- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.021
Bugün kontrolümüz vardı 11+5 dediAa aynıyız sizinle son adet tarihimiz aynı bende bugün 11+3 oldum
Başınız sağolsun Allahım sabır versinBen dün kalbinin durduğunu öğrendim maalesef kürtaj oldum
Hayirlisi olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBende geldiiiiim 11 hafta olduk bile SAT 28.05.2025 minik kuşum sağlıkla büyüsün gelişsin dünyaya gelsin inşallah
Başınız sağolsun. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik oluşurBen dün kalbinin durduğunu öğrendim maalesef kürtaj oldum
Kimsenin panik olmasını istemem herkeste farklı oluyor süreç. Bende bi belirti olmadı sadece 1 hafta öncesinde mide bulantılarım başladı fazlaca sonra birden bire geçti yprgunluğum falan da kalmamıştı ama ilk gebelikte de belirtisiz hamilelik geçirdiğim için kötü düşünmemiştim. Kendi ülkeme dönmeden son kez kontrol olayım dedim herşey yolunda mı diye o sıra kalp atışının olmadığını öğrendik. Tam gününü gösteriyordu muhtemelen yeni durmuştu çünkü herşey çok çok normal gözüküyodu gelişimi falan çok iyiydibaşınız sağolsunsun çok üzüldüm,eminim sizde çok üzgünsünüzdür soru sorup daha da üzmek istemezdim ama burada hepimiz çok panığiz her gün hastaneye gitmemek için zor duruyoruz belirtiniz varmıydı yoksa hastaneye kontrole gittiğinizde mi öğrendin acaba
Amin insallahBugün kontrolümüz vardı 11+5 dedibüyümüş baya ay başında daha küçücüktü resmen bebek olmuş Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
Allah içinize ferahlık versin. Çok üzüldüm…Ben dün kalbinin durduğunu öğrendim maalesef kürtaj oldum
İyiyim canım devam etse doktora gidecektim bugün ama şu an gayet normalim. Dün iş yerinde aşırı yoğun bir gün geçirdim ona bağladım biraz.Dün kasık ağrısı olan hanımlar bugün nasılsınız. Benim ağrım gece de hafif vardı. Ama uyandığımdan beri iyiyim.
Allah sabır versinBen dün kalbinin durduğunu öğrendim maalesef kürtaj oldum
Bana son gittigimde doktorum mart sonu yaparız ameliyatı demiştiiiEvett daha önce konuşmuştuk sanırım seninleBen bugün 7+3 olmuşum ama senin doğum tarihi 31 Mart görünüyor benim 1 Nisan o nasıl oluyor
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Geçen sene aynısını yaşayan biri olarak sabır diliyorumKimsenin panik olmasını istemem herkeste farklı oluyor süreç. Bende bi belirti olmadı sadece 1 hafta öncesinde mide bulantılarım başladı fazlaca sonra birden bire geçti yprgunluğum falan da kalmamıştı ama ilk gebelikte de belirtisiz hamilelik geçirdiğim için kötü düşünmemiştim. Kendi ülkeme dönmeden son kez kontrol olayım dedim herşey yolunda mı diye o sıra kalp atışının olmadığını öğrendik. Tam gününü gösteriyordu muhtemelen yeni durmuştu çünkü herşey çok çok normal gözüküyodu gelişimi falan çok iyiydi
Benim de 25 ağustos randevu günümYa 23 Ağustos ya da 25 ağustosta giderim diye düşünüyorumaksi bir durum olmazsa inşallah
Çok şükürİyiyim canım devam etse doktora gidecektim bugün ama şu an gayet normalim. Dün iş yerinde aşırı yoğun bir gün geçirdim ona bağladım biraz.
Hayırlı haberlerle gelelim insalalhBenim de 25 ağustos randevu günüm
Başınız sağolsunBen dün kalbinin durduğunu öğrendim maalesef kürtaj oldum
Benimde baya azaldı canımDün kasık ağrısı olan hanımlar bugün nasılsınız. Benim ağrım gece de hafif vardı. Ama uyandığımdan beri iyiyim.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah sağlıklı gebelikler nasip eder canımKimsenin panik olmasını istemem herkeste farklı oluyor süreç. Bende bi belirti olmadı sadece 1 hafta öncesinde mide bulantılarım başladı fazlaca sonra birden bire geçti yprgunluğum falan da kalmamıştı ama ilk gebelikte de belirtisiz hamilelik geçirdiğim için kötü düşünmemiştim. Kendi ülkeme dönmeden son kez kontrol olayım dedim herşey yolunda mı diye o sıra kalp atışının olmadığını öğrendik. Tam gününü gösteriyordu muhtemelen yeni durmuştu çünkü herşey çok çok normal gözüküyodu gelişimi falan çok iyiydi
Benim de tamamen gitti diyemem ama bugün çok çok daha iyi hamdolsun. Herkesin hemen hemen geçmiş olmasına da çok sevindimDün kasık ağrısı olan hanımlar bugün nasılsınız. Benim ağrım gece de hafif vardı. Ama uyandığımdan beri iyiyim.
Geçmiş olsun canım ben kusmadım henüz hiç midem de bulanmadıÇok şükürya dün bir korkmustum ama neyse ki geçti. Bugün bulantılarım daha kötü oldu. İlk defa kustum dişimi fırçalarken
Hayırlı haberlerle gelelim insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?