- 7 Ekim 2020
- 2.751
- 3.678
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Ben kaset test yapmıştımm. Ama imkan varsa güvenilir erken gebelik testi yapmak daha mantıklıAteş takibine başladım yarın düşüş görmezsem yarın sabah yapıcam test erken gebelik mi normal kaset mi yapayım canım
Aynen. Ben de inşallah duyayım da bir ay görüşmesek de olur doktorla. Sağlıklı olsunlar yeter kiKalp atışını duyduktan sonra hemen cagirmiyor zaten 1 ay sonra cagirir muhtemelen banada haftaya tekrar gel daha gümbür gümbür duyalım kalp atisini sonra seni salacam dedi
Evet evet kesinlikle Ağrı sanci olmasin ayda 1 gidelimAynen. Ben de inşallah duyayım da bir ay görüşmesek de olur doktorla. Sağlıklı olsunlar yeter ki
Canım başka bi konuda seninle konuşmuştuk bilmem hatırlar mısın bende ocakta boş gebelik yaşamıştım bu ay 6.ay sanırım 6.ayimda hamileyim son adet tarihim 8 Haziran bugün regl olmadım bir kaç gün bekleyip test yapicam haftaya da doktora gidip beta baktırıcam gitsem belki şimdi bile çıkar ama önce test yapıp daha fazla gecikme ile emin olup gitmek istedm bide dediğiniz gibi erken gidince sürekli gitmek zorunda kaliyorsun ve hicbisi de gözükmüyor ama içime doğuyordu hep pozitif olacağı hala da öyle hissediyorum 31.gunum ama gelen giden yok ve 4 5 gündür regl gibi ağrılarım vardı gelen giden yoktu ordan da anladım akıntımın içinde de 1 2 damla kan gördüm ve ağrılarım vard sanırım yerleşiyor dedim ve bugün itibar ile ne ağrım kaldı ne lekelenme var sanırım yerleşti dua edin inşallah herşey emin olduğum gibi ve sağlıklı olsun geçen ay 27.gunde oldum demiştim geçen aya göre 4 gün gecikmedeyim ben ne olur ne olmaz diye 30 günden fazla bekliyim dedim işte hala olmadım inşallah o çektiğim ağrılar da bebisimdendir ve bende katılırım grubaİnşallah canım. Aralıkta boş gebelik yaşadım. O yüzden biraz korkuyorum kalp atışını duyunca biraz rahatlicam. İnşallah sağlıklıdır hepimizin
Hatırlıyorum canım. İnşallah vardır bebeğin. Eğer olduğunu düşünüyorsan hiç olmazsa bir test yap. Sonra kan için beklersin. Daha iyi olur. En azından kafa karışıklığı olmaz. Hem de sürekli kan vermekle ugrasmazsın. Hoş ben de sürekli vermedim. 2 kere verdim yükseliş iyiydi. Tekrar ugraşmadım.Canım başka bi konuda seninle konuşmuştuk bilmem hatırlar mısın bende ocakta boş gebelik yaşamıştım bu ay 6.ay sanırım 6.ayimda hamileyim son adet tarihim 8 Haziran bugün regl olmadım bir kaç gün bekleyip test yapicam haftaya da doktora gidip beta baktırıcam gitsem belki şimdi bile çıkar ama önce test yapıp daha fazla gecikme ile emin olup gitmek istedm bide dediğiniz gibi erken gidince sürekli gitmek zorunda kaliyorsun ve hicbisi de gözükmüyor ama içime doğuyordu hep pozitif olacağı hala da öyle hissediyorum 31.gunum ama gelen giden yok ve 4 5 gündür regl gibi ağrılarım vardı gelen giden yoktu ordan da anladım akıntımın içinde de 1 2 damla kan gördüm ve ağrılarım vard sanırım yerleşiyor dedim ve bugün itibar ile ne ağrım kaldı ne lekelenme var sanırım yerleşti dua edin inşallah herşey emin olduğum gibi ve sağlıklı olsun geçen ay 27.gunde oldum demiştim geçen aya göre 4 gün gecikmedeyim ben ne olur ne olmaz diye 30 günden fazla bekliyim dedim işte hala olmadım inşallah o çektiğim ağrılar da bebisimdendir ve bende katılırım gruba
İnşallah güzel haberler alırsın canım bebeğin inşallah seninledirCanım başka bi konuda seninle konuşmuştuk bilmem hatırlar mısın bende ocakta boş gebelik yaşamıştım bu ay 6.ay sanırım 6.ayimda hamileyim son adet tarihim 8 Haziran bugün regl olmadım bir kaç gün bekleyip test yapicam haftaya da doktora gidip beta baktırıcam gitsem belki şimdi bile çıkar ama önce test yapıp daha fazla gecikme ile emin olup gitmek istedm bide dediğiniz gibi erken gidince sürekli gitmek zorunda kaliyorsun ve hicbisi de gözükmüyor ama içime doğuyordu hep pozitif olacağı hala da öyle hissediyorum 31.gunum ama gelen giden yok ve 4 5 gündür regl gibi ağrılarım vardı gelen giden yoktu ordan da anladım akıntımın içinde de 1 2 damla kan gördüm ve ağrılarım vard sanırım yerleşiyor dedim ve bugün itibar ile ne ağrım kaldı ne lekelenme var sanırım yerleşti dua edin inşallah herşey emin olduğum gibi ve sağlıklı olsun geçen ay 27.gunde oldum demiştim geçen aya göre 4 gün gecikmedeyim ben ne olur ne olmaz diye 30 günden fazla bekliyim dedim işte hala olmadım inşallah o çektiğim ağrılar da bebisimdendir ve bende katılırım gruba
Canım naptın geçtimi ağrıların gittin mi doktoraAyakta duramıyorum, böbreklerimde bile hissediyorum
Şu an elimde test yok alma imkanımda olmadığı için yapamadım canım en geç pazartesi günü alabilirim ya da cuma günü falan gidip bir beta baktırsam mı diyorum zaten uzun döngüm'e göre de gecikme olmuş oluyor 2-3 günlükHatırlıyorum canım. İnşallah vardır bebeğin. Eğer olduğunu düşünüyorsan hiç olmazsa bir test yap. Sonra kan için beklersin. Daha iyi olur. En azından kafa karışıklığı olmaz. Hem de sürekli kan vermekle ugrasmazsın. Hoş ben de sürekli vermedim. 2 kere verdim yükseliş iyiydi. Tekrar ugraşmadım.
İnşallah bakalım hayırlı haberlerle geleceğim sizeİnşallah güzel haberler alırsın canım bebeğin inşallah seninledir
Eğer öyle bir durum varsa bence de öyle yap. Direkt gidip kan verirsin daha net sonuç olurŞu an elimde test yok alma imkanımda olmadığı için yapamadım canım en geç pazartesi günü alabilirim ya da cuma günü falan gidip bir beta baktırsam mı diyorum zaten uzun döngüm'e göre de gecikme olmuş oluyor 2-3 günlük
O zaman ben cuma gününe randevu alayım aşkım 2 günlük gecikmede de çıkar herhalde hatta belki gitsem şu an bile çıkar o kadar kuvvetli hissediyorum kiEğer öyle bir durum varsa bence de öyle yap. Direkt gidip kan verirsin daha net sonuç olur
Hadi seni Mart annelerine kadrolu bekliyoruzO zaman ben cuma gününe randevu alayım aşkım 2 günlük gecikmede de çıkar herhalde hatta belki gitsem şu an bile çıkar o kadar kuvvetli hissediyorum ki
MaşallahAyy bugun bende keseyi gördüm kızlardaha çok minik 4+4 dedi doktorum 10 fün sonra kontrol verdi
Aşkım ağzından bal damlıyor resmen ama başka forumda birisi moralimi bozdu hamilelikte regl ağrısı gibi ağrı olmaz diyorlardı ama ben ağrılarımda yerleşmeden dolayı olduğunu düşünüyordum çünkü şu an mesela yok sadece 3-4 gün orta şiddette hissettim yani ikisi de adet olacağım gibi ağrılarım olup hamile olduğunu öğrendim diyor gerçekten kafam çok karışık benim niye bu kadar emin olduğumu sorarsanız da benim 3-4 gün yaşadığım kasık ağrıları normalde reglim başladığında olur hep lekelenmeyle başlar sonra sökülür ben ağrılarımla beraber akıntıda bir iki damla kan görmüştüm ama sonra baktım gelen giden yok bugün de ağrılarım kesildi olmam gereken gün bugün en geç yarın zaten göğüslerimdeki hassasiyetim bile geçmedi ve mesela adet olacağım zaman bağırsaklarımı aşırı çalışır böyle ishal olurum birkaç gündür de mesela gazım var ama ishal değilim aksine kabızlık var kendimi zorlamam gerekiyor bunlar benim için vücudunda adet öncesi farklı belirtiler her kafadan başka bir ses çıkıyor sanırım başkalarından etkilenmemeliyim herkesin belirtileri ve hamileliği farklı zaten cuma günü kan verip her şeyi netleştiririmHadi seni Mart annelerine kadrolu bekliyoruzcuma git tabi ki varsa çıkar. Dediğin gibi şuan bile çıkabilir
Normal canım.Benim daha adet günüm gelmeden öğrendim adet olacakmışım gibi kasılıyor normal mi 4 gün var.
benimde oldu sanki geliyormuş gibi hissediyordum o kadr adet gibi şiddetli değildi ara ara sancilarım vardıBenim daha adet günüm gelmeden öğrendim adet olacakmışım gibi kasılıyor normal mi 4 gün var.
Evet benim de sancılar bi de benim erken yumurtlama oldu sanırım bebeğim ne kadarlık çok merak ediyorumbenimde oldu sanki geliyormuş gibi hissediyordum o kadr adet gibi şiddetli değildi ara ara sancilarım vardı
Adet ağrısı olmazmıymısAşkım ağzından bal damlıyor resmen ama başka forumda birisi moralimi bozdu hamilelikte regl ağrısı gibi ağrı olmaz diyorlardı ama ben ağrılarımda yerleşmeden dolayı olduğunu düşünüyordum çünkü şu an mesela yok sadece 3-4 gün orta şiddette hissettim yani ikisi de adet olacağım gibi ağrılarım olup hamile olduğunu öğrendim diyor gerçekten kafam çok karışık benim niye bu kadar emin olduğumu sorarsanız da benim 3-4 gün yaşadığım kasık ağrıları normalde reglim başladığında olur hep lekelenmeyle başlar sonra sökülür ben ağrılarımla beraber akıntıda bir iki damla kan görmüştüm ama sonra baktım gelen giden yok bugün de ağrılarım kesildi olmam gereken gün bugün en geç yarın zaten göğüslerimdeki hassasiyetim bile geçmedi ve mesela adet olacağım zaman bağırsaklarımı aşırı çalışır böyle ishal olurum birkaç gündür de mesela gazım var ama ishal değilim aksine kabızlık var kendimi zorlamam gerekiyor bunlar benim için vücudunda adet öncesi farklı belirtiler her kafadan başka bir ses çıkıyor sanırım başkalarından etkilenmemeliyim herkesin belirtileri ve hamileliği farklı zaten cuma günü kan verip her şeyi netleştiririm
Nasıl hamilelikte regl agrisi olmaz hamilelik boyunca her ay adet doneminde vucut agri sanci yapar kaldiki ben aglayacak kadar sancim agrim oldu ilk ogrendigimden beri kasiklarima bicak batar gibi belimde inceden inceden sizlama Ağrı bunlarin hepsi cok normal cunku rahim hamilelik icin bebek icin hazirlaniyor orada olmayan bir olay var rahim buyuyor rahmin buyumeside kasilma sanci yapar herkes doktor olmus uzman gibi konusuyor yaAşkım ağzından bal damlıyor resmen ama başka forumda birisi moralimi bozdu hamilelikte regl ağrısı gibi ağrı olmaz diyorlardı ama ben ağrılarımda yerleşmeden dolayı olduğunu düşünüyordum çünkü şu an mesela yok sadece 3-4 gün orta şiddette hissettim yani ikisi de adet olacağım gibi ağrılarım olup hamile olduğunu öğrendim diyor gerçekten kafam çok karışık benim niye bu kadar emin olduğumu sorarsanız da benim 3-4 gün yaşadığım kasık ağrıları normalde reglim başladığında olur hep lekelenmeyle başlar sonra sökülür ben ağrılarımla beraber akıntıda bir iki damla kan görmüştüm ama sonra baktım gelen giden yok bugün de ağrılarım kesildi olmam gereken gün bugün en geç yarın zaten göğüslerimdeki hassasiyetim bile geçmedi ve mesela adet olacağım zaman bağırsaklarımı aşırı çalışır böyle ishal olurum birkaç gündür de mesela gazım var ama ishal değilim aksine kabızlık var kendimi zorlamam gerekiyor bunlar benim için vücudunda adet öncesi farklı belirtiler her kafadan başka bir ses çıkıyor sanırım başkalarından etkilenmemeliyim herkesin belirtileri ve hamileliği farklı zaten cuma günü kan verip her şeyi netleştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?