Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Ayy maşallah bizimde cuma detaylı ultrason iple çekiyorum görünce dahada heyecanlandım Erkek gibi geldi bana bebiş
Cidden büyüdüğünü görmek çok heyecan verici, hiçbir sıkıntı çıkmaz umarım sizde de doktor da kıza benzetti ama hala tahmin aşamasındayız

Kızlar merhaba yeni üye oldum mart anne adayıyım bebişim 10 haftalık ilk gebeliğim merak ettiğim 2 li testi yaptıran varmı acaba çevremden yaptırma diye tepki var ama nasıl bişe bu test anlamadım

Bana da dediğiniz mantıklı geliyor bı yandan da yaptırmayıp hiç bişey bilmeden acaba mı celiskisiyle tüm hamileligi gecirmek var ki onu her halükarda diğer testlerle ya da USG dediğiniz detaylı ultrasonla vs. az çok bilgilenmiş oluruz tereddütte kalmicagimi bildiğim halde bende yaptırmam gibime geliyor yine doktorumla da fikir alışverişi yaparım bi tabi anlayişli çok bilmiş doktorlara benzemiyordu en azından fikir soruyo çoğu konuda en iyisi için yardımcı olur diye düşünüyorum

Kafa dengi doktorla ilerleyebilmek gerçekten çok önemli. Hani en azından yargılamadan anlayışlı bir şekilde. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı hayırlı güzel evlat olurlar. Bunlara gerek kalmadan atlatalim süreci

Çogunuz 9. Haftadan sonrasiniz ben 8 haftaligim ve bugün özellikle 2 3 saattir şiddetli karın ağrısı yaşıyorum gaz sancısı gibi de geliyor pek anlamadım 8. Haftada böyle bir karın ağrisi yasâyan var mı aranızda endiselenmelimiyim ?

Ben de olmuştu doktoruma sordum rahmin büyüdüğü için baskı oluyor demişti bana ve ben halada yaşıyorum arada biraz dinlenince geçiyor

Hanimlar 5.haftadan beri kanama yüzünden yatiyorum.1 ay oldu cok bunaldim.eylulde is başlayacak rapor alabilcek miyim sıkıntı ediyorum.cok bunaldim yatmaktan.

Kızlar merhaba yeni üye oldum mart anne adayıyım bebişim 10 haftalık ilk gebeliğim merak ettiğim 2 li testi yaptıran varmı acaba çevremden yaptırma diye tepki var ama nasıl bişe bu test anlamadım
Hayırlı olsun, aynı haftadayız sizinle
Çevrenizdekiler neden tepki gösteriyor yaptırmanız konusunda?

Günaydın herkese 10+5 bugün benım de randevum var öğleden sonra ,testler için konusacağım haftaya hangi gün nıpt testi yaptırayım diye inşalalh herşey yolundadır hepimiz için

Ben aldım önce u şeklinde aldım sertti rahat edemedim sonra dümdüz bir tane aldım baya yumuşak çok rahat ettim
ben de dün e bebekten aldım u şeklinde ama 5 parça her parçası istersek çıkarılıyor çok sevdimm ama yıkadım henüz kullanamadım sert midir iyi gelir mi bilemedim

Seninle günümüz aynı bende de oluyor

Mide bulantınız ne durumda acaba
Bulantım hep var ama hafif, hiç kusmam olmadı mesela. Toplasan 3-5 kere cok yogun rahatsız eden bulantım olmuştur ama genel olarak sakin. Su an yeni kalktım su içtim yine bulanıyo ama tatlı bi bulantı prilam da var evde ama kullanmıyorum pek sizde nasıl

Hayatım aynısını yaşadım 8+3 falanken bi uyandım allahım ölüyorum sandım suanda da rutine dönmeye başlayan bi gaz durumum var endişe etme. Derin nefes al karnın şişsin nefes alırken ve karnının düzleştiğini hissedercesine yavaşça nefes ver. Ayrıca sol yanına uzan bacaklarını cenin pozisyonunda gibi ama rahat olcak şekilde karnına doğru çek. Bi de diğer seçenek 3-5 dk yavaş yavaş yürü nefes alıp vererek. Ben hep bunları yapıyorum şükür geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…