Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Başınızsagolsun..Geçen hafta aynı şeyleri yaşadım..Rabbim kimselere vermesin..Buradaki arkadaşlar sağlıkla bebeklerine kavuşsun..Bizlerede sağlıkla hayırla doğru zamanda nasip etsin..Vardır Rabbimin bir bildiği..Dediğin gibi ilk başta çok zorlandım ama kabulü teslimiyeti kalbime nasip eden Rabbime şükürler olsun

merhaba hanımlar 10+2 haftalık hamileyim doktor hiç problem yok dikkat etmeniz gereken bir şey yok demişti geçen hafta Salı günü.Dün gece ilişki sonrası sabah pembemsi akıntı gördüm bugün çok korktum ağrım filan yok ama burda ve çevremde olumsuz haberler duyuyorum ya hep iyice panik oldum benim gibi bir şey yaşayan var mı ?Ne yapmalıyım bilemedim

Ahh Rabbim gönlüne ferahlık versin. En yakın zaman da yerini sağlıklı bebekle doldursun. Gerçekten çok üzgünüm

Doktora gitmenizi tavsiye ederim ne olur ne olmaz muayene olun içiniz rahatlasın

Geçmişte aynı yollardan geçmiş biri olarak burda aladığım her kayıp haberinde içim acıyor. Ama biliyorum Rabbim sizlere daha daha güzellerini nasip edecek. Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin canım

Yaa başınız sağolsunRabbim kalbinize güç ve ferahlık versin.Çok üzüldüm

Çok üzgünüm. Allah içinize ferahlık versin. Bir şey diyemiyorum. Sarılıyorum size ancak…

Başınız sağ olsun

Acile gitmenizi öneririm progestan kullanıyor muydunuz?

Kızlar 11+5 bulantılarım eskiye oranla arttı sabah yediğim hiçbir şey midemde durmuyor bir de özellikle sağlıklı yiyorum haşlanmış yumurta peynir ceviz salatalık yok midemde durmuyor iki gündür mahvoldum bir de tansiyonum düşüyor üstüne baygın gibi yatıyorum

Çok sık ultrasona girmiş olacağım bir şey olmaz inşallah dimi bir kere geldi hafif pembemsi akıntı şu an bişi yok
Aynı şey olacak diye bir şey yok evham yaptırmak istemiyorum size ama durumun ciddi olabileceğini belirtmek içinde söylemek istiyorum bundan 6 ay önce aynı şekilde maalesef ki ilişki sonrası pembe akıntım gelmişti doktora gittiğimde kesede bozulma olduğunu görmüştü acil progestan iğne başlatmıştı. O yüzden siz yinede erken bir şekilde gidin ne olur ne olmaz

Çok üzgünüm, kaybınız için.. Allah kalbinize ferahlık versin.. onu da size şefaatçi eylesin..

Sizin de bir seferlik mi olmuştu pembe akıntı

Deneyimizin paylaştığınız için teşekkürler şu an acile gitme imkanım pek yok bulunduğum yerde ama takip edeceğim ve çok korktum 2. Hamilelik olmasına rağmen yaştan dolayı mı yoksa şahit olduğun olumsuzluklardan mı bilmiyorum sürekli tedirginimBir de doktor değiştirdim istediğim doktora zar zor randevu bulabildim cuma gününe bugün imkan olup acile gidersem cuma gitmem de zarar verir mi diye korkuyorum gerçekten zormuş bu stresler dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…