyım bebişim 10 haftalık ilk gebeliğim merak ettiğim 2 li testi yaptıran varmı acaba çevremden yaptırma diye tepki var ama nasıl bişe bu test anlamadım
Fevkaladenin fevkinde tüm hızıyla devam ediyorMide bulantınız ne durumda acaba
ben de dün e bebekten aldım u şeklinde ama 5 parça her parçası istersek çıkarılıyor çok sevdimm ama yıkadım henüz kullanamadım sert midir iyi gelir mi bilemedimBen aldım önce u şeklinde aldım sertti rahat edemedim sonra dümdüz bir tane aldım baya yumuşak çok rahat ettim
Seninle günümüz aynı bende de oluyorÇogunuz 9. Haftadan sonrasiniz ben 8 haftaligim ve bugün özellikle 2 3 saattir şiddetli karın ağrısı yaşıyorum gaz sancısı gibi de geliyor pek anlamadım 8. Haftada böyle bir karın ağrisi yasâyan var mı aranızda endiselenmelimiyim ?
Bulantım hep var ama hafif, hiç kusmam olmadı mesela. Toplasan 3-5 kere cok yogun rahatsız eden bulantım olmuştur ama genel olarak sakin. Su an yeni kalktım su içtim yine bulanıyo ama tatlı bi bulantı prilam da var evde ama kullanmıyorum pekMide bulantınız ne durumda acaba
Hayatım aynısını yaşadım 8+3 falanken bi uyandım allahım ölüyorum sandım suanda da rutine dönmeye başlayan bi gaz durumum var endişe etme. Derin nefes al karnın şişsin nefes alırken ve karnının düzleştiğini hissedercesine yavaşça nefes ver. Ayrıca sol yanına uzan bacaklarını cenin pozisyonunda gibi ama rahat olcak şekilde karnına doğru çek. Bi de diğer seçenek 3-5 dk yavaş yavaş yürü nefes alıp vererek. Ben hep bunları yapıyorum şükür geçiyor.Çogunuz 9. Haftadan sonrasiniz ben 8 haftaligim ve bugün özellikle 2 3 saattir şiddetli karın ağrısı yaşıyorum gaz sancısı gibi de geliyor pek anlamadım 8. Haftada böyle bir karın ağrisi yasâyan var mı aranızda endiselenmelimiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?