Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Devlette yapmayı düşünmüyorum açıkçası
İki doğumum da normaldi inşallah bu da öyle olur ilk doğumu devlette yapmıştım o dönem refakatçi alınmıyordu
Ziyaretçi saatinde eşim ve annem görebilmişti beni bir odada 6 yeni doğum yapmış anne kalmıştık
İlk doğum 2009 da yaptım, nazımın çekilmesine en ihtiyaç duyduğum zamanda pek de hoş davranmamışlardı
Şuan eminim bu şekilde değildir ama ben doğum ve kadın doğum kontrolleri için bir daha devlete gitmedimi, ikinci doğumu da özelde yaptım

Sağlık ocağının karşıladığı testlerde haybeden ücret ödemek de çok işime gelmiyor bu nedenle sağlık ocağı karşıladığı sürece kan tahlillerimi verir sonuçları yine Dr uma götürmeyi planlıyorum
Ama nasip tabi büyük konuşmaktan imtina da ediyorum

2009 da hayat gerçekten zormuş şuan burda iki büyük hastane var doğum için. Birinde Suriyeli sayısı fazla ve eski bir hastane. Odalar 2 kişilik ama boğucu bir yapısı var.
Bir de şehir hastanesi var. Orda iyi birine denk gelirsen özelden farkı yok. Kürtajımı orda oldum. O kadar rahat ve güzel geçti ki. Ama işte devlette iyi birine denk gelmek çok önemli. Ablam sezeryanini şehir Hastanesi'nde yaptı. Tek kişilik odada misler gibi. Ama yine de iyi bir hastanede özel de yapmak bana da daha mantikli geliyor. Eşimi istediğim zaman yanımda görmek istiyorum. Onun desteği daha önemli geliyor o an. İlk dogumumu özelde yaptım. İmkanım olsa yine öyle yaparım.
Kan tahlili olayına da katılıyorum. Devlette hiç ücret vermeden yapılacak bir şey çok paralar isteniyor. Yazık günah

O dönem az bir fark verip tek kişilik oda tutulabildiğini duymuştuk, tabi biz doğumdan sonra duyduk bunları
belki hala vardır araştırmak lazım
İşinin ehlisine ve vicdanlısına denk gelelim
hepimiz

O dönem az bir fark verip tek kişilik oda tutulabildiğini duymuştuk, tabi biz doğumdan sonra duyduk bunları
belki hala vardır araştırmak lazım
İşinin ehlisine ve vicdanlısına denk gelelim
hepimiz
Amiin. Yaşınız kaç bu arada. 2009 da ortakulu anca bitiriyordum

Yakın arkadaşım şehir hastanesinde yeni yaptı ben de refakatçi kaldım. Allah düşürmesin diyorum. Ben sağlık sigortası yapan biriyim arkadaşıma da özelde yap dedim. Dığumdan sonra keşke seni dinleseydim diyor.
Eşler ne doğuma ne odaya alınmıyor adam çocuğunu eşini göremiyor ne kötü bir durum. Annenin en ihtiyacı olduğu zamanda eşi yanında yok anne için çok zor. Sadece ziyaretçi saatinde görebildi.
Doktor iki gün hiç gelmedi. Hasta bakıcılar dövecek sanki, hemşireler de farklı değil. Hastalar yerleri yatağı kirletti diye azar işitiyor ama nasıl azar... Dayanamadım en sonunda onlar hasta yapacak bir şey yok. Hasta olmasalar burda olmazlar senin de işin bu dedim sustu.
Yanımızdaki anneyi boşu boşuna erken doğuma almışlar saatlerce suni sancılar en son sezeryan. Erken doğum olunca yoğun bakım desteği gerekti ama anneye kaç saat bunun bilgisi verilmedi. Anane soruyor ama bir şeyden anlamıyor. En son ben gittim güvenlik kadına bağırıyor göstermiyorlar bekleyin diyor. Ben bağırdım bu sefer en doğal hakları bilgi almak kaç saat oldu diye. (Normalde anne gelir gelmez peşinde bebek de geliyor) Doktora gittim tüm hikayeyi o şekilde öğrendim. Daha bir sürü hikaye var iki gün içinde.
Kimseyi korkutmak istemiyorum ama çok yakın zamanda çok kötü bir tecrübe edindim.

Cevabınız için teşekkür ederim bayağı bilgilendimbazı şeyleri tahmin ediyordum zaten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın .

büyüğümle 16, küçüğümle 9,5 yaş farkı olacak
Düşününce tansiyonum oynuyor
Hiç oynamasın tansiyonunuz ben 43 yaşındayım. Oğlum 19, kızım 11 yaşında şu an
Ben deli miyim diyorum
ama çok güzel bir duygu ablası tam abla olacak bana yardımcı

Hiç oynamasın tansiyonunuz ben 43 yaşındayım. Oğlum 19, kızım 11 yaşında şu an
Ben deli miyim diyorum
ama çok güzel bir duygu ablası tam abla olacak bana yardımcı
Yaaa mesajınızı okuyunca sen nirdeydin seni verene kurban diye sevesim geldi sizi
Mesajınız ilaç gibi Hayırlı olsun sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…