Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kaçıncı haftadasın. Benimde geçen hafta belirtilerimde azalma olduğunu düşünerek doktora koştum. Oda her hamilelik sancılı geçmez demek ki rahat bir hamilelik geçireceksin dedi. O sebeple şeninde durum aynıdır bence

Anksiyeteyle hamilelik nasıl geçiyor bende de var ama beklediğimin aksine hamileligimi ögrendikten sonra bu cesaret geldi bana henüz anksiyetik bı an yasamadim arada hafif evhamlarim oluyor o kadar inşallah böyle devam eder en korktuğum şey doğuma yakın artması

Valla canım baş etmeye çalışıyorum işte belki terapiye başlarım çünkü dediğin gibi uzun bir yol.

Valla canım baş etmeye çalışıyorum işte belki terapiye başlarım çünkü dediğin gibi uzun bir yol.
Ay hayırlısı canım ben hep bebeğin anksiyetemi geçireceğine inanıyordum uzun zamandir inşallah öyle de olur zor bi durum zaten hamileliğin ayrı bı zorluğu var bı de o eklenince yanariz güzel bi hamilelik gecirmen dileğiyle

Ben 11 haftalık hamileyim 2.gebeliğim daha hiç kilo almadım hatta 2 kilo verdim ama göbeğim çok belirgin. Sizin göbeğiniz nasıl kızlar bu hamilelik nedeniyle mi normal göbek mi anlayamadım. Aslında İlk bebeğim 10 aylık çok çabuk hamile kaldım zaten göbeğim tam geçmemişti. Doğum da sezaryen olunca karnın toparlanması daha zor oluyor diye biliyorum. Ama yine de bu ara çok daha arttı göbek

Uzmana gidersiniz sıkıntı olmaz
Bende de anksiyete var
Komple mi yasak ya boya ben 3 aydan sonrası zarar vermez diye biliyorum onun yine beyazlar var benim yarısı siyah yarısı sarı hatta turuncu olacak psikolojim bozulur benim
ya bana üstüne bastıra bastıra söyledi saçlarım sarı ama doğal diyemedim boyamıyorum ki diye shah

Bende 10 haftalık belirgin hale geldi dar şeyler giyince özellikle kendini belli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…