Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kizlar sabahlari ve bulanti olunca zencefil cigneyip yutmak biraz rahatlatiyor beni ama tabi kalici bir
Rahatlik degil biran olsun azaliyor

Kızlar bende de bulantı abartılı derece yok henüz (6+6yım)

Kızlar bende de bulantı abartılı derece yok henüz (6+6yım) ama ben yataktan koltuktan kalkamıyorum resmen, sürekli uyuyorum. Benim gibi olan var mı?
Merhaba bende senin gibiydim sürekli uyku halinde aniden içim geciyordugozumu bi açıyordum aa ne ara uyudum diyodumama şimdi uyku halim kalmadı zamanla geçiyor

37 de ilk bebegimi dogurdum.nur topu gibi..38 gene hamileyim. Doktorlar komisyon aliyor diyeceklerim bu kadar.

Hayırlı gexelerr ben 2 gündür kötüyüm mide ağrılarım başladı geri 2günde 1.5 kilı verdim ağrı yaptığı için su bile içemiyorum zaten istemesemde geri cıkıyor geçmişti geri geldi inşallah yine geçer tez vakitte

Merhaba... Bugün acilde bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim. 11. haftama girmiştim, bebeğim 9.haftada beni terk etmiş, masum masum onu farketmemi bekliyormuş. Ne bir kanama ne de başka bir şey vardı. Sebebi ne sorusuna asla cevap yok. Acile gitme sebebim bile soğuk algınlığıydı. Çok üzüldüm, çok ağladım ama şu an derin bir tevekkül içerisindeyim. Rabbim ol derse olurdu, olma dediyse vardır bir bildiği.. Ayaklarım asla hastaneye gitmiyordu, sabırla 11. haftamı bekliyordum kontrol için. Sanki kötü bir şey duyacağım hissi hep içimdeydi. Lütfen başıma gelen bu durumu kendinize de olabilir diye düşünüp strese sokmayın kendinizi. Hamilelik başından beri haykırarak ağladığım bir çok durum yaşamıştım. Bebeğime belki de bunlar zarar verdi. Siz ve bebeğinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kim ne demiş, ne yapmış neden yapmışlar sadece bize zarar veriyor.. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirin ve bebeğinize sağlıkla kavuşun Yola birlikte çıktık, ben cennetteki bebeğimle ayrılıyorum

Çok üzgünüm başın sağ olsun,inşallah sağlıklı gebelik nasip olacak en kısa zamanda

Canım, ilk bebeğimde ben de uzun süren üzüntülü hal ve hıçkıra hıçkıra ağladıktan sonra gelişimi durduğunu öğrenmiştim. Stres, üzüntü bunlar cok büyük etken sana katılıyorum. Kendini suçlama dediğin gibi Allahın bi bildiği vardır. Her sey ve herkes vaktine esir.. Rabbim kolaylıkla sağlıkla geçecek bir gebelik ve hayr sahibi güzel huylu bir evlat nasip etsin en kısa sürede. Senin adına çok üzüldüm ama kalbim de dualarım da seninle.

Çok çok üzüldüm canım benim allah sabır ve kolaylık nasip etsin Allah rahmet eylesin

Minik meleğin hep seninle olacak, tesellisi olmaz ama, başınız sağ olsun… rabbim tekrarını göstermesin inşallah kocaman sarılıyorum

Öyle çok üzüldüm ki Rabbim sana şefaatçi eylesin ve tez vakitte sağlıklı bir evlatla kucağını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…