Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kimsenin panik olmasını istemem herkeste farklı oluyor süreç. Bende bi belirti olmadı sadece 1 hafta öncesinde mide bulantılarım başladı fazlaca sonra birden bire geçti yprgunluğum falan da kalmamıştı ama ilk gebelikte de belirtisiz hamilelik geçirdiğim için kötü düşünmemiştim. Kendi ülkeme dönmeden son kez kontrol olayım dedim herşey yolunda mı diye o sıra kalp atışının olmadığını öğrendik. Tam gününü gösteriyordu muhtemelen yeni durmuştu çünkü herşey çok çok normal gözüküyodu gelişimi falan çok iyiydi

Dün kasık ağrısı olan hanımlar bugün nasılsınız. Benim ağrım gece de hafif vardı. Ama uyandığımdan beri iyiyim.

Bugün kontrolümüz vardı 11+5 dedi büyümüş baya ay başında daha küçücüktü resmen bebek olmuş Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
Amin insallah benimde kuzum 4 gün ilerde gidiyor çok şükür benimde pazartesi kontrolum var normalde 11+5 olacak ama ultrasunda 12+2 olacak insallah çok heyecan verici duygular ya

Çok üzüldüm başınız sağolsun. Geçen sene aynısını yaşayan biri olarak sabır diliyorum

İyiyim canım devam etse doktora gidecektim bugün ama şu an gayet normalim. Dün iş yerinde aşırı yoğun bir gün geçirdim ona bağladım biraz.
Çok şükür ya dün bir korkmustum ama neyse ki geçti. Bugün bulantılarım daha kötü oldu. İlk defa kustum dişimi fırçalarken
Benim de 25 ağustos randevu günüm
Hayırlı haberlerle gelelim insalalh

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah sağlıklı gebelikler nasip eder canım

İyi akşamlar biz hep cinsiyeti %50 ye %50 ihtimal olarak bilirdik ya
Aslında erkek olma ihtimalinin %51 kız olma ihtimalinin %49 olduğunu biliyor muydunuz?

Eklentiler

• IMG_9307.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…