Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kızlar konuşmaları okuyordum da bişey dicem size, benim son regl tarihine göre 7+2 olması lazım. Bugün anksiyete yaşadım başka doktora gittim eve yakın bir yerde. Ultrasonla baktı ama onkologdu pek iyi kullanamadı aleti. Bebeğin kalbi atıyor dedi dinledim ben de atıyordu ama küçük dedi 6 haftalık gibi dedi. 6 haftalıkken gittigim başka doktor da daha 5 hafta gibi dedi. Bebeğim neden geriden geliyor 7 haftalık ultrason fotosu ekliyorum sizce bi terslik mi var? Düzgün çekemedi hoca fotoğrafı, sol alttaki iki artı işareti arasındaki bebişim

Boyutu nasıl?
Endişelenme canım mutlaka terslik olsa doktor söylüyor ayrıca geç döllenme de olabilir.
İleride yakalar bile belki,çok değişiyor gelişimi.

Boyutu nasıl?
Endişelenme canım mutlaka terslik olsa doktor söylüyor ayrıca geç döllenme de olabilir.
İleride yakalar bile belki,çok değişiyor gelişimi.
Boyutunu da ölçemedi doktor bitek onkolog varmış şansıma diğer doktorlar yoktu hoca hiç kullanamadı aleti. Geç döllenme herhalde inşallah haftasını yakalar kuzum

Bu arada doktor sorun yok dedi ama korktum yinede
Bazen biraz fark ediyor geri ileri önemli değil önemli olan sağlıklı şekilde ilerlemesi korkma bence benimde 2 gün ileriden gidiyor doktorum 3 5 gün geri veya ileri bişe fark etmiyor demişti bana doktorunuz sıkıntı görseydi eminim söylerdi sağlıklı gelsin inşallah

Çok sağolun Allah yavrularımızı korusun cansınız

Tebrikler inşallah sağlıkla ilerlersinjz isminiz çok tanıdık geldi

9. Haftadayım paranoyaklık mı yapıyorum diye kendimi sakinleştirip doktora koşmamaya çalışıyorum yoksa 40 hafta nasıl biter ama bir yanımda tedirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…