- 17 Kasım 2022
- 314
- 171
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Greenfol kullanıyorum canım benFolik asit yada vitamin başlayan oldumu aranızda
Dr bana verdi bulantımı başlatır mı korkusu ile almadım ve bugün vicdan yaptım sanırım sipariş verdim eczaneye
Ben Hiperemezis gravidarum’um aynı zamanda
Bu sefer gebeliğim gayet iyi gidiyor hiç tetiklemek istemiyorum bulantıyı
Planlı bir gebelik olmadığı için önden de başlamamıştım
Siz başladınız mı peki
Sizin kese gözüktü mü benimki kaç haftalık acaba çok merak ediyorum koç da olabilir benimkisiKızlar çocuklarımız balık burcu olacak heyecanlanıyorumm:)
Ertelemeden doktora gitmeni tavsiye ederimCevaplar mısınız
Bana folik asit ve vitamin verdiFolik asit yada vitamin başlayan oldumu aranızda
Dr bana verdi bulantımı başlatır mı korkusu ile almadım ve bugün vicdan yaptım sanırım sipariş verdim eczaneye
Ben Hiperemezis gravidarum’um aynı zamanda
Bu sefer gebeliğim gayet iyi gidiyor hiç tetiklemek istemiyorum bulantıyı
Planlı bir gebelik olmadığı için önden de başlamamıştım
Siz başladınız mı peki
Uygulamaya göre 4+6 canım. Dr Banu Çiftci uygulamasına yazdığında tahmini doğum tarihi veriyor ona göre de balık oluyorSizin kese gözüktü mü benimki kaç haftalık acaba çok merak ediyorum koç da olabilir benimkisi
Ben de 4. Haftadayım o zamanUygulamaya göre 4+6 canım. Dr Banu Çiftci uygulamasına yazdığında tahmini doğum tarihi veriyor ona göre de balık oluyor
Henüz kese görmedim cuma günü görürüz dedi doktorum akşam gideceğim.
Çift gördüyseniz kan verin çıkar. Ardından kadın dpgum hekime randevu alın inşallah gebeliğiniz çok güzel ilerlerCevaplar mısınız
Doğumu da devlette mi düşünüyorsunuz ben de kan testleri için vs devlete gidicem benim ilki sezaryen de 2. İçin devlette sezaryen yapıyorlar galiba.sadece kontrollere eşler alınmıyor doğum yapınca eşler odaya girebiliyor mu bilmiyorum ya da refakatçi kalabiliyor mu yoksa sadece ziyaretçi saatinde mi geliyorlar bu durum çok kötü .devlette doğum yapan bir arkadaş varsa aydınlatırsa iyi olur aslındaBenden istedi hastane 25.000TL deyince bugün sağlık ocağına kan verdim
Sağlık ocağında yapılmayanları yaptırırım artık
Devlette dogumumu yapmadım ama çevrem de gördüğüm kadar eşler sadece ziyaret saatinde geliyor malesefDoğumu da devlette mi düşünüyorsunuz ben de kan testleri için vs devlete gidicem benim ilki sezaryen de 2. İçin devlette sezaryen yapıyorlar galiba.sadece kontrollere eşler alınmıyor doğum yapınca eşler odaya girebiliyor mu bilmiyorum ya da refakatçi kalabiliyor mu yoksa sadece ziyaretçi saatinde mi geliyorlar bu durum çok kötü .devlette doğum yapan bir arkadaş varsa aydınlatırsa iyi olur aslındadaha kalp atışını bile duymadan aklımda sorular
30 mayıs canım ama ben geç yumurtladımSon adet tarihiniz neydi
Aynı sorular benimde aklımda devlette doğum yapan sezeryan olan var mı aramızda??Doğumu da devlette mi düşünüyorsunuz ben de kan testleri için vs devlete gidicem benim ilki sezaryen de 2. İçin devlette sezaryen yapıyorlar galiba.sadece kontrollere eşler alınmıyor doğum yapınca eşler odaya girebiliyor mu bilmiyorum ya da refakatçi kalabiliyor mu yoksa sadece ziyaretçi saatinde mi geliyorlar bu durum çok kötü .devlette doğum yapan bir arkadaş varsa aydınlatırsa iyi olur aslındadaha kalp atışını bile duymadan aklımda sorular
Bende uyumak istiyorumSürekli uyumak istiyorum ama çalışan bir bayanım uyumak için pazarı beklemem lazım
Ayakta uyuyorum o dereceBende uyumak istiyorumama 2 çocukla namümkün
O yüzden uyuyabilenler bizim yerimize de uyusun
Gerçekten yaa. Hele yemek yapma mecburiyeti beni daha çok yoruyorAyakta uyuyorum o derece
Aynen hadi kocam bir öğün yiyor ama kızım öylemiGerçekten yaa. Hele yemek yapma mecburiyeti beni daha çok yoruyorilk gebeligimde premsesmisim
Benim de 14haziran ama bence ben erken yumurtladım30 mayıs canım ama ben geç yumurtladım
Çocuklar olmasa koca şuan hiç umrumda değil tost yapıp yesinAynen hadi kocam bir öğün yiyor ama kızım öylemiBebekler sağlıklı olsunda hallederiz inşallah bir sağlıkla kalp atışını duysam rahatlayacağım
Aynen canım benimde durumlar aynı. Sen progesteron estradıol e2 baktırdın mı?Çocuklar olmasa koca şuan hiç umrumda değil tost yapıp yesinben aşırı yoruluyorum bir de ya. Kilom da var tabi. Ama çocukları bir parkaa bile götürsek aşırı yoruluyorum. Uyuyunca da yatağa yapısıyorum resmen yıllardır hamallık yapmış gibi kemiklerimi hissediyorum
Hiç baktirmadım onlara. Gerek var mı kiAynen canım benimde durumlar aynı. Sen progesteron estradıol e2 baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?