- 2 Haziran 2025
- 217
- 79
- 13
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #5.041
28 yaşındayım.26 kişi oldum yok mu arttıran
MaşallahGeçmiş olsun canım ben kusmadım henüz hiç midem de bulanmadı
Merhabalar26 kişi oldum yok mu arttıran
Normal ben de öyleydim sonradan başladı hafif hafif bulantılarım. Hala hep uyuyorum:)Kızlar bende de bulantı abartılı derece yok henüz (6+6yım) ama ben yataktan koltuktan kalkamıyorum resmen, sürekli uyuyorum. Benim gibi olan var mı?
Kızlar bende de bulantı abartılı derece yok henüz (6+6yım)
Merhaba bende senin gibiydim sürekli uyku halinde aniden içim geciyorduKızlar bende de bulantı abartılı derece yok henüz (6+6yım) ama ben yataktan koltuktan kalkamıyorum resmen, sürekli uyuyorum. Benim gibi olan var mı?
Aa doğru canım söylemiştinBana son gittigimde doktorum mart sonu yaparız ameliyatı demiştiiiçünkü sezeryan olacagım
Bi türlü kalkamıyorum sosyal hayatım sıfırMerhaba bende senin gibiydim sürekli uyku halinde aniden içim geciyordugozumu bi açıyordum aa ne ara uyudum diyodum ama şimdi uyku halim kalmadı zamanla geçiyor
Bende bir de aşırı yorgunluk var dışarda biraz yürüyüp bankta falan oturuyorumBi türlü kalkamıyorum sosyal hayatım sıfıryeterki bebeğim iyi olsun
Bende de var canım sanki böyle gücüm bitiyor bi anda bazen nefes nefese kalıyorumBende bir de aşırı yorgunluk var dışarda biraz yürüyüp bankta falan oturuyorum
37 de ilk bebegimi dogurdum.nur topu gibi..38 gene hamileyim. Doktorlar komisyon aliyorBaşta beta hcg iki kat artmadığı için sağlık ocağındaki doktor düşük riski olabilir demişti kadın doğum doktoruna söyledim keseyi
Görünce beta hcg önemsemedi ama hamileliğin başından beri Progesteron fitil ve coraspirin kullanmamı söyledi herhangi bi risk var mı dediğimde yaşından dolayı dedi.Testler için de yine yaşından dolayı riskli direk fetal dna yap diye ısrar ediyor ne soruyorsam yaşından dolayı diyor :) 37 yaşında ilk doğuracak ben miyim yoksa sıkıntılı bi durum var doktor mu söylemiyor anlamadımgeçen hafta her şey yolundaydı kalp atışını da duyduk şükür ama bir hafta sonra tekrar kontrole çağırdı mesela.
Çok üzgünüm başın sağ olsun,inşallah sağlıklı gebelik nasip olacak en kısa zamandaMerhaba... Bugün acilde bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim. 11. haftama girmiştim, bebeğim 9.haftada beni terk etmiş, masum masum onu farketmemi bekliyormuş. Ne bir kanama ne de başka bir şey vardı. Sebebi ne sorusuna asla cevap yok. Acile gitme sebebim bile soğuk algınlığıydı. Çok üzüldüm, çok ağladım ama şu an derin bir tevekkül içerisindeyim. Rabbim ol derse olurdu, olma dediyse vardır bir bildiği.. Ayaklarım asla hastaneye gitmiyordu, sabırla 11. haftamı bekliyordum kontrol için. Sanki kötü bir şey duyacağım hissi hep içimdeydi. Lütfen başıma gelen bu durumu kendinize de olabilir diye düşünüp strese sokmayın kendinizi. Hamilelik başından beri haykırarak ağladığım bir çok durum yaşamıştım. Bebeğime belki de bunlar zarar verdi. Siz ve bebeğinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kim ne demiş, ne yapmış neden yapmışlar sadece bize zarar veriyor.. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirin ve bebeğinize sağlıkla kavuşunYola birlikte çıktık, ben cennetteki bebeğimle ayrılıyorum
Canım, ilk bebeğimde ben de uzun süren üzüntülü hal ve hıçkıra hıçkıra ağladıktan sonra gelişimi durduğunu öğrenmiştim. Stres, üzüntü bunlar cok büyük etken sana katılıyorum. Kendini suçlama dediğin gibi Allahın bi bildiği vardır. Her sey ve herkes vaktine esir.. Rabbim kolaylıkla sağlıkla geçecek bir gebelik ve hayr sahibi güzel huylu bir evlat nasip etsin en kısa sürede. Senin adına çok üzüldüm ama kalbim de dualarım da seninle.Merhaba... Bugün acilde bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim. 11. haftama girmiştim, bebeğim 9.haftada beni terk etmiş, masum masum onu farketmemi bekliyormuş. Ne bir kanama ne de başka bir şey vardı. Sebebi ne sorusuna asla cevap yok. Acile gitme sebebim bile soğuk algınlığıydı. Çok üzüldüm, çok ağladım ama şu an derin bir tevekkül içerisindeyim. Rabbim ol derse olurdu, olma dediyse vardır bir bildiği.. Ayaklarım asla hastaneye gitmiyordu, sabırla 11. haftamı bekliyordum kontrol için. Sanki kötü bir şey duyacağım hissi hep içimdeydi. Lütfen başıma gelen bu durumu kendinize de olabilir diye düşünüp strese sokmayın kendinizi. Hamilelik başından beri haykırarak ağladığım bir çok durum yaşamıştım. Bebeğime belki de bunlar zarar verdi. Siz ve bebeğinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kim ne demiş, ne yapmış neden yapmışlar sadece bize zarar veriyor.. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirin ve bebeğinize sağlıkla kavuşunYola birlikte çıktık, ben cennetteki bebeğimle ayrılıyorum
Çok çok üzüldüm canım benim allah sabır ve kolaylık nasip etsin Allah rahmet eylesinMerhaba... Bugün acilde bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim. 11. haftama girmiştim, bebeğim 9.haftada beni terk etmiş, masum masum onu farketmemi bekliyormuş. Ne bir kanama ne de başka bir şey vardı. Sebebi ne sorusuna asla cevap yok. Acile gitme sebebim bile soğuk algınlığıydı. Çok üzüldüm, çok ağladım ama şu an derin bir tevekkül içerisindeyim. Rabbim ol derse olurdu, olma dediyse vardır bir bildiği.. Ayaklarım asla hastaneye gitmiyordu, sabırla 11. haftamı bekliyordum kontrol için. Sanki kötü bir şey duyacağım hissi hep içimdeydi. Lütfen başıma gelen bu durumu kendinize de olabilir diye düşünüp strese sokmayın kendinizi. Hamilelik başından beri haykırarak ağladığım bir çok durum yaşamıştım. Bebeğime belki de bunlar zarar verdi. Siz ve bebeğinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kim ne demiş, ne yapmış neden yapmışlar sadece bize zarar veriyor.. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirin ve bebeğinize sağlıkla kavuşunYola birlikte çıktık, ben cennetteki bebeğimle ayrılıyorum
Minik meleğin hep seninle olacak, tesellisi olmaz ama, başınız sağ olsun… rabbim tekrarını göstermesin inşallahMerhaba... Bugün acilde bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim. 11. haftama girmiştim, bebeğim 9.haftada beni terk etmiş, masum masum onu farketmemi bekliyormuş. Ne bir kanama ne de başka bir şey vardı. Sebebi ne sorusuna asla cevap yok. Acile gitme sebebim bile soğuk algınlığıydı. Çok üzüldüm, çok ağladım ama şu an derin bir tevekkül içerisindeyim. Rabbim ol derse olurdu, olma dediyse vardır bir bildiği.. Ayaklarım asla hastaneye gitmiyordu, sabırla 11. haftamı bekliyordum kontrol için. Sanki kötü bir şey duyacağım hissi hep içimdeydi. Lütfen başıma gelen bu durumu kendinize de olabilir diye düşünüp strese sokmayın kendinizi. Hamilelik başından beri haykırarak ağladığım bir çok durum yaşamıştım. Bebeğime belki de bunlar zarar verdi. Siz ve bebeğinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kim ne demiş, ne yapmış neden yapmışlar sadece bize zarar veriyor.. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirin ve bebeğinize sağlıkla kavuşunYola birlikte çıktık, ben cennetteki bebeğimle ayrılıyorum
Öyle çok üzüldüm kiMerhaba... Bugün acilde bebeğimin kalp atışının olmadığını öğrendim. 11. haftama girmiştim, bebeğim 9.haftada beni terk etmiş, masum masum onu farketmemi bekliyormuş. Ne bir kanama ne de başka bir şey vardı. Sebebi ne sorusuna asla cevap yok. Acile gitme sebebim bile soğuk algınlığıydı. Çok üzüldüm, çok ağladım ama şu an derin bir tevekkül içerisindeyim. Rabbim ol derse olurdu, olma dediyse vardır bir bildiği.. Ayaklarım asla hastaneye gitmiyordu, sabırla 11. haftamı bekliyordum kontrol için. Sanki kötü bir şey duyacağım hissi hep içimdeydi. Lütfen başıma gelen bu durumu kendinize de olabilir diye düşünüp strese sokmayın kendinizi. Hamilelik başından beri haykırarak ağladığım bir çok durum yaşamıştım. Bebeğime belki de bunlar zarar verdi. Siz ve bebeğinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kim ne demiş, ne yapmış neden yapmışlar sadece bize zarar veriyor.. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirin ve bebeğinize sağlıkla kavuşunYola birlikte çıktık, ben cennetteki bebeğimle ayrılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?