Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Aslında başka bir konuda yazdığında daha çok stresliydim ama son bir haftadır gerçekten içime çok doğuyor hamile olduğum her gün ha oldum ha olacağım derken bakıyorum olmuyorum tamam artık diyorum bu sefer hislerim doğru inanıyorum son birkaç gündür de düşünmeyi bırakmıştım forumlara bile çok az giriyordum sadece bazen çok ıslaklık hissediyorum belki olmuşumdur düşünüyorum bakiyorum yok böyle olunca da insan daha da bir umutlanıyor Bir de yani günüm gelmiş olmamışım Allah'ın izniyle cuma günü güzel bir Beta değeri ile öğrenebileceğimi düşünüyorum

İnşallah canım

Kalp atışını duyduktan sonra hemen cagirmiyor zaten 1 ay sonra cagirir muhtemelen banada haftaya tekrar gel daha gümbür gümbür duyalım kalp atisini sonra seni salacam dedi
Bana da aynısını dedi , benim duydu kalp atışını ama bi ritmi var ona bakıcam dedi 10 gün sonraya randevu verdi sonra sanırım uzun süre çağırmayacak

Tarihlerimiz aynı betalarımızda çok yakın Cuma günü kaçta senin randevun?
Sabah saatlerine alacağım hala doktora karar veremedim. Benim sürekli gitiğim bir doktor yoktu. Araştırıyorum karar veremedim. En kötüsü sadece kalp atışı için bu seferlik bir doktora alıp araştırmalara devam edeceğim. Biraz ince ince araştıranlardanım.

Kızlar bacak ağrısı yaşayan var mı aranızda? Bacaklarımda bi ağrı var sebebi gebelik midir?

Kızlar sizlere de sorayım bugün iğne üzerinden 13 gün geçti etkisi geçti yani bugün test yaptım böyle çok ince bir çizgi çıktı sizce

Eklentiler

• IMG_1842.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1841.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 37
kızlar merhaba bebişleri olanlara hayırlı olsun benim de son adet tarihim 7 Haziran bat da 4 temmuzdu evde test yaptım çok koyu olmasa da çift çizgi gördüm ama bir kere daha adetim böyle gecikmişti sonra adet olmuştum o yüzden biraz daha beklemek istedim önümüzdeki 1 2 gün içinde kan vermeyi düşünüyorum ama sizce sağlık ocağına mı gideyim yoksa kadın doğuma mı eğer olursa ilk gebeliğin olacak çok fazla bilgim yok 24 yaşındayım bana fikir verirseniz sevinirim

Saçmalamasınlar lütfen
Adet olacak gibi ağrı oluyor tabiki (4. Hamileliğim nasipse 3. Çocuğum olacak)
Tüm belirtileri yaşıyorum dediğiniz gibi sadece ishal durumum olmadı aksine kabız oldum
Belim hala ağrıyor ara ara da kasıklarım
Sonuçta vücut kendini yeni bir sürece hazırlıyor ağrının olması kadar normal bir durum yok ayrıca
Siz hislerinize güvenin anneler hissediyor
İlk gebeliğimde hastanede verdiğim idrar testimde negatif çıkmasına rağmen ben hamileğim hissediyorum demiş ve hiç ilaç kullanmamıştım
1 hafta sonra testi tekrarladığımda çıkmıştı bebeğim sizden de hayırlı haber bekliyoruz

Folik asit yada vitamin başlayan oldumu aranızda
Dr bana verdi bulantımı başlatır mı korkusu ile almadım ve bugün vicdan yaptım sanırım sipariş verdim eczaneye
Ben Hiperemezis gravidarum’um aynı zamanda
Bu sefer gebeliğim gayet iyi gidiyor hiç tetiklemek istemiyorum bulantıyı
Planlı bir gebelik olmadığı için önden de başlamamıştım
Siz başladınız mı peki

Benden istedi hastane 25.000TL deyince bugün sağlık ocağına kan verdim
Sağlık ocağında yapılmayanları yaptırırım artık

Hayırlı olsun Sağlık ocağında kan ver değerlerine 6 yada 7. Hafta kadın doğuma git kalp atışını garantilerim yerinde olsa.

Cevaplar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…