Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Bizde de öyle ya bi de ilki düşüktü korku had safhada
Ya benimki plansız oldu aslında ve ben eşime kaçtım aileler izin vermiyordu uzak mesafe diye neyse mayısta nikâh oldu Haziran'da hamile olduğumu öğrendim ben ve Eylül de düğünüm var davetiyeleri erken bastırdık geri tarihe de çekemedik napcam bilmiyorum

kızlar kontrole 11 gün önce gittim en son bir haftası var daha kontrolün kanamam filan yok ama korkuyorum iyidir değil mi bebeğim bir dğşüpüm var diye paranoyaklaştıö daha erken mi gitsem belirtilerimde azalma var gibi iki gündür midem sadece tiroid ilacım yüzünden bulanıyor onu geç içtiğimde bulanmıyor

Kaç haftalık?

Tamamen mi yasakladı?
Evet sadece kafeinsiz çekirdek kahve günde 1 fincan içebilirsin dedi. Ama onunda tadı hoşuma gitmiyor. Bende ara sıra çok canım isterse içiyorum. Geçmişte 2 düşük yaşadığım için tamamen kesti. Ama çoğu arkadaşım günde 1-2 içerek ilerledi kişiden kişiye değişiyor bence bu durum.

bilirim o mide ağrısını salatalık ekmek içi filan yiyebilirsin rahatlatıyor insanı bide bol bol su içmek
Su içemiyorum tadı değişik geliyor. Ne yaparsam yapim midemi ağrıtıyor yaa cok zayıfladım radevu aldım gidicem yarın dahiliye ye safra keseme baksınlar normal bi ağrı değil cünkü üst kısmı sağ tarafa içe doğru bi ağrı

Hiç korkma benimde azaldı artık sadece göğüslerim ağrıyor bazen bende endişe ediyorum sonra dua okuyorum geçiyor Allah a sığın onu sana veren de odur bizleri alacak olanda ama korkma sakin kal çünkü neyden şüphe edersen insanın başına geliyor bizzat yaşadım gönlünü ferah tut

O zaman git ihmal etme bizlerede haber et güzel haberler al inşallah

Bende 2 kilo almışım valla böyle gidersem yandım bende

Teşekkür ederim Allah razı olsun biraz iyi hissettim yazdıklarınızı okuyunca

O zaman git ihmal etme bizlerede haber et güzel haberler al inşallah
Kız karnın çıkmaz zaten merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…